- 30 Ağustos 2018
- 111
- 25
- 18
- Konu Sahibi havuclukek2018
-
Merhaba kızlar.
Nasıl anlatsam bilmiyorum ailece bir çıkmazın içine girdik. Daha öncede bununla ilgili konu açmıştım.
Babam, annemin onu aldattığını düşünüyor. Fakat tamamen kurgusal şeyler. Hiç bir gerçekliği yok. Yakıştırmadığı insan kalmadı. Psikiyatriye götürdük ilaç verdi. Fakat psikiyatrist bizi dinlemediği için (bizi çağırır diye düşündük, o da sanırım yalnız geldim dedi o yüzden içeriye giremedik) doğru teşhisi koyabildiğini düşünmüyorum. Çünkü çok mantıklı konuşuyor tanımayan insanları ikna edebilir.
Aynı işyerinde çalışıyoruz. Beni sürekli yanına çağırıp, bu sefer buldum bak şöyle şöyle yapmıştı diyor. Ona inanmadığımı görüncede seni rezil ederim diyor. Akşam evdeyken bir şey anlatınca, tezlerini çürütünce evden git diyor. Biraz sonra gelip ağlaya ağlaya özür diliyor. Resmen hayat enerjimizi emiyor. Evimizde huzur kalmadı. 24 saat onunlayım.
Bu hastalıktan nasıl kurtulunur ? Bu çıkmazdan nasıl çıkılır ? Hepimizin psikolojisi alt üst oldu tam bir ruh hastası adam.
Yaşadığımız şehirdeki en iyi olduğu söylenen psikiyatriste götürdük. Anksiyete bozukluğu dendi. Bu cumartesi bir hastanenin psikiyatristinden randevu aldım, pazarteside ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu aldım.Ne teşhisi koydular babanıza? Güvenmiyorsanız başka bir psikiyatriste götürün.
Yaşadığımız şehirdeki en iyi olduğu söylenen psikiyatriste götürdük. Anksiyete bozukluğu dendi. Bu cumartesi bir hastanenin psikiyatristinden randevu aldım, pazarteside ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu aldım.
İlaçlarını kullanmıyor. Ben deli değilim diyor. Çok zeki bir insan ama akılla zeka farklı onu anlayamıyorPsikologu arayip görüşmek istediğinizi söyleyebilirsiniz en azindan bir sonraki seansta sizi de dinler
İlaçlarını kullanmıyor. Ben deli değilim diyor. Çok zeki bir insan ama akılla zeka farklı onu anlayamıyor
Bu sefer gideceğimiz doktora anlatırım. Ama kendinden çok emin ve sürekli ben zekiyim diyor. Bir şey kabul ettirmenin imkanı yok. Hastaneye yatırılması gereken bir insan benceBu durumları anlatın gittiğiniz doktorlara. Onlar sizden daha iyi bir şekilde ikna edebilirler ilaçlarını alması konusunda.
Bu sefer gideceğimiz doktora anlatırım. Ama kendinden çok emin ve sürekli ben zekiyim diyor. Bir şey kabul ettirmenin imkanı yok. Hastaneye yatırılması gereken bir insan bence
Yok tam tersi tartışırken uyuşmuş gibi oluyo adam. Ama psikolojik olarak inanılmaz zarar veriyor. İnsanları arıyo tahrik ediyor. Annemle hiç alakası olmayan insanları bileKendisine ve/ve ya çevresine zarar vereceğinden korkuyorsanız, o zaman hastaneye yatırılabiliyorlar diye biliyorum. Böyle bir durum var mı?
Psikiyatrist yönlendirmeyince götürmedik biz ama götürebilirizpsikologa gotureceksiniz
buna anksiyete diyen psikiyatrist diplomasını yırtsın atsın babanız şizofren muhtemelen doğru ilaç kombinlerini kullanmalı.Yaşadığımız şehirdeki en iyi olduğu söylenen psikiyatriste götürdük. Anksiyete bozukluğu dendi. Bu cumartesi bir hastanenin psikiyatristinden randevu aldım, pazarteside ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu aldım.
Kesinlikle öyle herkese aynı teşhis. Ama muhtemelen doktor bizi dinlemediği için sıradan bir kıskançlık sanmıştırbaşka bi doktora gidin kesinlikle. Bu anksiyete bozukluğu nedir allah aşkına nöroloji doktormda kağıdıma tanı olarak anksiyete bozukluğu yazmış. Önüne gelene anksiyete teşhisi konuluyor
Cumartesi gideceğimiz doktora anlatmayı düşünüyoruz. Ama orasıda özel hastane, sanki özel hastanelere öylesine bulunsun diye psikiyatrist koyuyolarmış gibi geliyor banaBaşka bir doktora götürün bencede. Ama o gitmeden doktorla siz görüşüp neler olduğunu anlatın. Etrafındakilerin neler yaşadığını bilmesi doktorun tanı koyma sürecini kolaylaştırır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?