Ruh Hastası

havuclukek2018

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
111
25
18
Merhaba kızlar.

Nasıl anlatsam bilmiyorum ailece bir çıkmazın içine girdik. Daha öncede bununla ilgili konu açmıştım.

Babam, annemin onu aldattığını düşünüyor. Fakat tamamen kurgusal şeyler. Hiç bir gerçekliği yok. Yakıştırmadığı insan kalmadı. Psikiyatriye götürdük ilaç verdi. Fakat psikiyatrist bizi dinlemediği için (bizi çağırır diye düşündük, o da sanırım yalnız geldim dedi o yüzden içeriye giremedik) doğru teşhisi koyabildiğini düşünmüyorum. Çünkü çok mantıklı konuşuyor tanımayan insanları ikna edebilir.

Aynı işyerinde çalışıyoruz. Beni sürekli yanına çağırıp, bu sefer buldum bak şöyle şöyle yapmıştı diyor. Ona inanmadığımı görüncede seni rezil ederim diyor. Akşam evdeyken bir şey anlatınca, tezlerini çürütünce evden git diyor. Biraz sonra gelip ağlaya ağlaya özür diliyor. Resmen hayat enerjimizi emiyor. Evimizde huzur kalmadı. 24 saat onunlayım.

Bu hastalıktan nasıl kurtulunur ? Bu çıkmazdan nasıl çıkılır ? Hepimizin psikolojisi alt üst oldu tam bir ruh hastası adam.

Ne teşhisi koydular babanıza? Güvenmiyorsanız başka bir psikiyatriste götürün.

Ne teşhisi koydular babanıza? Güvenmiyorsanız başka bir psikiyatriste götürün.
Yaşadığımız şehirdeki en iyi olduğu söylenen psikiyatriste götürdük. Anksiyete bozukluğu dendi. Bu cumartesi bir hastanenin psikiyatristinden randevu aldım, pazarteside ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu aldım.

Psikologu arayip görüşmek istediğinizi söyleyebilirsiniz en azindan bir sonraki seansta sizi de dinler

Babanızın psikiyatriste gitmem dememesi ve bu konuda sizinle iş birliği yapması gayet olumlu bir başlangıç. Umarım doğru teşhisler konulur ve herşey yoluna girer, şimdiden çok geçmiş olsun.

İlaçlarını kullanmıyor. Ben deli değilim diyor. Çok zeki bir insan ama akılla zeka farklı onu anlayamıyor

Bu durumları anlatın gittiğiniz doktorlara. Onlar sizden daha iyi bir şekilde ikna edebilirler ilaçlarını alması konusunda.

Artık çok yıprandık. Gece saat 3lere kadar evde bu konu tartışılıyor. Sabahın 7sinde kalkıp işe gidiyoruz ve işyerinde yine aynı muhabbetler. 3 4 aydır bu durumdayız. Bittik artık

Bu durumları anlatın gittiğiniz doktorlara. Onlar sizden daha iyi bir şekilde ikna edebilirler ilaçlarını alması konusunda.
Bu sefer gideceğimiz doktora anlatırım. Ama kendinden çok emin ve sürekli ben zekiyim diyor. Bir şey kabul ettirmenin imkanı yok. Hastaneye yatırılması gereken bir insan bence

Bu sefer gideceğimiz doktora anlatırım. Ama kendinden çok emin ve sürekli ben zekiyim diyor. Bir şey kabul ettirmenin imkanı yok. Hastaneye yatırılması gereken bir insan bence

Kendisine ve/ve ya çevresine zarar vereceğinden korkuyorsanız, o zaman hastaneye yatırılabiliyorlar diye biliyorum. Böyle bir durum var mı?

Kendisine ve/ve ya çevresine zarar vereceğinden korkuyorsanız, o zaman hastaneye yatırılabiliyorlar diye biliyorum. Böyle bir durum var mı?
Yok tam tersi tartışırken uyuşmuş gibi oluyo adam. Ama psikolojik olarak inanılmaz zarar veriyor. İnsanları arıyo tahrik ediyor. Annemle hiç alakası olmayan insanları bile

buna anksiyete diyen psikiyatrist diplomasını yırtsın atsın babanız şizofren muhtemelen doğru ilaç kombinlerini kullanmalı.

başka bi doktora gidin kesinlikle. Bu anksiyete bozukluğu nedir allah aşkına nöroloji doktormda kağıdıma tanı olarak anksiyete bozukluğu yazmış. Önüne gelene anksiyete teşhisi konuluyor

Başka bir doktora götürün bencede. Ama o gitmeden doktorla siz görüşüp neler olduğunu anlatın. Etrafındakilerin neler yaşadığını bilmesi doktorun tanı koyma sürecini kolaylaştırır bence.

başka bi doktora gidin kesinlikle. Bu anksiyete bozukluğu nedir allah aşkına nöroloji doktormda kağıdıma tanı olarak anksiyete bozukluğu yazmış. Önüne gelene anksiyete teşhisi konuluyor
Kesinlikle öyle herkese aynı teşhis. Ama muhtemelen doktor bizi dinlemediği için sıradan bir kıskançlık sanmıştır

Başka bir doktora götürün bencede. Ama o gitmeden doktorla siz görüşüp neler olduğunu anlatın. Etrafındakilerin neler yaşadığını bilmesi doktorun tanı koyma sürecini kolaylaştırır bence.
Cumartesi gideceğimiz doktora anlatmayı düşünüyoruz. Ama orasıda özel hastane, sanki özel hastanelere öylesine bulunsun diye psikiyatrist koyuyolarmış gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…