Ruh ikiziyle evlenmek ve sevgiyle evlenme olayı bir bakar mısınız?

Ilerde okuyucam ondan sonra adıyıcam.
evde takılırım ben sadece aksamları cıkarım arkadaslarımla sosyal degılım olmayı da ıstemıyorum

"sosyal değilim olmayı da istemiyorum" yazmışsın ama tatlım hata yapıyorsun. Eksiklerin olduğu konularda kendini gelişirmeye/iyileştirmeye çalış... sosyal olman gerekiyor tabikide, güzel bir gelecek istiyorsan. Mezun olduktan sonra iş bulmak için, yalnız olmaman için, bir derdin olduğunda paylaşmak için, daha buna benzer bir sürü konuda sosyalleşmen gerekiyor.

Yoksa yapayalnız hep evde oturmayı mı planlıyorsun ömrün boyunca ?

genel olarak dedım ben zaten. sız benı neden bu yonde sorguluyorsunuz? gercekten beyınsızsınız ya gercekten dıyorum ben daha soruya ıstenılen cevabı vermeyı bılmıyorsunuz ve

evet
"sosyal değilim olmayı da istemiyorum" yazmışsın ama tatlım hata yapıyorsun. Eksiklerin olduğu konularda kendini gelişirmeye/iyileştirmeye çalış... sosyal olman gerekiyor tabikide, güzel bir gelecek istiyorsan. Mezun olduktan sonra iş bulmak için, yalnız olmaman için, bir derdin olduğunda paylaşmak için, daha buna benzer bir sürü konuda sosyalleşmen gerekiyor.

Yoksa yapayalnız hep evde oturmayı mı planlıyorsun ömrün boyunca ?

terketmeden once sunuda diyim, normal laftan anlamayalar oluyor bazen, sen guzel bir orneksin mesela. kendini yormaya degmiyor mesela...
ben anlıyorum da sız benı degısık degısık sorgulamaya calısıyorsunuz
ben sıze ne sordum sız ne dıyorsunuz?
soruya yanıt vermeyı ogren sonra gel haydee

yanı sosyal olmayıp bulanlar var dogru kısıyı. sızın bulamazsınız demenız yanlıs efenım. bu nasıp kısmet ısı

Bu sitenin bazı kuralları var değil mi? Tüm üyelerin bu kurallara uyması gerekiyor değil mi?
Uyulmazsa sonucu belli mi? Belli, eh o zaman tartışmaya dönen topikler kapatılır kuralına istinaden konuyu kapatıyoruz, site kurallarına uymayan yorumlara cımbız atıyoruz.

Back
X