- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
Seviye yerlerde gerçekten :) Hadi tepkisiz kalayım diyorum ama sen de biraz pırıltısı olsa böyle bir konu açmazsın![]()
hangi sayfada bu yorum bulamadim kiblemek istiyorum sinirlendim :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviye yerlerde gerçekten :) Hadi tepkisiz kalayım diyorum ama sen de biraz pırıltısı olsa böyle bir konu açmazsın![]()
konu sahibi kusura bakma ama 19 yasindasin ama bazi yorumlarin gercekten terbiyesizce. TAbiri caize sonradan "kivirdin"
duygularım yukseklerde oldugu vakıt acmıstım. suan normalım yanı sorun yok :))))
bıraz akıl verın dedım de hepınız ustume cuglandınız şöyle yap fılan dıyen yok adam gıbı
Zaten sonradan bunun tarzı bır cok adam var dıye dusundumverdigimiz akillari begenmemeis olabilirmisin?
bence herkes kendince yeterince akil verdi sana.
tekrar istedigin akli veriyorum:
yasina uygun davran, cik gec dolas, sosyalles, kitap oku film izle, yada orgu yap, el becerimn gelisir, uretirsin mutlu olursun.
oku, calis birseye yaradigini hisset. ne okyosun hu arada tam oalrak?
internetten tanistigin adamlara guvenme,
her buldugunu bulunmaz hint kumasi zannetme,
13hangi sayfada bu yorum bulamadim kiblemek istiyorum sinirlendim :/
Zaten sonradan bunun tarzı bır cok adam var dıye dusundum
Daha sonra AŞK yok ne evlılıgı dedım kendı kendıme fabrıka ayarlarına gerı dondum
Cık gez dolaş degıl ben asosyal bırıyım bu arada
Zaten sonradan bunun tarzı bır cok adam var dıye dusundum
Daha sonra AŞK yok ne evlılıgı dedım kendı kendıme fabrıka ayarlarına gerı dondum
Cık gez dolaş degıl ben asosyal bırıyım bu arada
aşık oldugum adam cıkmadı. on saattır o adam hakkında normal fıkırlere dondugumu soyledım ınsanı cıleden cıkartırsınız sız gercektendigerlerine bisey dememisssin, tatilde dedigin okul hangisi?
kitap okuyormusun, el becerin varmi, uretiryormusun?
yoksa hayatinin geri kalanini cok ASIK oldugunu duusndugun adama (su andaki internetten gorustugun yada herhangi bir baskasi, ornek verioyrum yani, dolayli anlatim falan) adayarak gecirmeyimi planliyorsun?
Ablacım bence sen kendini fabrika ayarlarına falan geri getirmek yerine bir reset at kendine...
aşık oldugum adam cıkmadı. on saattır o adam hakkında normal fıkırlere dondugumu soyledım ınsanı cıleden cıkartırsınız sız gercekten
aşık olmadıgım ıcın ve yaşım kucuk oldugu ııcn ufacık ya ufacık bı hayal kurdum genc kızım olamaz mı? sonra bu fıkırlerımın sacma oldugunu gordum cok COK ABARTIYORSUNUZ HER ŞEYİ!
enstruman calıyorum
aşık oldugum adam cıkmadı. on saattır o adam hakkında normal fıkırlere dondugumu soyledım ınsanı cıleden cıkartırsınız sız gercekten
aşık olmadıgım ıcın ve yaşım kucuk oldugu ııcn ufacık ya ufacık bı hayal kurdum genc kızım olamaz mı? sonra bu fıkırlerımın sacma oldugunu gordum cok COK ABARTIYORSUNUZ HER ŞEYİ!
enstruman calıyorum
Ilerde okuyucam ondan sonra adıyıcam.ay vala kendimi parcaladim burda.
kizim anlamioyrmusun dedigimi?
diyorumki bu yada bir baskasi cok ASIK oldugunu dusnup hayatini bir kocayami adayacaksin, planin bumu?
ne yaparsin normal hayatta, anlatsana biraz.
harika bak enstruman caliyomussun, soyalles bu becerinle, evde oturyp kafayi bunlara takma, cok gencsin yazik degilmi sana.
terbıyesızce mı? sen bır kendıne bak sonra konusuruz. alay eder gıbı konusmalar fılan. konumu terkedın polemık yaratmayın...biz abartmiyrouz sen terbiyesizce, seviyesizce yorumlar yapiyorsun sorun üslübunda
Ilerde okuyucam ondan sonra adıyıcam.
evde takılırım ben sadece aksamları cıkarım arkadaslarımla sosyal degılım olmayı da ıstemıyorum
madem alay edıcen nıye soruyosun ?Allah askina ada, adamazsan hatrim kalir.
terbıyesızce mı? sen bır kendıne bak sonra konusuruz. alay eder gıbı konusmalar fılan. konumu terkedın polemık yaratmayın...
madem alay edıcen nıye soruyosun ?
konumu terket
terbıyesızlık degıl. o absürrt ve koca karı dedıgım ıcın terbıyesız olacaksam asıl sız o saçma cevaplardan oturu terbıyesızsınız.Alay etmekmi? Hangi yorumumda alay etmisim ben? Daha hayatimda kimseyle alay etmemisim böyle seylere gerek duymam ben. SEn önce yaptigin o terbiyesiz yorumlara dön bir bak. Zaten her yorumunu kibledim. Konunu terk edip etmeyecegimede sana soracak degilim.