Ruh ikiziyle evlenmek ve sevgiyle evlenme olayı bir bakar mısınız?

haklısınız. bır anlık hevestı sadece uygun gordum kenndıme ondandır.
Internetten konusmayla reel ayni olmaz emin ol. Yazmaya herkes mukemmel bak herkesin facesine twitterine herkes humanist herkes hayvansever doga dostu e peki bu kadar kotu nerden cikiyor o yuzden reel olmadam kimse hakkinda yargida bulunma.

Ruh ikizi mi Ruh eşimi valla bilmiyorum ama niye aşık olmadığınızı düşünüyorsunuz.. eksik gelen şey tam ne adını koyun sonra sizin için ne kadar önemli bunu düşünün.. karnımda kelebek ucusmuyor falan öğretilmis aşk tanımı.. öyle bi on kural yok.. tam ne eksik buna odaklanın..
bırbırımıze cok saygı ve sevgımız var.
yanı aşk degıl tam olarak da sevgi yani.

abla mesela sanaldan hoslandım ya dıyelım tatlı bırısı

reelde mesela ıtıcı gelebılır mı mesela ses tonu hareketlerı fılan?
Belki hayal ettiğinden bambaşka biridir. Hareketleri,konuşması,sözleri falan bilemezsin ki. Tabiki itici gelebilir. Bu arada kac yasındasın?

sız dersınız demezsınız canım ablam o sızın tercıhınızdır tabı. ben benzedıgımden oturu oyle bır tabır kullandım.
sıze farklı gelebılır ama gorsenız sız de benımle aynı dusunursunuz. sandıgınzı gıbı degıl emın olun.
benım de egıtımle ılgılı hayallerım var suan tatıl mesela.. ve de bosum ısım yok. ne var yanı boyle bır adam herkese nasıp olur mu ? bu devırde her erkek temız degıl. cok takılmayın ya gencım heveslerım olur hayal kurarım(herkesle kurmuyorum ya ılk kez oldu) takılmayın

boyle adam bulunmaz mantigina nasil girdin bilmiyorum cnm, temizlikten kastin daha once kimseyle iliski yasamamis olmasiysa emin ol bicok erkek var boyle. daha 21 yasinda sevgilisi olmamasi cok tuhaf degil. tam tersi bircok kisiyle iliski yasamasi anormal olurdu.
daha gencsin ogreneceksin zmn sende muhakkak. bu kdar gozunda abartmamani tavsiye ederim sadece.

Ruh ikizimi bulduğumu düşündükten 4-5 sefer sonra gerçek ruh ikizimi buldum. Birkaç ortak nokta sahibi olunca ruh ikizi olunmuyor, inan bana. Hem internetten palavra atmak kolay. Kimse konuştuğu gibi davranmıyor.
o bana ben oyleyım soyleyım demedı kı ben sezdım gercekten herşeyiyle yakın bana. memleketı olsun kulturumuz olsun vs.
evet ahhahaha genelde işte bu derken bırkac sefer sonra dogru kısıyı buluyor

Belki hayal ettiğinden bambaşka biridir. Hareketleri,konuşması,sözleri falan bilemezsin ki. Tabiki itici gelebilir. Bu arada kac yasındasın?
hmm evet haklısın
ya sız cok taktınız ama benımkı bı oyle bı hevestı yanı gercekte hemen evlenılır mı ya? :D
ya bana yakın geldı kültürü olsun, memleketımız olsun, ınsanlıgı olsun bu yuzden oyle dusundum.
19 yaş

boyle adam bulunmaz mantigina nasil girdin bilmiyorum cnm, temizlikten kastin daha once kimseyle iliski yasamamis olmasiysa emin ol bicok erkek var boyle. daha 21 yasinda sevgilisi olmamasi cok tuhaf degil. tam tersi bircok kisiyle iliski yasamasi anormal olurdu.
daha gencsin ogreneceksin zmn sende muhakkak. bu kdar gozunda abartmamani tavsiye ederim sadece.
boylelerı vardır aynen de cok gorunmuyorlar :D haklısın benımkısı oyle bı hevestı kendıme her şeyıyle yakındı ondan tesekkur ederım

hmm evet haklısın
ya sız cok taktınız ama benımkı bı oyle bı hevestı yanı gercekte hemen evlenılır mı ya? :KK70:
ya bana yakın geldı kültürü olsun, memleketımız olsun, ınsanlıgı olsun bu yuzden oyle dusundum.
19 yaş
Böyle düşünmen bile yanlıs o yüzden söyledim sana :) Hayırlısı olsun tabi hakkında. Bu arada abla demene gerek yok aynı yaştayız :))

boylelerı vardır aynen de cok gorunmuyorlar :KK70: haklısın benımkısı oyle bı hevestı kendıme her şeyıyle yakındı ondan tesekkur ederım

cok gorunmuyorlar derken? tam olarak nerde aradigina bagli sanki...
seni yargilamak istemem ama chat programlarinda yada oyun sitelerinde ariyorsan belki goremeyebilirsin!

Ben başlığı anlamadım...
Internetten konustuk. Fızıksel ozellıgı ıyı sayılırdı. Her neyse mevzuya gelıyım
Benım kulturumle, ınanc gorusumle, karakterımle aynıydı. Bana boyleyım demedı konusmasından anladım
Hanı boyle olunca bır mutluluk ve sevgı duyarsın ya ne guzel dıye. Ben de evlensem boyle bırısıyle ne guzel olur dıye hayal kurdum aptalca :D genclık hevesı affedın ıste... ondan sonra kendıme dedım kı tamam hosuna gıtmıstır karakterın ama sen buna aşık olmadın sadece karakterını begenmıssın dedım.

Internetten konustuk. Fızıksel ozellıgı ıyı sayılırdı. Her neyse mevzuya gelıyım
Benım kulturumle, ınanc gorusumle, karakterımle aynıydı. Bana boyleyım demedı konusmasından anladım
Hanı boyle olunca bır mutluluk ve sevgı duyarsın ya ne guzel dıye. Ben de evlensem boyle bırısıyle ne guzel olur dıye hayal kurdum aptalca :KK70: genclık hevesı affedın ıste... ondan sonra kendıme dedım kı tamam hosuna gıtmıstır karakterın ama sen buna aşık olmadın sadece karakterını begenmıssın dedım.
Olabilir tabi böyle hisler. Bazende sadece yakışıklı diye evlenmek istersin:) ama aşk önemli. Aşkla beraber merhamet şefkat sevgi duygularıda varsa sanırım o doğru kişi. Ben 26 yaşında böyle hislere kapıldım ve evlendim. Başka kimsede duymadığım duyguları hissettiriyorsa eğer o kişi bana benim için doğru adam eşimdi:) yaşın daha 19. Çok güzel bir yaş. Bu yaştan sonra evlilik değilde duygu birikimi yap bence. Belli kriterler edin kendine. Bir vizyon geliştir. Prensiplerin vazgeçemediğin veya ödün verdiğin şeyleri belirle. Yani kendini tanı. Sonra en doğru kararı bu birikimle verirsin zaten. Doğru kişiyi tereddütsüz bulursun ve evet bu dersin. Ama önce birikim kendini tanıma duyguları geliştirme.

o bana ben oyleyım soyleyım demedı kı ben sezdım gercekten herşeyiyle yakın bana. memleketı olsun kulturumuz olsun vs.
evet ahhahaha genelde işte bu derken bırkac sefer sonra dogru kısıyı buluyor

O söylemez elbette, onu kastetmedim. Sadece insanlar çok iyi rol yapar; bir bakarsın eskiden gorundugunun tersine, bambaşka biri. Ben bunu çok yaşadım. Kimseye ama kimseye iyice tanimadan güvenmemek, inanmamak gerek. Şu an güzel vakit geçir, mutlu ol fakat ona kapılıp daha şimdiden evlilik hayalleri kurma olur mu?

Hanı boyle olunca bır mutluluk ve sevgı duyarsın ya ne guzel dıye. Ben de evlensem boyle bırısıyle ne guzel olur dıye hayal kurdum aptalca :KK70: genclık hevesı affedın ıste... ondan sonra kendıme dedım kı tamam hosuna gıtmıstır karakterın ama sen buna aşık olmadın sadece karakterını begenmıssın dedım.

dedigim gibi diger konunu kapatmislar, burda bile bazi kuralalr var ordan hesap et yani :))
oyh bikac gundur benim imtihanim bu heralde. hep genc hanim kizlarin evlilik ask meraklarinin ortasina dusuyorum
arkadasim, sosyal cevren yok, okul okumuyorsun, ins okumak icin hevesin avrdir ama gorduugm akdariyla bir caban yok.
en yakin hedefin bir koca bulup evlenmek, kendi kulturunede yakin olsun, temiz! olsun demissin, birde bunlarin herkeste bulunmadigina inandirmissin kendini ve buldugun ilk sanak arkadasinin bulunmaz hint kumasi oldugunu sanmissin.
simdi bunalrin hepsini gecerse ki sen gececeksin gorduugm akdariyla.
sana cokda guzel asik olmussun evt bu ask dersek ne yapmayi planliyorsun?

O söylemez elbette, onu kastetmedim. Sadece insanlar çok iyi rol yapar; bir bakarsın eskiden gorundugunun tersine, bambaşka biri. Ben bunu çok yaşadım. Kimseye ama kimseye iyice tanimadan güvenmemek, inanmamak gerek. Şu an güzel vakit geçir, mutlu ol fakat ona kapılıp daha şimdiden evlilik hayalleri kurma olur mu?
aslında ona ısındım ama bana her açıdan yakın oldugu ıcın. dost olucam onunla aslındaı ıyı bır arkadas gıbı olucam :D
aşk da yok ortada. evlenmek ıstedıgım tıp adamlardan ondan oyle kurmusumdur ya cok takılmayın suan gectı zaten.
iyi bir dost olabılırım. her yönden benzıyorsak daha ıyı degıl mı?

Peki senin bu evlilik dusuncenden karşı tarafın haberi var mı? Kırılma da sanki kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi anladım anlattıklarından...

dedigim gibi diger konunu kapatmislar, burda bile bazi kuralalr var ordan hesap et yani :))
oyh bikac gundur benim imtihanim bu heralde. hep genc hanim kizlarin evlilik ask meraklarinin ortasina dusuyorum
arkadasim, sosyal cevren yok, okul okumuyorsun, ins okumak icin hevesin avrdir ama gorduugm akdariyla bir caban yok.
en yakin hedefin bir koca bulup evlenmek, kendi kulturunede yakin olsun, temiz! olsun demissin, birde bunlarin herkeste bulunmadigina inandirmissin kendini ve buldugun ilk sanak arkadasinin bulunmaz hint kumasi oldugunu sanmissin.
simdi bunalrin hepsini gecerse ki sen gececeksin gorduugm akdariyla.
sana cokda guzel asik olmussun evt bu ask dersek ne yapmayi planliyorsun?
Evet öyle bir algı olustu zor bulnuur gıbı :D Ama hayırlısı gelır ya takmamak gerek.
De en son cumlenı anlamadım?

Peki senin bu evlilik dusuncenden karşı tarafın haberi var mı? Kırılma da sanki kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi anladım anlattıklarından...
O da benımle aynı gıbı.
Insan ıster kı aynı kulturden ve ınanctan sevdıgı olsun ve temız bırı olsun dıye. ama duyguları karıstırmısım ahahahhaa bır anlık heves ıste boyle bırısını ıstedıgımden. kbakmayın napıyım. dost olarak cok guzel devam edıcem ama farkındayım

Sonunda düzgün bir cevap verebılen ve benı anlayan bırısı geldı.. :) :)
evet aşk yok ıste
ya abla ben duyguları karıstırmısım!!! ben oyle bır adam ıstedıgımden onu da oyle hayal ettım bır an
ama resmen kardeş gıbıyız dıyebılırım. yanı benzıyoruz cok fazla :D olur oyle napıyım karıstırmısım duygularımı o cocugu alıp salak gıbı baska bır hayale katmısım. cunku oyle bırı ıstıyodum tam. normal oldugunu soyledın haklıısın normal. :)

Back
X