- 11 Aralık 2018
- 41.493
- 257.899
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Umutsuzu gördükçe kendimize, ailemize, imkanlarımıza falan şükrediyoruz ondan seviyoruz. Ya umutsuz gibi olsaydık allah muhafaza.Şuna niye prim veriyorsunuz gidip geliyor canı sıkıldıkça egleniyor bi bu bide venessa çok sıktı
yapacak pek birşey yok. boşvereceksiniz..Merhabalar,
Bundan 6 yıl önce biri vardı hayatımda.
Aramızda sürekli bir kopukluk vardı ama ilk görüşte aşık olmuştum.
1 yıla yakın konuştuk bir kaç kere görüşmüştük.
Tam bir işkolikti.
Benden 8 yaş büyük
Sürekli yoğun olmasından ve vakit ayıramamasından dolayı ayrılma kararı almıştık.
Sonrasında habersiz onun kendi sahibi olduğu işyerine gitmiştim, orda da tatsız olaylar yaşandı, tamamen koptuk.
Ondan sonra kimseyle sevgili olmadım.
Tanıştıklarım, görüştüklerim vs oldu tabi siz söylemeden söyleyeyim ( uzunca bir liste var peki bunlar neyin nesi diyecektiniz kesin)
Gel gelelim bu adamı ben bi türlü unutamadım ve hep sevdim.
Ayrıldıktan sonraki 6 yıl boyunca ara ara aklıma geliyordu ama zaten onunla olmazdı diye kendimi avutuyordum.
Bu aralar yoğun bir şekilde aklıma geliyor.
Neden bilmiyorum.
6 yıl boyunca neler yaptı, neler değişti hayatında evlendi mi mesela hiç bilmiyorum.
Öğreneceğim ortak tanıdıkta yok.
Bu kadar yoğun düşünmemin sebebi ne anlam veremiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Haklısın be bibi.Şuna niye prim veriyorsunuz gidip geliyor canı sıkıldıkça egleniyor bi bu bide venessa çok sıktı
Ay ne bilim ben asalak gibi yaşayanları görmeye katlanamiyorumUmutsuzu gördükçe kendimize, ailemize, imkanlarımıza falan şükrediyoruz ondan seviyoruz. Ya umutsuz gibi olsaydık allah muhafaza.
Ben abi malları ne zaman üzerine geçirecek onu bekliyorumAy ne bilim ben asalak gibi yaşayanları görmeye katlanamiyorumbirde pişkinliklerine
Bunlarıda kapı dışari attımıBen abi malları ne zaman üzerine geçirecek onu bekliyorum
en sonunda hem zengin hem de yakışıklıyı kapacaksın.elem tere fişş kem gözlere şişşşSorma tatlim ya kıskanıyorlar çekemiyorlar ayol
Kem gozlere sis
Cansin cannYoo biz seviyoz umutsuzu
Senin bu hayranligini napacagiz KudracigimUmutsuzu gördükçe kendimize, ailemize, imkanlarımıza falan şükrediyoruz ondan seviyoruz. Ya umutsuz gibi olsaydık allah muhafaza.
6 yil onceki adam zaten oyleydien sonunda hem zengin hem de yakışıklıyı kapacaksın.elem tere fişş kem gözlere şişşş
mevlüd bile okuturum sana o adam dönsün diye ayıp ettinnn6 yil onceki adam zaten oyleydi
Dua ette o geri dönsün tatlim
Bende mallari kaptiracak göz var miBen abi malları ne zaman üzerine geçirecek onu bekliyorum
Agzinin kenarini sil kizz bal damlıyiimevlüd bile okuturum sana o adam dönsün diye ayıp ettinnn
6 yıl geçmiş evlenmiş olmasın?hatta 2 de çocuk paçalarındaAgzinin kenarini sil kizz bal damlıyii
Mesaj atsam mi adama
Aklimdan cikmiyor yaa
Unutmak kolay olsa coktan unuturdumyapacak pek birşey yok. boşvereceksiniz..
Kapi acik, arkani don ve cik, istenmiyorsun artik BibiiAy ne bilim ben asalak gibi yaşayanları görmeye katlanamiyorumbirde pişkinliklerine
mutfak yapıldı mı?tüp bari alaydınUnutmak kolay olsa coktan unuturdum
Yahu birinizde bi sansini dene adami yokla diyip gaz vermiyor ki vay arkadas yaaa
Tatlim ne kadan düşüncelisin ocak var merak etmemutfak yapıldı mı?tüp bari alaydın
Bu beni bi miktar üzdühahahahahahahajahKapi acik, arkani don ve cik, istenmiyorsun artik Bibii
Yani aşırı iskolik biriydi6 yıl geçmiş evlenmiş olmasın?hatta 2 de çocuk paçalarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?