Bazıları sorumsuz oluyor doğrudur ama bu bosanma sebebi dğl onu farkındalıklara siz uyandıracaksınız madem böyleyse. Benim eşimde de bazen çok düşünxesizlikler oluyor ama uyarıyorum sürekli dürtüyorum önemine değiniyorum yani sonuçta eşlerde birbirlerinden sorumludur bazen siz bazen o uyaracak. Büyük şeyler olmadığı sürece insan birbirini tahammül etmek zorundaAz önce çocuklar bahçede oynarken iki çocukta ortada yok dedim adam kılını kimildatmadi ya az önce yazdığım konuda bunu yazmayı unutmuşum sinirden deliye dönüyorum severek evlendik bu arada ayrılık çözüm değil ayrilsam nolucak diye düşünüyorum çocuklar küçük bilmiyorum şaştım kaldım benim gibi olanlardan yorum bekliyorum
12 yıldır uyarıyorum konuşuyorum kavga ettiğim zamanlarda oldu fazlasıyla sorumsuz evet boşanma sebebi değil tabiki öyle bir düşüncem yok beni uyaracagi hiç bir şey söz konusu bile değil çünkü yeterince herşey ile ben ilgileniyorum herşey aklınıza ne gelirse ödemeler kira elektrik su faturalar alış veriş çocuklar ya aklınıza ne geliyor ama bende biyerde ondan istiyorum bazı şeyleri kocaman adam çocuk değil sürekli uyararak birşeyleri yaptıracak gücüm de yokBazıları sorumsuz oluyor doğrudur ama bu bosanma sebebi dğl onu farkındalıklara siz uyandıracaksınız madem böyleyse. Benim eşimde de bazen çok düşünxesizlikler oluyor ama uyarıyorum sürekli dürtüyorum önemine değiniyorum yani sonuçta eşlerde birbirlerinden sorumludur bazen siz bazen o uyaracak. Büyük şeyler olmadığı sürece insan birbirini tahammül etmek zorunda
Ahhh çok haklısınız böylesi gerçekten zor12 yıldır uyarıyorum konuşuyorum kavga ettiğim zamanlarda oldu fazlasıyla sorumsuz evet boşanma sebebi değil tabiki öyle bir düşüncem yok beni uyaracagi hiç bir şey söz konusu bile değil çünkü yeterince herşey ile ben ilgileniyorum herşey aklınıza ne gelirse ödemeler kira elektrik su faturalar alış veriş çocuklar ya aklınıza ne geliyor ama bende biyerde ondan istiyorum bazı şeyleri kocaman adam çocuk değil sürekli uyararak birşeyleri yaptıracak gücüm de yok
Amin aminEvet bazen tahammül edemez hale geliyorum Allah diyorum sabır diliyorum
Herşeye başvurdum artık yoruldum valla bende takmam artık aynı onun gibi yaparım olur biterAmin amin
Siz anlatınca annem geldi aklıma.
Şimdi ne desem anlamsız 12 yıl boyunca eminim bütün yollara basvurmussunuzdur
Tam tersine bizdede hiç bir şeyi beceremeyen kendisidir okadar güvenir ki bana nasılsa herşeyi yapar altından kalkar bu konuda ben yoruluyorum bırakın öyle olsun eşiniz yorar çünküBende de tam tersi bi koca varherşeyi kendi yapar. Bazen bişey oluyor ben yapayım diyorum yok sen yapamazsın diyor. Bende bu durumdan sıkılmış durumdayım ama her insanın huyu farklı işte. Bunlar bana göre önemsiz şeyler. Benimde ona göre değişik huylarım var ben onu o beni tamamlayacak ki evlilik olsun. Sizin şikayet ettiğiniz şeye ben çoğu zaman özeniyorum biliyor musunuz. Tabi herşeyin ortası iyidir ama o da var mıdır yok mudur bilemem.
Okadar rahattır anlatamam çocuklar ortada yok dedim adam tiktok izlemeye devam etti sokağa arkalarına ben çıktım aradım eve getirdimBenimki de rahattır biraz
O yuzden cocuk ile ilgili bütün ipleri elime aldım. Izin vermediğim hicbir yere çocuğu götüremiyor
Bu yüzden kavgalarımız oluyor ama umurumda dahi degil. ÇoCuk da izin vermezsem gitmiyor zaten. biraz büyüsün diye sabırsızlıkla beklemiyor değilim
Gözünüzün görmediği yerlerde olmamalı çocuklar!
Devir kötü kimse kusura bakmasın
Ben olsaydım kıyamet kopmuştu evde.Okadar rahattır anlatamam çocuklar ortada yok dedim adam tiktok izlemeye devam etti sokağa arkalarına ben çıktım aradım eve getirdim
Cok haklısınız herşeyde sen yapıyorsun12 yıldır uyarıyorum konuşuyorum kavga ettiğim zamanlarda oldu fazlasıyla sorumsuz evet boşanma sebebi değil tabiki öyle bir düşüncem yok beni uyaracagi hiç bir şey söz konusu bile değil çünkü yeterince herşey ile ben ilgileniyorum herşey aklınıza ne gelirse ödemeler kira elektrik su faturalar alış veriş çocuklar ya aklınıza ne geliyor ama bende biyerde ondan istiyorum bazı şeyleri kocaman adam çocuk değil sürekli uyararak birşeyleri yaptıracak gücüm de yok
Düzelir diye umut ediyorum bende ama pek ümidim yok teşekkür ederimCok haklısınız herşeyde sen yapıyorsun
Insan tükeniyor artıkk yarısını eşin yapsa tabii keşke ama bazı adamlar böyle sorumsuzluk olabiliyorr umarım düzelir inşaallahh
Canım kıyamet koparsam nolucak çocukların psikolojisi bozulucak diye herseyine susuyorum bende nasıl davranacağımi şaşırdımBen olsaydım kıyamet kopmuştu evde.
Bazı adamlar maalesef huyu huyundan vazgeçmiyor anca yaşlanınca anliyolar kadınların kıymetiniDüzelir diye umut ediyorum bende ama pek ümidim yok teşekkür ederim
Aslında biraz kendinzii geri çekmeniz daha iyi olacak. Biraz af buyurun kusura bakmayın beceriksiz rolüne bürünün. Yapamıyorum yetişemiyorum hepsine bu ay da sen yap deyin. Arada sırada yükleye yükleye alıskanlık kazandırabilirsiniz. Şimdi size itimadı baya vardır nasıl olsa yapıyor evlilikte her iki rolü üstlenmek gerçekten zordur. Koca olmazsa elbet kadın evinin hem babası olur hem annesi ama baba var yok gibiyse bu yorar insanı az beceriksize yapamıyoruma vurun kendiniziHerşeye başvurdum artık yoruldum valla bende takmam artık aynı onun gibi yaparım olur biter
E çocuklar zaten tek başlarına dışarda oynuyorlarmış.Canım kıyamet koparsam nolucak çocukların psikolojisi bozulucak diye herseyine susuyorum bende nasıl davranacağımi şaşırdım
Evet fazlası ile güvenir herşeyi nasılsa yapıyor evet bunu yapmam gerekiyor yoksa işin içinden çıkılmaz hale gelicemAslında biraz kendinzii geri çekmeniz daha iyi olacak. Biraz af buyurun kusura bakmayın beceriksiz rolüne bürünün. Yapamıyorum yetişemiyorum hepsine bu ay da sen yap deyin. Arada sırada yükleye yükleye alıskanlık kazandırabilirsiniz. Şimdi size itimadı baya vardır nasıl olsa yapıyor evlilikte her iki rolü üstlenmek gerçekten zordur. Koca olmazsa elbet kadın evinin hem babası olur hem annesi ama baba var yok gibiyse bu yorar insanı az beceriksize yapamıyoruma vurun kendinizi
E çocuklar zaten tek başlarına dışarda oynuyorlarmış.
İşte o zamanlarda haddini bildireceksiniz
Susarsanız sustugunuzla kalırsınız ce karşınızdaki bundan hic anlamaz.
Bazı şeyleri harekete geçirmek ger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?