Ruhu hızlı yaşayan beyden Beklenen atak geldi bayanlar !!!

Çok güzel bir mesaj olurdu ama yazmaya bile değmez yazmayacağım onun beklediğini ona vermeyeceğim
Zaten bir kere aramışsınız sevipte barışma amaçlı bir arama olduğunu düşünmemesi için ben bu mesajı ona yollardımki benimde artık umrumda olmadığını bilsin.;) hatta sonunada layığını bulman dileğiyle hoşçakal derdim sonunada bir tebessümlü gülücük:) kısa ve net :D

Zaten bir kere aramışsınız sevipte barışma amaçlı bir arama olduğunu düşünmemesi için ben bu mesajı ona yollardımki benimde artık umrumda olmadığını bilsin.:KK66: hatta sonunada layığını bulman dileğiyle hoşçakal derdim sonunada bir tebessümlü gülücük:) kısa ve net :KK70:
İnanın su saatten sonra bilse ne bilmese ne .ne hali varsa görsün Rabbime havale ettim benim sadece merak ettig şeyler var keşke bana onların cevabını verebilse

İnanın su saatten sonra bilse ne bilmese ne .ne hali varsa görsün Rabbime havale ettim benim sadece merak ettig şeyler var keşke bana onların cevabını verebilse
Haklısınız bende olsam en ince ayrıntısına kadar sorup öğrenmek isterdim fakat siz aramışsınız o ise kaçmış sonrasında ben böyle bir mesajı yazıp yollardımki en azından bir laf dokundurupta bitmiş olsun veya olurda mesaja alınıpta bir cevap verme gereği duyup karşılık verir ve sonrasında aklınızdaki sorularıda sormuş olurdunuz. :) iki seçenekte işime yarardı :)

Haklısınız bende olsam en ince ayrıntısına kadar sorup öğrenmek isterdim fakat siz aramışsınız o ise kaçmış sonrasında ben böyle bir mesajı yazıp yollardımki en azından bir laf dokundurupta bitmiş olsun veya olurda mesaja alınıpta bir cevap verme gereği duyup karşılık verir ve sonrasında aklınızdaki sorularıda sormuş olurdunuz. :) iki seçenekte işime yarardı :)
Bunu bir dusuneyjm ben .Ama beyfendinin terk edilen arkadaşıma akıl verişi şöyleydi "erkekler peşlerinden kOşan kızdan hoşlanmazlar o seni istemiyorsa sen onu hiç isteme hiç mesaj atıp arama sormalı onun da aklında soru işaretleri üssün o da merak etsin niye aramadı yazmadı diye.peşinden gidersen kendini bişey zanneder ama yazma guclu ol o senin peşinden koşsun "gibi bir süru akıl veriyordu

Bunu bir dusuneyjm ben .Ama beyfendinin terk edilen arkadaşıma akıl verişi şöyleydi "erkekler peşlerinden kOşan kızdan hoşlanmazlar o seni istemiyorsa sen onu hiç isteme hiç mesaj atıp arama sormalı onun da aklında soru işaretleri üssün o da merak etsin niye aramadı yazmadı diye.peşinden gidersen kendini bişey zanneder ama yazma guclu ol o senin peşinden koşsun "gibi bir süru akıl veriyordu
Bu sözler herkesin tesselli etme cümleleri bir adam durup dururken gidip geri dönüyorsa sevdiğinden değil onu sevecek başka birini bulamadığındandır geri döndüğünde klasik cümleler affet unutamadım.. biz kadınlar zaten en ufak güzel söze kanıyoruz malesef :( siz peki halen seviyormusunuz eğer seviyorsanız evt önerdiğim mesajı yollayıp iyice kendinizden soğutmayın fakat gözden çıkardıysanız yollayın mesajı gitsin :)

Bu sözler herkesin tesselli etme cümleleri bir adam durup dururken gidip geri dönüyorsa sevdiğinden değil onu sevecek başka birini bulamadığındandır geri döndüğünde klasik cümleler affet unutamadım.. biz kadınlar zaten en ufak güzel söze kanıyoruz malesef :KK43: siz peki halen seviyormusunuz eğer seviyorsanız evt önerdiğim mesajı yollayıp iyice kendinizden soğutmayın fakat gözden çıkardıysanız yollayın mesajı gitsin :)
Alışkanlıklar ve hatıralar var ve tabiki bir anda bitmez duygular .O kötü de olsa

Sana bir şarkı yolloyurum canım dinle bu aralar bunu dinliyorum. (Aşkın acısı bile güzel ) :)
Taladro - yeniden sevme beni

Ne kadar kötü bitmiş ilişkiniz. Keşke güzelce oturup konuşma şansınız olsaymış. Kafada soru işaretleri kalınca unutmakta zorlanıyor insan.

Bir anda her yerden engellemek ne kadar ergence ya. Sanki arayıp bitirmeye karar verdiğini söylese bacağına mı sarılacaktın bırakma benii diye. İyi olmuş kurtulduğun. Karşına daha düzgün insanlar çıkar umarım. Şöyle ergenliğini atlatmış delikanlılar lazım bize :KK70:

Hiç bişey deme ama lütfen ona iki smile yolla"mok ve fino kopegi" bugün engellemiş de olsa seni iki üç aya arar demedi deme çünkü bu tür sacmaliklarla yarım bırakanlar tipi tipi donuyorlar

Konu basligi cok yanlis olmus..Adamin ruhu yok ki hizli yasasin..
Bey'de degil,bir veda bile etmeden ergenler gibi gitmis..
Ve beklenen bir atakta degilmis..kendini cok oven baskalarinin davranislarini elestiren insanlardan korkacaksin..

Neyse unutun gitsin.Degmez hicbirseye.

Keşke bir elveda diğecek kadar karakterin olsaydı.Neyse insanlık bende kalsın elveda sayın; ERGEN BEY.
Yaz yolla:KK48::KK48::KK48:

Bayanlar birkaç gün önce yazdığım yazıyı bilenler bilir.Erkek arkadaşim birkaç gün konuşmayalım kafamı toparlamam lazım falan demişti ve ben sen bilirsin duyup üç gün boyunca hiç arayıp sormamistim oda aramamisti ve bugün ikindin durduk yere beni whatsapptan ve instagramdan engellemiş ve ablamida engellemiş instagramdan.Bana bitti bile demeden.Ve daha düne kadar ablamla ablacigim diye konuşuyordu ve adam olmakla ilgili birçok şey söylüyordu.Milletin ilişkisine yorum yaparken adam gibi bitirmek önemli falan diye akıl veriyordu millete.Ama suan aynı şeyi kendi yapıyor.Bende az önce ne oluyor diye sormak için aradım ama açmadı.Sizce ne yapmam lazım bu davranışına ??
Seni arayacak. Yazıyorum buraya.

Genelde bütün erkekler hayatımdan böyle gitti sessiz sedasız
İnsan üzülüyor evet yaşanmış birşeyler var bir emek var duygular var
Ayrılmak istiyorsan bile gelir açık açık söylersin .herkes bir açıklamayı hak eder.
Bırak engellesin o engeli açmaya yeltenmez umarım bir gün .
Yüzsüz yüzsüz açıp tekrar konuşmaya çalışanıda gördüm ben
Bi daha daha dikkatli ol bu basit insanlara prim verme..

Üzlme ya lütfen
İşler ciddiye binince böyle kaçıyorlar
Tavlamak içim atılan msjlar vs hepsi yalan olıyor
Bu adam böyle biriymiş nasıl görmemişim dedim ben oysa ne kadar sevecen ne kadar iyi sanmıştım.
Sonra hayal kırıklığı ..
Neyse ya oluyor işte üzülme ve bence msj falan da atma onada cevap vermez
Daha çok sinirlenirsin
Ben o hatayı yaptım en iyisi muhattab olmamak
Erkekler böyle istediği zaman hayatına girme istemediği zaman çıkma ve senin buna ses çıkarmamanı ister.senin duygularını hiçe sayar.bencil işte.

Ne kadar kötü bitmiş ilişkiniz. Keşke güzelce oturup konuşma şansınız olsaymış. Kafada soru işaretleri kalınca unutmakta zorlanıyor insan.

Bir anda her yerden engellemek ne kadar ergence ya. Sanki arayıp bitirmeye karar verdiğini söylese bacağına mı sarılacaktın bırakma benii diye. İyi olmuş kurtulduğun. Karşına daha düzgün insanlar çıkar umarım. Şöyle ergenliğini atlatmış delikanlılar lazım bize :KK70:
Aynen öyle inanın öyle dese istemeyen birine hiçbirşey demem tek taraflı olacak işler değil sonuçta bunlar ama bu yaptığı böyle engellemesi daha zoruma gitti ve neden yaptı diye kafamda sorular kaldı

Back
X