- Konu Sahibi HazalHazall
Karaktersiz iste.Orası öyle zaten ama benim merak ettiğim niye böyle bir korkaklık yapmış olması
Bosver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karaktersiz iste.Orası öyle zaten ama benim merak ettiğim niye böyle bir korkaklık yapmış olması
Yazık ya onlara bence bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar basit olmamaliKaraktersiz iste.
Bosver
Ya pislik iştrYazık ya onlara bence bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar basit olmamali
Kendinin de düşüncesi öyleydi beni istemeyeni ben hiç istemem demeli böyle durumlarda diyordu.ayrılık olsa dahi helallik alınmalı diyordu yani verdiği sözler ici bosmus hep .Lafla peynir ekmek gemisi yurumuyormusYa pislik iştr
Bak şimdi üzülüyorsun yarun bundan kurtulduğun için şükür ediceksin
Ayrılmanında adabı var
Bu tip her sorunda böyle kaçan adamdan kimseye yarar gelmez ki
Benimde eski sevgilim bunu yaptı bana
Ben saydırdım tabi tutamadım ama değmez şimdi olsa umursamam yani bu tip insanlarla muhattab olmamak lazım.
Durum aynı sadece dün ablam aramış açmamıs ablam müsait olduğunda arar misin yazmış okumuş ama yazmamisH HazalHazall Son durum ne?
Kac yasinda yahu bu adam ? İlkokul çocuğu gibi, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış..Durum aynı sadece dün ablam aramış açmamıs ablam müsait olduğunda arar misin yazmış okumuş ama yazmamis
Ya salak iştrKendinin de düşüncesi öyleydi beni istemeyeni ben hiç istemem demeli böyle durumlarda diyordu.ayrılık olsa dahi helallik alınmalı diyordu yani verdiği sözler ici bosmus hep .Lafla peynir ekmek gemisi yurumuyormus
25 :)ama sözde yaşı davranış yaşı daha kucuk lerdeKac yasinda yahu bu adam ? İlkokul çocuğu gibi, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış..
zormuş demekki onun icinBu arkadaşın sorunları var bence. Sonuçta bir şeyler yasamissin insan gibi konuşup ayrılmak o kadar mı zor ya. Ergen bile diyemiycem.
İnşallah umarım bugün öyle pişman olur ki su anki uzuntume değer .o zaman görmek isterim onu.Ben ona hiçbirşey yapmadım fedakarlıktan başkaYa salak iştr
Ona göre güzel birsey yaptı
Üzülme lütfen ben üzüldüm yaptığım hatayı yapma
O egosunu tatmin etti bu şekilde yaparak
Büyük ihtimalle başka birini buldu tekmeyi yiyince döner yüzsüz
Ben eski sevgilime dedim sen bana bunu yaptın sanada yapıcaklar üç beş ay sonra sosyal medyadan görfüm aldatılmış acı çekiyor
bu iş böyle ilahi adalete bırak kalbini temiz tut o işliyor valla görüyorsun da ..
Ne yapmayı düşünüyorsun peki :)25 :)ama sözde yaşı davranış yaşı daha kucuk lerde
Hiçbirşey .Onun istediğini ona vermicem o eminim ki arar peşine düşer diye bekliyor.Ama bazen zorda olsa sabredicem aramicam yazmicam sildim zaten su saatten sonra agziyle kusta tutsa boş çok incindim.yaptığının hiçbir açıklaması olamaz çünküNe yapmayı düşünüyorsun peki :)
Bana çıkıp artık sevmiyorum olmuyor deseydi bile belki daha az uzulur saygı duyardım ama o degersizmisim gibi korkarak kactiHiçbirşey .Onun istediğini ona vermicem o eminim ki arar peşine düşer diye bekliyor.Ama bazen zorda olsa sabredicem aramicam yazmicam sildim zaten su saatten sonra agziyle kusta tutsa boş çok incindim.yaptığının hiçbir açıklaması olamaz çünkü
O zaman senin umrunda olmatacak ama güler geçersin emin olİnşallah umarım bugün öyle pişman olur ki su anki uzuntume değer .o zaman görmek isterim onu.Ben ona hiçbirşey yapmadım fedakarlıktan başka![]()
anlar mı dersiniz?geri barışmak için değil ama onun pişman olmasını bana haksızlık yaptığını anlasın istiyorum.ama tabiki ona cesaretiu varsa karşıma çıkmayaO zaman senin umrunda olmatacak ama güler geçersin emin ol
Herkes yaptığundan utanır bir gün
Kaybedince anlat erkek
Allah kıymet bilen insan gibi birine denk getirsin
Çık kariısına kızın konuş terbiyesiz işte
Yaşanılan birsryler var.bundan önceki sevgilimle birbirimizi engellemedik bile.kavga ettik bağırış çağırış.ama bitirdik.ne o yazdı ne ben sonra.engelleme ne ya?peşine mi düşücen çocuk gibiler
O engeli açmasınlarda sonra daha komik oluyorlar çünkü.
şuan kendime zor engel oluyorum arayıp nedenini srmak için.çünkü çok merak ediyorumO zaman senin umrunda olmatacak ama güler geçersin emin ol
Herkes yaptığundan utanır bir gün
Kaybedince anlat erkek
Allah kıymet bilen insan gibi birine denk getirsin
Çık kariısına kızın konuş terbiyesiz işte
Yaşanılan birsryler var.bundan önceki sevgilimle birbirimizi engellemedik bile.kavga ettik bağırış çağırış.ama bitirdik.ne o yazdı ne ben sonra.engelleme ne ya?peşine mi düşücen çocuk gibiler
O engeli açmasınlarda sonra daha komik oluyorlar çünkü.
Ya bunun şöle bir aldatılması gerek kafasına dank etmesi içinanlar mı dersiniz?geri barışmak için değil ama onun pişman olmasını bana haksızlık yaptığını anlasın istiyorum.ama tabiki ona cesaretiu varsa karşıma çıkmaya
Aradığında inan bana açmayacaktırşuan kendime zor engel oluyorum arayıp nedenini srmak için.çünkü çok merak ediyorum