- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Çoook seeeyyyCanınızı sıkan birşey mi oldu?
Nerden anladın olmadım işte 1 gün geciktim onun sınırı var artı ev arioz bulamiozAdet olacaksindir
Yazdım cnm adetim gecikti ve ev bulamıyorum çok pahalıBir anlatsaydın ?????
E bi tek sen olmuyosun biz de oluyoruz :d adet oncesi ben de patlamaya hazir bomba gibi dolanirim hele gecikti mi molotof kokteyliNerden anladın olmadım işte 1 gün geciktim onun sınırı var artı ev arioz bulamioz
Ayneeeenn cildiriyorumm şu an kafayı yiyorum agliyorum bunalıma girdim hemenE bi tek sen olmuyosun biz de oluyoruz :d adet oncesi ben de patlamaya hazir bomba gibi dolanirim hele gecikti mi molotof kokteyli
Yazdım cnm adetim gecikti ve ev bulamıyorum çok pahalı
Sari kantoron melisa en kotu papatya cayi rahatlatici bi seyler icAyneeeenn cildiriyorumm şu an kafayı yiyorum agliyorum bunalıma girdim hemen
İstanbuldayım avcilara beylikduzunde bakioz sen nerde otryn bi bahçe kati 160binHangi il?
Soğan Kuru ictim iki kere hala bişe yokSari kantoron melisa en kotu papatya cayi rahatlatici bi seyler ic
İstanbuldayım avcilara beylikduzunde bakioz sen nerde otryn bi bahçe kati 160bin
Cok araştırdım cnm oda aynı yaKüçükçekmece cennetvalla çok pahalıya her yer ev dolu ama ev fiyatları hiç düşmüyorr her yer beton yığını. Bu emin evime falan katılsanız gerçi katılım şartlarıyla ilgili bir bilgim yok.
Bnde spiral var cnm amaBende 3 aylik korunma ignesi kullaniyorjm 6 aydir adet olamadim sikayetim yokta endisenlemeye basladim bitki caylari filan icsen rahatlatici..evde kismet hic beklemedigin bi an hesapli gonlunce bi yer bulursun insallah
Sen bi doktora görün bnceBende 3 aylik korunma ignesi kullaniyorjm 6 aydir adet olamadim sikayetim yokta endisenlemeye basladim bitki caylari filan icsen rahatlatici..evde kismet hic beklemedigin bi an hesapli gonlunce bi yer bulursun insallah
Ahanda o sebepten:)Bizde sinirli erkeklere öyle derler "AYBAŞIN MI GECİKTİ" :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?