Ruhum daralıyor

yok benimkide gönlüm olsa bile yorgun olsada zorla çıkar dolaşırız, hiç konuşmayı denedinmi paramız olsada birlikte dışarda vakit geçirelim başbaşa olalım açık açık net bir şekilde, ben bazen anlatırken dinlemez farkederim gidiyimde başkalarıyla dertleşeyim bari kocamdan öte biri varsa bulayım derim çok sinirlenir

Aılesı benı ıstemedı bız cıkarken benı kucuk goruolardı sımdı ylzde ylz

cok agladım cok goz yası doktum bu zaman geldım sevdıgım ıcın evet oda sevıyooooo sevıyodu bılemıyorum ama sımdı sevgıısını hıssedemıyorummmmmmm

ayyy mız mız yazdıklarını okudukça alınma ama benimde ruhum daraldı
böyle şimdi seni sinir küpü yapmayalım adam eve gelince şimdi direk kavga modunda olma iyi yanlarını düşün rahatla birazcık

1yıllık evlıyken aılesıyle tatıle gıtmesı Çok saÇma geldı artık ozaten senle bır aıle olmuŞ heryere aılesınımı takcak gıderken ya balayı olmurdu negÜsel ıŞte sıze bu fırsatlaaa

Aslında uzun zamandır bunu yazmak ıstedım ama bugun sınıra dayandım o yuzden patladım.bız tatıle gıttıgımızde daha 6 aylık evlıydık aılesıyle gıttık cok soledım tek gıdelım dıye ama dınlemedı neymıs adamlar bu yaslarına kadar bır tatıle bıle cıkamamıslar ohhhhhhhhhh ne guzel al sımdı borc derken bız onun borclarını oduyoruz kıııııııııı

Mızmız
ne dıcemı bılemedım ınan
bıraz uzak dur bakalım
hızmetını gor ama sırnasma
belkı anlar hatasını

uzak duruncada
sogumasın daha çok benim burnuma ailesiyle ilgili pis kokular gelmeye başladı sanki eşin dolduruluyo ailesi tarafından istenmiyen gelin oldugundannnn

Kız mız mızzzz...:)

Hayat böyle işte, evlilik böyle işte..

Ayyy aşkımla evleniyorum az kaldııııııııııııııııı... diyordun bir zamanlar, şimdi açtığın topiğe bak...

Canımm, sen sıkılmışsın ama boşluktann..
Gündüzünü renklendirecek birşeyler bul kendine, mesela iş ara, biraz kendi kendine yetmeye çalış..

Eşin de tamamen haklı değil, her akşam yorgunum bahanesi olmaz..

Çok yenisiniz, çıkın gezin, para yoksa el ele yürüyüş yapın, 1 kahve için gelin..Ortayı bulun işte..Konuş onunla güzel güzel..

Düzelir canım ya, hemen mutsuzum demeee...

uzak duruncada
sogumasın daha çok benim burnuma ailesiyle ilgili pis kokular gelmeye başladı sanki eşin dolduruluyo ailesi tarafından istenmiyen gelin oldugundannnn

yok suan ıstenmıyen gelın degılım allah avr herkes sever benı sımdı cunku benı tanıdılar pısman ettım onları desem daha ıyı olcak

Esım benı ıkı unıverıste mezunu muhendıs suan aılesı ılk basta benı o yuzden ıstemedıler kendıne denk bırını bul fılan dıyeeeeee

iki üniversite mezunu diyince şöyle sormak geldi acaba ortak noktalarınızmı az yani onun yapmak istedikleriyle senin zevklerin sordunmu eşine hiç bunları cnm bnm inan üzülüyom senin adına çok yenisiniz

off çok üzüldüm içim daraldı bol bol dua et canım ne söyleyebilirmki başka eşin daha ne istiyoki ne güzel hiç surat yapmıyosun kahrından ölsen bile hep böle senin gibi olmak istedim ama yok ben illa burnundan getiricem ona hissettiricem oysa senin huyun nekadar güzel sen elinden geleni yapmışon en çokta tatil meselesine bozuldum bence çok ayıp etmiş dedim ya bol bol dua et sende imanına yönel eşin için dua et belki ozaman bişiler değişir ve bence birazda çocuğu ertele herşey düzelene kadar Allah yardımcın olsun canım

Sen bütün gün evdesin, hali ile biraz degisiklige bir iki insan yüzüne ihtiyacin var.
O bütün gün iste, hali ile sakinlik ve dinginlik istiyor. Evinde uyumak uzanmak istiyor.

Durum böyle iken, mutlaka anlasmazliklar tatsizliklar cikar.

Yelizcim benim anlayamadigim sey: Sen neden onu bekliyorsunki?

Git gez dolas güzelim, arkadaslarinla vakit gecir.

Sanki tek amacin cocuk yapip evinde oturmakmi? Tüm dünya esinin etrafindami dönüyor.?

Sen kendincede güzel vakit gecirebilirsin. Is bulmak kolay degil biliyorum, ama bu sürecte eve kapanip kocam beni gezdirmiyor demek ne kadar mantikli?

Cocuk olduktan sonra, bu günlerini aricaksinda bulamicaksin.

iki üniversite mezunu diyince şöyle sormak geldi acaba ortak noktalarınızmı az yani onun yapmak istedikleriyle senin zevklerin sordunmu eşine hiç bunları cnm bnm inan üzülüyom senin adına çok yenisiniz

ortak noktası yokkı hep uyuyan bır adamın ne bulunurkı ortak nokta ben elımden geldıkce gıdıyorum onun huyuna ama ondna gelen bırsey yokk

uzuldugum tek seyde buuuuuu hadı ben boleyım dıyelım ama ooo kendı kendıen hayatı zından edıyo sosyal hayatı sıfır dencek kadar az ıs ev ıs evvvvvvvvvvvvvvvvvv

aynen 3aylık bebegim var o yokken tek başıma öyle gezerdimdi istanbul tekirdag arası bebek oldu markete zor gidiyom bebek olana kadar gez bencede kurslara git ismek in süper kursları var burda yok olsa ben bebekle giderdim valla

cnm bnm eşin ne iş yapıyo kaç saat çalışıyo

arkadasım yokkı bır ıkı tane var onlarda hem uzak hem calısıyo gıdecek bır annem var tek zevkım

ıs basvurusu yaptım bır cok yere bakalım ne olcak.nereye gıdıyım nereyı gezıyım tek basına soru tek esım benı gezdırmıyo degılkıııııııııııııııı evdede yapılcak cok sey ondada bırsey yok kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…