uzak duruncada
sogumasın daha çok benim burnuma ailesiyle ilgili pis kokular gelmeye başladı sanki eşin dolduruluyo ailesi tarafından istenmiyen gelin oldugundannnn
iki üniversite mezunu diyince şöyle sormak geldi acaba ortak noktalarınızmı az yani onun yapmak istedikleriyle senin zevklerin sordunmu eşine hiç bunları cnm bnm inan üzülüyom senin adına çok yenisiniz
Sen bütün gün evdesin, hali ile biraz degisiklige bir iki insan yüzüne ihtiyacin var.
O bütün gün iste, hali ile sakinlik ve dinginlik istiyor. Evinde uyumak uzanmak istiyor.
Durum böyle iken, mutlaka anlasmazliklar tatsizliklar cikar.
Yelizcim benim anlayamadigim sey: Sen neden onu bekliyorsunki?
Git gez dolas güzelim, arkadaslarinla vakit gecir.
Sanki tek amacin cocuk yapip evinde oturmakmi? Tüm dünya esinin etrafindami dönüyor.?
Sen kendincede güzel vakit gecirebilirsin. Is bulmak kolay degil biliyorum, ama bu sürecte eve kapanip kocam beni gezdirmiyor demek ne kadar mantikli?
Cocuk olduktan sonra, bu günlerini aricaksinda bulamicaksin.
ortak noktası yokkı hep uyuyan bır adamın ne bulunurkı ortak nokta ben elımden geldıkce gıdıyorum onun huyuna ama ondna gelen bırsey yokk
uzuldugum tek seyde buuuuuu hadı ben boleyım dıyelım ama ooo kendı kendıen hayatı zından edıyo sosyal hayatı sıfır dencek kadar az ıs ev ıs evvvvvvvvvvvvvvvvvv
sen bütün gün evdesin, hali ile biraz degisiklige bir iki insan yüzüne ihtiyacin var.
O bütün gün iste, hali ile sakinlik ve dinginlik istiyor. Evinde uyumak uzanmak istiyor.
Durum böyle iken, mutlaka anlasmazliklar tatsizliklar cikar.
Yelizcim benim anlayamadigim sey: Sen neden onu bekliyorsunki?
Git gez dolas güzelim, arkadaslarinla vakit gecir.
Sanki tek amacin cocuk yapip evinde oturmakmi? Tüm dünya esinin etrafindami dönüyor.?
Sen kendincede güzel vakit gecirebilirsin. ıs bulmak kolay degil biliyorum, ama bu sürecte eve kapanip kocam beni gezdirmiyor demek ne kadar mantikli?
Cocuk olduktan sonra, bu günlerini aricaksinda bulamicaksin.
cnm bnm eşin ne iş yapıyo kaç saat çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?