Daha yenİ evlİsİnİz ne kadar Çıkarsanız Çıkın evlenİnce bambaŞka sankİ tanımıyorsun gİbİ oluyor, bende Öyle oldum, benİm eŞİmde uykuyu Çok sever mutlaka kanepede uyur kalır benİm İlk baŞlarda sİnİrlerİm oynardı kalk bİrlİkte yatalım uykusu aĞır kalmaz, bİrde bana neler sÖylerdİ, Çok ÜzÜlÜrdÜm sonra aldırmamaya baŞladım kanepede uyudumu ÜstÜne bİr battanİye ben sıcacık yataĞıma gecenİn bİr yarısı homurdanarak gelİrdİ her yerİm tutulmuŞ dİye gelseydİn derdİm. Kafanı sÜreklİ onun ÜstÜnde yoĞunlaŞtırma evde yapıcak İŞler bul kendİne, o uyumaya baŞladıĞında bİrlİkte yapacak İŞler bulun ben eve oyunlar almıŞtım tavla,kaĞıt oyunları hem eĞlenİyorduk,hemde konuŞuyorduk uyuması daha azaldı, hafta sonları İÇİn bİzde kayınvalİdemİn yanında alırdık sonra alternatİfler gelİŞtİrdİm, yazın yakın parklara gİdİyorduk evden yİyecekler ayarlıyordum para harcamamak İÇİn, kıŞ İse evden Çok Çıkmazdık ama atarİ almıŞtık kavga ede ede 2 lİ oyunlar oynadık bunları dene İstersen bİlİrİm uyuŞuk aldırmaz koca Çok zordur.
Bu yazdıklarından
mutlaka bır evlılık terapıstıne gıtmenız gerektıgını anladım ben
aranızda ıletısım yok
aynı evde bu boyle yurumez
sorunun en basına ınıp
herseyın konusulması lazımm
Sen bÜtÜn gÜn evde onu beklerken kafanda neler kuruyorsun ama o İŞİn sorumluluĞu, borÇlar dİyorsun allah bİlİr akŞama kadar kafasından neler geÇİyordur ÜstÜne gİtmek yerİne gÜzellİkle yaklaŞ ve mutlaka kendİne ya İŞ bul yada bİr kursa yazıl
cnm boyel onu guler yuzle karsılasan
guzel yemekler yapsan
suslensen soyle makyaj falan
nasıl olur acaba
hanı hıc sorun yokmus gıbı davransan
belkı bunlar bır adım olur
anladın onu sen
Bız daha balayına bıle gıdemedık esım elıne bır fırsat gectı benle gıtmek yerıne aılesı aıldı ole gıttık
sımdı bır yere gıdelım dıyorum tamam annemlerde gıderı dıo gelde sınır olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?