- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
bence en yakın zamanda iş bulup çalışmaya başla yoksa bu gidişle kendini ve evliliğini tüketmekten öteye gidemezsin.
canım doğru hatırlıyorsam bu arkdaşın eşinin ailesi iş beğenmiyordu oğlumuz mühendis sen markette çalışamazsın yakışmaz gibi şeyler söylüyorlardı.
selamlar kızlar benı bılenler bılıyo az cok cok zor bır ılıskıden sonra ne hıkmetse kolay bır dugunden sonra evlendım .
Gücüm yok artık oynayamam kimselere
mutlu degılım.hep aynı seyler hep aynı sıkıldım.esım cok farklı aksam eve gelıyo yemek yıo bıraz tv bakıo saat on oluncada uyuo bazen dokuzda ben tek kalıyorum.ne sohbet ne bırsey hafta sonuda ole farklı degıl.ya anneme ya onun annesıne bu yaptıgımız.gezelım fılan dedıgımde ya para yoktur ya yorgundur.
ruhum daraldı artık
ne yapsam gecerrrrrrrrrrrr
bana bugun suprız yumurta aldı bır suru hepsını actık yaptık cok eglendık
ben ıste bole seyler ıstıyorum cokmu yanıııııııı
bugun takıldım falcıymısımda onun falına bakıyormusum gıbı yaptım dedım kı senın sıkıntıların var ıcınde bana demıyorsun ıcın sıkılıyor dedım kafasını sallıyo sonra geldı optu benı sana yılbası agacı alcam dedı galıba oda pısman oldu kızlar kı uzerıme dusuo bole kac gundur
bana bugun suprız yumurta aldı bır suru hepsını actık yaptık cok eglendık
ben ıste bole seyler ıstıyorum cokmu yanıııııııı
bugun takıldım falcıymısımda onun falına bakıyormusum gıbı yaptım dedım kı senın sıkıntıların var ıcınde bana demıyorsun ıcın sıkılıyor dedım kafasını sallıyo sonra geldı optu benı sana yılbası agacı alcam dedı galıba oda pısman oldu kızlar kı uzerıme dusuo bole kac gundur
ah canım ya..
sende onaarada süpriz yap. mesela pasta yap:)
kek yap süsle püsle :) yada eve bir evcil hayvan al. insanı oyalaıyor. ve eğlenceli oluyor.
bizim evimizde kuşumuz vardı öldü ama şimdi balıklarımız ve iki tanede köpeğimiz var. eşim sabah geliyo işten onları gezdiriyoz. halilen beraber yürüyüş yapıyoruz. onun canı konuşmak istemediğinde ben ona bak babası hera'nın canı sıkılmış ilgi istiyo diyom:) o dahera annenle ilgileniym bari diyo anlıyoo:) eğlenceli oluyor.
herşeyin yoluna girmesine çok sevindim
darısı başımıza :)
evliliğin bazı dönemlerinde oluyo böle şeyler cnm erkek milleti işteki sıkıntıyı evde surat asarak atlatmaya çalışıyo yapıyo hepsi arada böle dengesizlikler
şuda bi gerçek iş hayatı çok zor bee güzelim ekmek aslanın azında resmen mücadeler hat safhada bende uzun yıllar çalıştım bilerim bunları iş evdeki kadına daha çok düşüyo evinizi hayatını renklendirmek çogunlukla sana düşüyo
ben 11 yıllık evliyim her akşam kahvemizi içerken bi el tavla oynarız mesela günün yorumunu yaparız dedikodu yaparız oyun havası çaldımı kalkar göbek bile atarız ruh halimize baglı yani
yıllar geçtikçe evlilikler rayına oturuyo uzun mutlu huzurlu bir evlilik diliyorum sana kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?