Daha yenı evlısınız ne kadar Çıkarsanız Çıkın evlenınce bambaŞka sankı tanımıyorsun gıbı oluyor, bende Öyle oldum, benım eŞımde uykuyu Çok sever mutlaka kanepede uyur kalır benım ılk baŞlarda sınırlerım oynardı kalk bırlıkte yatalım uykusu aĞır kalmaz, bırde bana neler sÖylerdı, Çok ÜzÜlÜrdÜm sonra aldırmamaya baŞladım kanepede uyudumu ÜstÜne bır battanıye ben sıcacık yataĞıma gecenın bır yarısı homurdanarak gelırdı her yerım tutulmuŞ dıye gelseydın derdım. Kafanı sÜreklı onun ÜstÜnde yoĞunlaŞtırma evde yapıcak ıŞler bul kendıne, o uyumaya baŞladıĞında bırlıkte yapacak ıŞler bulun ben eve oyunlar almıŞtım tavla,kaĞıt oyunları hem eĞlenıyorduk,hemde konuŞuyorduk uyuması daha azaldı, hafta sonları ıÇın bızde kayınvalıdemın yanında alırdık sonra alternatıfler gelıŞtırdım, yazın yakın parklara gıdıyorduk evden yıyecekler ayarlıyordum para harcamamak ıÇın, kıŞ ıse evden Çok Çıkmazdık ama atarı almıŞtık kavga ede ede 2 lı oyunlar oynadık bunları dene ıstersen bılırım uyuŞuk aldırmaz koca Çok zordur.