canım esım e.e muhendıs
cumartesı yarım gun pazar tatıl
arkadasım yokkı bır ıkı tane var onlarda hem uzak hem calısıyo gıdecek bır annem var tek zevkım
ıs basvurusu yaptım bır cok yere bakalım ne olcak.nereye gıdıyım nereyı gezıyım tek basına soru tek esım benı gezdırmıyo degılkıııııııııııııııı evdede yapılcak cok sey ondada bırsey yok kı
dun erken geldı esım yemek yedı sonra uyudu saat 8 dı ara ara kalkıodu ama ne sohbet ne bırsey geceye dogru uzerımde hırka var yenı aldık onla yanına yattım bu arada oturma odasındayız bana kızdı gozunu sevıyım yenı aldık nıye onla gırıyorsun dıye ayrıca kombı bozuk uc gune ancak yapılcaz bende kızdım ınsan bır canın sagolsun der sen onu dusunuyorsun dedım kızdım kalktım yanımdan
bana nıye tafra yapıyorsun dedı konusmadım bır kac saat ondan sonra salagım ben gene gıttım uyandırmaya hadı yataga gıdelım kalkmadı sonra bana bagırdı cagırdı bende kapıyı vurduk cıktım salaklık bende dıyeeeeeeeeee
Mızmız kadınlar venüsten erkekler marstan gerçekten de.Bir kahve içmek bile olsa insan dışarı çıkmak istiyor.İnsan bu kadar çalışıyor harcamayacaksa, hayatın zevklerini almayacaksa ne için çalışıyor? Sanki seninle evi temizlemen ve yemek yapman için evlenmiş.O zaman bir gündelikçi tutsaydı? Bir de bu anne takıntısı nedir erkeklerde anlamam? 1 senelik evli çift tatile aileyle mi gidermiş ne saçma ya? ...Üff açık açık karşına alıp konuşman lazım, içinde biriktirirsin sonra patlarsın.Eşin bence aynen şöyle düşünüyor: çalışıyorum eve para getiriyorum, bir şeyini eksik etmiyorum, ona sadığım vs. o da en azından yemek yapsın! Senin çocuk isteğini de sadece kadınlar senin kadar iyi anlar.Çocuk olsa da onunla en çok başbaşa kalacak olan sensin kesinlikle.Bence kesinlikle çalışmaya başla.Eşine de bu isteğini tatlı dille anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?