Ruhum daralıyor

Kendine cevre edinmek senin elinde güzelim. Arkadasim yok demekle olmaz bu is.
Kurslar var, faaliyetler var, gönüllü olarak biryerlerde calisabilirsin.

Sen kendin passiv kaliyorsun bence.

Esinden bekleme, aktiv ol.

Zaten esin seni öyle aktiv gördügü vakit, kendiliginden ne oluyor bu kadina yahu deyip sürekli ilgilenecek, bu sefer o senin pesinden kosacak.

Bir tasla iki kus vuracaksin.

Internetin var güzelim, ara sorustur arastir mutlaka sizin cevrenizdede hosuna giden ilgini ceken kurslar faaliyetler vardir.

yazdıklarını okudukça evliliğimin ilk yılı aklıma geldi birden.bizde 1 yıl boyunca hergün kavga ediyorduk,küsüyorduk.aynı senin gibi annesi ve akrabları haricinde gitdiğimiz doğru dürüst bir yer yoktu.hafta sonu planını annesiyle birlikte yapıyorlardı.hafta sonu şuaraya gidiyoruz diye tabi bende sinir olurdum.sürekli misafir davet ederdi bana danışmadan.bu ve bunun gibi bir çok şey.ama çok şükür herşey yoluna girdi.daha çok yenisiniz.evliliğiniz tam oturmamış.biraz zamana ihtiyacınız var.zamanla herşey yoluna giriyor.sen canını sakın sıkma

valla ben onu bunu bilmem kaçan balık kovalanır gercekten ccok dogru bır laf..sende onunla ılgılenme..sende kendınce evınde bırseyler yap..valla ben her aksam kendımce oyalanacak bırseyler bulurum en buyuk hobım resım yapmaktır.kara kalem..bunun dısında bebek falan yapıyorum..veya ev aksesuarları..kıtap okuyorum..veya pc basında oluyorum..ya canım bırazda kendı elınde bazı seyler..

esınızle ıletısımız nasıl?..
dısarıya cıkmadanda evde bazı falıyetler yapabılırsınız en basıtı 500 parcalı bı yap boz alıpda bırlıkde bısılerle mesgul olabılırsınız..
eger calısmıyo ısenız calısmayı dusunmuyomusunuz?..
eger sız devamlı evde ısenız de bu sızı yeterınce sıkıntılı hale dusurur...
sosyal falıyetlere katılıpda cevrenızı genıslete bılır arkadaslarınızla bısıler yapabılırsınız emınım esınızde sıze katılcaktır..

esım saat dokuzda ıse gıder aksam 6 bucukdan ıste cıkar

ben calısmıyorum arıyorum bulunca hıc durmuyacam zaten

esım cok agır kanlu bır yemek masası kururken bıle bır bardagı kaldıran cınsten deıl zor gelıyo

esım cok bencıldır bazı konularda konusmalarıma gıydıklerıme bıle karısır.yok yelız erkek kuzenlerımle samımı olma cok konusma acık gıyme sus dur hep bır yerde kas goz.her yerde calısmamada ızın vermıyo

daha yeni evli sayılırsınız severekde evlenmişsiniz bu kadar ilgisiz olması doğru değil
onunla tatlılıkla konuş bize anlattığın gibi onada anlat sıkıntılarını bakalım ne dicek
umarım zamanla sana karşı daha ilgili olur

Mızmız kadınlar venüsten erkekler marstan gerçekten de.Bir kahve içmek bile olsa insan dışarı çıkmak istiyor.İnsan bu kadar çalışıyor harcamayacaksa, hayatın zevklerini almayacaksa ne için çalışıyor? Sanki seninle evi temizlemen ve yemek yapman için evlenmiş.O zaman bir gündelikçi tutsaydı? Bir de bu anne takıntısı nedir erkeklerde anlamam? 1 senelik evli çift tatile aileyle mi gidermiş ne saçma ya? ...Üff açık açık karşına alıp konuşman lazım, içinde biriktirirsin sonra patlarsın.Eşin bence aynen şöyle düşünüyor: çalışıyorum eve para getiriyorum, bir şeyini eksik etmiyorum, ona sadığım vs. o da en azından yemek yapsın! Senin çocuk isteğini de sadece kadınlar senin kadar iyi anlar.Çocuk olsa da onunla en çok başbaşa kalacak olan sensin kesinlikle.Bence kesinlikle çalışmaya başla.Eşine de bu isteğini tatlı dille anlat.

ya canım kızma ama eşin cimriliği iyice eline almış, sen diğer konunda da benzer bişeyden bahsetmiştin, eşin evin tüm masrafını ben çekiyorum tabii ki misafirlerime hizmet etceksin gibi bişeylerden bahsetmiştin. Yani yeni hırkayı giyip oturdun diyede laf edilmez ki, ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim valla:uhm:

kimsinde var cidden bu ya, kumarım mı var içkimmi var kadına kızam mı gidiyorum bunları yapmıyosa kendilerini ideal erkek sananlar var malesefakannehirakannehir

mızmızcığım topiği komple okudumda hiç abartmıyosun valla, senin eşin iyi hoş da biraz bi dürtülmeye ihtiyacı var galiba, yani yoksa bitmiş yitmiş gitmiş bi evlilik değil siziinkisii, o yüzden üzme kendini
biraz kendine güvenli ol, umursamaz havalarda ol, üstüne çok düştüysen ben bu kadının gözünde bir numarayım rahatlığına girmiş olabilir
a.s.

gelmıyecem dedı bekleme benı dedı ama elınde bır kızarmıs tavukla geldı hanı gelmıyeceksın dedıgımde ben senın hasretıne dayanamam kı dedı ıste ben bole guzel bır kac cumle ıstıyorum bu benım erımem yeter mutlu olmama yeter neyse benım gonlumu bır tavuklamı alcan dedım ama konusuyo hala caymı ıcsek kolamı alsam dıye dınlemıo benııııııı

neyse yemek yedıkden sonra annene gıdelım dedı tamam dedım sımdı annemdeyız benden bır ozur dılemıyecekmısın dedım asıl sen benden dıle dıo sen haksızsın

canim bence baris cok uzatma bu konuyu, bak senin gönlünü almak icin az cok caba sarfediyor, simdilik baris bi

ole tek yaptıgım sey zaten defalarca affetmek zaten bu rahatlıgı nerden gelıo ben gene affetcem gene unutcam gene gulcem zatennnnnnn baska oluru yokkı

ben sizi hatırladım ama yanılmıyorsam daha önceki konularınızda eşinizin ailesiyle ilgili sorunlarını vardı ve eşimle aramız iyi diyordunuz.eşiniz mühendsti sizi yakıştırmıyordu eşinize ailesi.eşiniz o zaman destekti asnırım.ne değiştide bu duruma geldiniz(( umarım herşey düzelir.

Ya kendin planlar yapıp onu yönlendireceksin ya da kendine meşgaleler bulacaksın.
Böyle beklentilerle ömür geçmez.

bence en yakın zamanda iş bulup çalışmaya başla yoksa bu gidişle kendini ve evliliğini tüketmekten öteye gidemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…