- 25 Eylül 2019
- 135
- 685
- 18
- Konu Sahibi portakalfidani
-
Sizce gerçekten haklı mı, ben mi yalana teşvik ediyorum?
He yani iyice bunaltsin adamı bogsun hatta çipli kamera taksın daha kolayGörüntülü ararsan yalan soyleyemez nerde oldugunu bilirsin
erkek değişir ama konu sahibi değişmez , değişmiş gibi yapar ama 2, olayda patlak verirKarşınıza alın, güzelce konuşun.
Ben böyle böyle davranarak seni bu şekilde davranmaya ittim. Şimdi neyi yanlış yaptığımı çok daha iyi anlıyorum. Bir daha böyle olsun istemiyorum. Ben seni darlamayı bırakayım, sen de bana karşı dürüst ol, gibi gibi. Karşılıklı olarak değişeceğinize dair birbirinizle anlaşın.
Tatlı tatlı konuşun. En çok değişmesi gerekenin de kendiniz olduğunu ifade edin. Farkındalığınız güzel. Diyorsunuz ki kötü bir şey yapmamış. Belli ki size değer veriyor. Eminim bu anlaşmaya da yanaşacaktır.
Siz de bu güvensizliğiniz konusunda psikolojik destek almayı deneyebilirsiniz belki. Size bu konuda destek olacağından da eminim.
Yahu biraz yapıcı olun hanımlar. Biri demiş görüntülü ara, öbürü demiş zaten yapar. Biraz güvenin insanlara, bütün erkekler, bütün kadınlar aynı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?