- 3 Kasım 2017
- 202
- 43
- 18
- Konu Sahibi HazalHazall
-
İyi de henüz bir iki aylık ilişki sorun sevgide falan değil tamamen benlik diyorSeni artık sevmiyor bence
Artık eskisi gibi aramamasının, yazmamasının başka bir açıklaması olamaz
Ben bu durumları çok yaşadım
O yüzden bu kadar net konuştum kusura bakmayın
İyi de henüz bir iki aylık ilişki sorun sevgide falan değil tamamen benlik diyor
Tamam işte sorun sende değil bende diyor klasik erkek geyiği
2 aylık bir ilişkiyse zaten üzülmen çok yersiz
Böyle dengesiz adamlarla hayat geçmez
Hiç üzülme bırak ayrıl gitsin
Peki neden tamamen bitirmek yerine böyle diyorSizi sevmiyor,net.
Siz bitirin istiyorPeki neden tamamen bitirmek yerine böyle diyor
Öyle birisi olduğunu düşünmüyorum .Çünkü yapı olarak dolandirmak yerine hersyi pat söyler ve yaparSiz bitirin istiyor
Çok teşekkür ederim böyle bir destek iyi geldi.Peki sizce nasıl davranmaliyim bundan sonra ona??Söylediği şeyler baştan savmak, geçiştirmek tarzında süslü cümleler..
Özlemek istiyorum diyorsa demek ki kalbinde özlem hissi uyandırmıyorsun.
Ben ozleyim, ben arayım vs dediğine göre sen baya baya üzerine düştün sanırım.
Yahu bırak ara ver, mesafe koy niye kendini değersizlestiriyorsun ki?
Hisler karşılıklı olunca aşkın sevginin bir manası olur.
Kalbini de, sevgini de, zamanını da boşa harcama arkadaşım.
Sen çok çok değerlisin.
Seni değerli hissettirecek bir ilişki değil bu..
İki üç günde bi mesaj at naber nasılsın gibilerinden, sonra da arayı uzat hiç yazma..Çok teşekkür ederim böyle bir destek iyi geldi.Peki sizce nasıl davranmaliyim bundan sonra ona??
Haklısınız dün konuştuk yukarıda yazdıklarımı ve ben gün boyu yazmadım akşam aradım sadece yine dunkileri konuştuk vede bana direkt dedi ki dün tamam diyordun bugün yine aradım falan dedi.Bende dedim ki sevgilin olarak yaptığım şey gayet normal bence dedimİki üç günde bi mesaj at naber nasılsın gibilerinden, sonra da arayı uzat hiç yazma..
Hiç kimse, kendini vazgeçilmez sanan biri kadar aptal değildir.
Sen ona vazgeçilmez hissi vermişsin. Şimdi de senden vazgeçtim mesajı vermen gerekiyor.
Ciddi manada seninle ilgilenen, hislerini umursayan birisi değil bu kişi. Sadece bahaneleri var.
Direkt neden soylemesinki peki bunuBitirmek istiyor bahanelere sığınıyor. Sorun sende değil bende derken de sen seviyorsun ama bende bitti demek istiyor olabilir.
Çünkü erkekler bu durumlarda pek dürüst olamıyorlar. Onların hep bir bahanesi vardır. Yazdıklarınızdan ben onun dürüst davrandığına inanmadım.Direkt neden soylemesinki peki bunu
Bu süreçte arayıp yapmacık cümleler kurmak istemedim dediEki Görüntüle 2070855
Oda senin istemiyor artik
Napmam lazım peki haftaya onun için önemli birgün var ve ben ona destek olmak istiyorum ama o araya böyle bir duvar koydu .Şimdi yazsam mi neden yanında olmama izin vermiyorsun diye ?yoksa hiç yazmim miÇünkü erkekler bu durumlarda pek dürüst olamıyorlar. Onların hep bir bahanesi vardır. Yazdıklarınızdan ben onun dürüst davrandığına inanmadım.
O duvarın arkasında kal yazma derim. Eğer desteğini isteseydi bu şekilde davranmazdı diye düşünüyorum. Düşünsene sen bu kadar ince düşünürken o kafanda soru işaretleri bırakıp yalnız kalmak istediği söylüyor bu ne kadar doğru yada dürüst?Napmam lazım peki haftaya onun için önemli birgün var ve ben ona destek olmak istiyorum ama o araya böyle bir duvar koydu .Şimdi yazsam mi neden yanında olmama izin vermiyorsun diye ?yoksa hiç yazmim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?