Ruhum hayatimdan hizli yasiyor!!!!

HazalHazall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
202
43
18
Bayanlar mrb size daha öncede erkek arkadaşımla olanlari anlatmıştım ve hatta birçoğunuzda beni suçladı.Ama ben o olaylardan sonra olayları akışına bıraktım ve de o eski arama yazma vs.o muhabbetleri yapmadım zamana bıraktım onu sıkıp bunaltmamak adına.Ve biz bu olaylardan sonra görüştük bir kere( farklı illerde olduğumuz için sık gorusemiyoruz)Neyse dediğim gibi gorusmede falan hersey normaldi.Yuzyuzeyken neden bu şekilde davrandığını sordum oda bana hayatı çok hızlı yaşadığını (yani iş ve sürekli çevresindekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten)ve yorulduğunu biraz durulması gerektiğini söyledi.Hatta su cümleyi kullandı ruhum bedeninden hızlı yaşıyor ve bundan dolayı beynim dolu biraz kendime gelmem lazım dedi.Neyse üzerine gitmemek için tamam dedim .Sonrasında ama bunun bu ilgisiz tavırları giderek arttı ve bazen ben yazmadığım zaman hiç yazmaz oldu aramamaya başladı aradığımda hep bir yerde hep bir işi ve bir dakikalık kısa konuşmalar falan.Vede iki gün önce hastaydim onu bilmesine rağmen ertesi gün yine aramadı.Neyse dedim ki kendime gece nobetteydi çok yoğundu çıkınca uyuya falan kalmıştır diye kendi kendime kılıflar uydurdum.Sonra yine ben aradım napiyosun falan bu yoğunluğundan falan bahsetti dedim canın mi sıkkın neden böylesine benimle ilgili mi bir sorun var iliskimizle ilgili diye sordum .Oda hayır senlik bir durum yok tüm sorun benimle ilgili kafamı toparlayamiyorum bir türlü değişik bir zamandan geçiyorum(bir hafta sonra da ailevi önemli bir mahkemeleri var)su süreç bir geçsin kafamı toparlamak istiyorum dedi.Bende peki ya ben dedim senlik bişey yok ben biraz kendimi dinlemeliyim falan dedi bende neden benden kaciyorsun ulasamiyorum sana falan dedim buda kaçma değil sadece biraz ben arayayim seni ben yazayım ben merak edeyim gerekirse üç gün beş gün sonra arayayim ama özlemi hissedeyim yalnızlığın kötü yanlarını göreyim falan dedi.Bende dedim ki ya biz sonuçta uzun yıllardır sevgili değiliz böyle birşeyi neden istiyorsun başlangıçta yani bir tur ara vermek mi istiyorsun anlam veremiyorum dedim hayır ara vermek değil sadece yapmacık cümleler kurmak istemiyorum vede dediğim gibi gerekirse üç beş yada birgün sonra ben ozleyeyim falan dedi.Anlayış göster lütfen dedi bende bişey diyemedim.Onu seviyorum bitirmek istemiyorum.Sizce ne yapmam gerekir nasıl davranmaliyim.O neden böyle davranıyor olabilir.
 
Seni artık sevmiyor bence
Artık eskisi gibi aramamasının, yazmamasının başka bir açıklaması olamaz
Ben bu durumları çok yaşadım
O yüzden bu kadar net konuştum kusura bakmayın
 
İyi de henüz bir iki aylık ilişki sorun sevgide falan değil tamamen benlik diyor

Tamam işte sorun sende değil bende diyor klasik erkek geyiği
2 aylık bir ilişkiyse zaten üzülmen çok yersiz
Böyle dengesiz adamlarla hayat geçmez
Hiç üzülme bırak ayrıl gitsin
 
Söylediği şeyler baştan savmak, geçiştirmek tarzında süslü cümleler..
Özlemek istiyorum diyorsa demek ki kalbinde özlem hissi uyandırmıyorsun.
Ben ozleyim, ben arayım vs dediğine göre sen baya baya üzerine düştün sanırım.
Yahu bırak ara ver, mesafe koy niye kendini değersizlestiriyorsun ki?
Hisler karşılıklı olunca aşkın sevginin bir manası olur.
Kalbini de, sevgini de, zamanını da boşa harcama arkadaşım.
Sen çok çok değerlisin.
Seni değerli hissettirecek bir ilişki değil bu..
 
Çok teşekkür ederim böyle bir destek iyi geldi.Peki sizce nasıl davranmaliyim bundan sonra ona??
 
Çok teşekkür ederim böyle bir destek iyi geldi.Peki sizce nasıl davranmaliyim bundan sonra ona??
İki üç günde bi mesaj at naber nasılsın gibilerinden, sonra da arayı uzat hiç yazma..
Hiç kimse, kendini vazgeçilmez sanan biri kadar aptal değildir.
Sen ona vazgeçilmez hissi vermişsin. Şimdi de senden vazgeçtim mesajı vermen gerekiyor.
Ciddi manada seninle ilgilenen, hislerini umursayan birisi değil bu kişi. Sadece bahaneleri var.
 
Haklısınız dün konuştuk yukarıda yazdıklarımı ve ben gün boyu yazmadım akşam aradım sadece yine dunkileri konuştuk vede bana direkt dedi ki dün tamam diyordun bugün yine aradım falan dedi.Bende dedim ki sevgilin olarak yaptığım şey gayet normal bence dedim
 
Bitirmek istiyor bahanelere sığınıyor. Sorun sende değil bende derken de sen seviyorsun ama bende bitti demek istiyor olabilir.
 
Çünkü erkekler bu durumlarda pek dürüst olamıyorlar. Onların hep bir bahanesi vardır. Yazdıklarınızdan ben onun dürüst davrandığına inanmadım.
Napmam lazım peki haftaya onun için önemli birgün var ve ben ona destek olmak istiyorum ama o araya böyle bir duvar koydu .Şimdi yazsam mi neden yanında olmama izin vermiyorsun diye ?yoksa hiç yazmim mi
 
Napmam lazım peki haftaya onun için önemli birgün var ve ben ona destek olmak istiyorum ama o araya böyle bir duvar koydu .Şimdi yazsam mi neden yanında olmama izin vermiyorsun diye ?yoksa hiç yazmim mi
O duvarın arkasında kal yazma derim. Eğer desteğini isteseydi bu şekilde davranmazdı diye düşünüyorum. Düşünsene sen bu kadar ince düşünürken o kafanda soru işaretleri bırakıp yalnız kalmak istediği söylüyor bu ne kadar doğru yada dürüst?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…