Önüne bakacaksın Canım o hayatını kurmuş sende kuracaksın hayırlısı olsun hakkındaOnunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .
Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .
Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?
Çünkü tam teslimiyet hali gütmüşsünüz. İlişkinizin gizemi kalmamış, kabak tadı vermiş. ( karaktersiz.. vb olması en önemli etkenler onları geçmiyorum)Ben onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi
Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .
Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?
Eden bulurBenzer olay yaşadım askere gitti deli gibi sevdim bekledim geldi başkasıyla nişanlandı ve ben 10 gün sonra öğrendim sonra ne mi oldu ayrıldı tabi hala beni soruyormuş arkadaşlarıma bense başkasıyla evlendim o ise ettiğini buldu hala yalnız içip gezmekten başka bişey bilmiyor kafasında saç kalmadı sıcak bir yuva kurmadı hala Bi çok kez ulaştı bastım engeli o da mutlu olamaz emin ol yarına kalır yanına kalmaz
Ya kalkıp bi elini yüzünü yıkarmısın. Şu adama(lafın gelişi) hala mı üzülüyorsun. O manken gibi kız boynuzlarını takıp, 4 ayak üstünde koşturduğunda Türk adetlerini arar. Tek konuda katılıyorum, yolun açık olsun. Şimdi sindire sindire acınızı yaşayın. Gömdügünüz yerden hortlayacak kendisi ama umarım çoktan tiksinmeye başlamış olursunİnstagramının gizliliğini açmış , fotoğraflarını gördüm Rusyaya gitmiş ordan fotoğraf paylaşmış ,
Ortak arkadaşlarımdan bir kıza şöyle demiş ;
Bu Rus daha güzel daha genç hem de öyle aptal saçma sapan Türk adetleri yok , kına gecesi altın bilezik bohça ıvır zıvır yok ,Kızı alacağım getireceğim Almanyaya basacağım nikahı bu kadar ,temiz iş. Neruda90 ın yolu acık olsun . Manken gibi kızı buldum çok mutluyum.
Arkadasıma whatsapttan yollamıs o da bana gönderdi bu mesajı . Kız gerçekten çok güzel , fiziği yüzü çok güzel , haberi öğrendiğimden beri ağlıyorum . Ben bunları hak etmedim .
İnşallah o manken gibi kız onu öyle bir aldatsın ki başını taşlara vursun.İnstagramının gizliliğini açmış , fotoğraflarını gördüm Rusyaya gitmiş ordan fotoğraf paylaşmış ,
Ortak arkadaşlarımdan bir kıza şöyle demiş ;
Bu Rus daha güzel daha genç hem de öyle aptal saçma sapan Türk adetleri yok , kına gecesi altın bilezik bohça ıvır zıvır yok ,Kızı alacağım getireceğim Almanyaya basacağım nikahı bu kadar ,temiz iş. Neruda90 ın yolu acık olsun . Manken gibi kızı buldum çok mutluyum.
Arkadasıma whatsapttan yollamıs o da bana gönderdi bu mesajı . Kız gerçekten çok güzel , fiziği yüzü çok güzel , haberi öğrendiğimden beri ağlıyorum . Ben bunları hak etmedim .
Ben onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi
Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .
Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?
Benim hayalimi başkası yaşayacak o zoruma gidiyor . 2011 aklıma geliyor onu ilk gördüğüm an , o Rus kızı o zaman 14 yaşındaydı biz ise 21 . Zoruma gidiyor . Ne değişti 8yılda ? Bunu sorguluyorumYa kalkıp bi elini yüzünü yıkarmısın. Şu adama(lafın gelişi) hala mı üzülüyorsun. O manken gibi kız boynuzlarını takıp, 4 ayak üstünde koşturduğunda Türk adetlerini arar. Tek konuda katılıyorum, yolun açık olsun. Şimdi sindire sindire acınızı yaşayın. Gömdügünüz yerden hortlayacak kendisi ama umarım çoktan tiksinmeye başmamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?