Rus bir kızla evleniyor

Anacugum turk kurt diye bisey mi var yapma gozunu seveyim ...

şikayet üzerine sanırım. O konuda farklı düşünenler zaten vay Kezban dedin bu aşağılama diyerek üstüne gelmişlerdi. Halbuki bu artık yerleşmiş bir kelime, dünyadan haberi YÖK demek istemiştim... sanırım şikayet gönderdiler

Ama tamam da yani sen bir yorumun içeriğine bak bakalım, şikayet sayısına göre adalet sağlanır mı, belki bir grup var daha önceden takıştığım ve ne yazsam şikayet ediyor değil mi? Gerçekten haketmişsem ver cezamı. Soruyorsun cevap da vermiyorlar. Çok saçma.

Yine birbirinizi aşağılamak için bir konu bulmuşsunuz, adamlar yapsın yapacağını, kadınlar birbirine hakaret etsin.
Neyse konu kapatıldı.

Merhaba,
özel mesajlarınız arada gözden kaçabilir çünkü çok yoğun bir mesaj ve bildirim trafiğimiz oluyor.
Aldığınız banların sebebini yazacağım size ama önce şuna açıklık getireyim rapor edilen her yorum uyarı almaz, rapor edilen yazınızda site kurallarına göre bir sakınca yoksa uyarı verilmeden şikayet pas geçilip kapatılır, sizi kasten rapor edenler varsa dahi isterlerse bir yorumunuz 50 üye tarafından rapor edilsin uyarılık bir durum yoksa banlama yapılmaz, kaldı ki birbirine diş bileyen üyelerin raporlarını bir süre sonra anlıyoruz, üye a dese rapor ediyorlar çünkü, o ayrımı yapacak kadar tecrübemiz var merak etmeyin.

Sizler uyarı alıp banlandınız ama başka üyeler sizle benzer yorum yazmalarına rağmen uyarı almadıysa rapor edilmemişlerdir, rapor edilmedilerse topikte kimler ne yazdı bilgimiz olmuyor çünkü sitede yalnızca BDV bölümü yok, gebelik, diyet, sağlık, estetik, güzellik gibi birçok ana başlık altında bir sürü alt başlık ve bu başlıklarda açılmış 1 milyona yakın konu, konulara yazılmış yaklaşık 60 milyon civarı mesaj var, velhasıl tüm site kapsamında yer alan konu ve mesajları kim ne yazmış diye takip mümkün değil, binlerce editör de olsa rapor yoksa kaba tabirle kör uçuş yaparız, bu nedenle her zaman belirttiğim gibi kurallara uygun olmadığını düşündüğünüz konu ve yorumları rapor etmeniz çok önemli.

Sevketi_Bostan sizin uyarı aldığınız yorum bu:

İlk 2 cümleniz yaşadığı ilişki yüzünden psikolojisi bozulan biriyle dalga geçer gibiydi, konu başlığı ve üyenin yazdıkları sebebiyle böyle bir tepki vermiş olabilirsiniz ama ölmek istiyorum diyen birine böyle yazılmaz zira belki sizler farkında değilsiniz fakat buraya üye olan bazı kadınlar, psikolojileri de kötüyse üstelik yazılanlardan çok etkileniyor, onlar dalga geçilmek veya linç edilmek yerine yaraları sarılsın istiyorlar, özelden çoğuyla görüştüğüm için ruh hallerini biliyorum, sizlerin tiye aldığı şeyler onların hayatlarını zindan edebiliyor, yapmasınlar o zaman denebilir olmuşa çare yok, onlar dalga geçmek yerine yaralarına merhem olun istiyorlar.

girlinred sizin Kezban yazdım uyarı aldım dediğiniz yorum da bu:

Bu yorumunuzun sonunda kullandığınız Kezbanlar tabiri aşağılama değilmiş ama sizin için değilmiş, aynı kelimeyi biri sizin için yazsa aşağılama olarak kabul edeceksiniz, yorumunuz gayet güzel eleştiri tadında giderken sonuna Kezbanlar diye eklemeniz aşağılamak için değilse ne içindir? Az halden anlayın deyip bırakabilirdiniz ama Kezbanlar kelimesinin özellikle cümle sonuna eklenmesinin bir anlamı var.

Dilimize her yerleşen onun doğru ve güzel olduğunu göstermez, kelimeleri istediğimiz gibi eğip bükebiliriz, bir kelime iltifat için de kullanılabilir hakaret için de, bunun için size çok bilinen güzel bir örnek vereyim:
Oku da adam ol baban gibi, eşek olma.
Oku da adam ol, baban gibi eşek olma. Bir virgül nasıl anlam değiştirdi değil mi?

Sizler ki kadınlığınıza, anneliğinize, zekanıza, bilgi ve kültürünüze tek bir laf ettirmez, hakkınızda kurulan olumsuz cümleleri hakaret kabul ederken, sözlüklerdeki erkeklerin kadınları özellikle bizim ülkemizin kadınlarını aşağılamak, yermek için kullandığı tabirleri benimseyip hemcinslerinizi küçük görmek için kullanıyorsunuz.

Son düzenleme:
Rus değilim
Slav

Bu konu neden kapatılmadı?
Kürt denilmesi mi gerekiyor anında kilit için?

Eğer etiniz, kanınız, canınızla bir insansanız bunu size demiyorum kendimi kastediyorum, yeme, içme, uyuma gibi zaruri ihtiyaçlarınız oluyor, yeri geliyor hasta oluyorsunuz, ki şu an gerçekten hastayım ama bir gün bile giriş yapmamazlık yapmadım, sevdiklerimi kaybettiğimde de elimden geldiğince sitedeydim, 68 yaşındaki annem hasta olup ölümden döndü diye moralim yerlerdeydi yine elimden geleni yaptım ve hiçbir ruh halimi sizlere yansıtmadım, çünkü ben robotum, yürek yerine taş var ama yine de siz isteyin yeterki ben özür dilemesini de bilirim, ihtiyaçlarım için siteden ayrılmak zorunda kaldığımdan özür diliyorum, eşime çocuğuma zaman ayırdığım için özür diliyorum, ırk meselesine gelirsek, beni kimseyle karıştırmayın olur mu? Bu sitede tek bir üyeyi ırkı, inancı, giyimi, eğitimi veya kültürü için bir diğerinden ayırmam, ben kimim ki ayırayım, moderatörsem moderatörüm bu yetki burnu havada kibirlilik için verilmedi, kurallar uygulansın diye verildi ki siz bilmeseniz de, dilim sert de olsa sitede yalnızca kuralları uygulamak değil, insanların birebir dertlerini dinleyip sorunlarını çözmeye, çözemesem de elimden geleni yapmaya gayret ettiğimi bilenler var, yıllardır burada yaptığım açıklamaları bir araya getirsem bir ansiklopedi yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…