Rus bir kızla evleniyor

Bana bak kaşınma , benim acım
Bana bak kaşınma , benim acım bana yeter , uyuyamıyorum bile , bir de bu saatte sahte konu acacagım oyle mi ? Defol git surdan . İnsanları tahrik ederek onlara ban aldırtmak hosuna mı gidiyor . Resmen tahrik ediyorsun kavga cıksın istiyorsun .
Yoo gayet dusuncemi soyledim sadece
Ama sen kavgaya epey hazirsin belli ve eger fake degilsen zaten ban falan da almazsin duygu sömürüsüne hic gerek yok,iyisi mi yoneticiler ilgilensin ... iyi geceler

1.5 sene beraberdim yeri geldi onunla aç kaldım param yok cafede oturmayalım dedi olur sorun değil dedim öylesine bi ayrılıktan sonra barışırız diye beklerken gitti 19 yaşında bi kızla aniden evlendi iyiki de öyle olmuş diyorum unuturken baya sancılı sorgulamalı oluyor ama hayat sana bazen öyle süprizler yaşatıyor ki iyiki zamanında bitmiş diyeceğin bi insan geliyor sonrası çiçekler sonrası güzellik.. gel bi sarılalım yalnız değilsin.. 😇

Bana bak kaşınma , benim acım bana yeter , uyuyamıyorum bile , bir de bu saatte sahte konu acacagım oyle mi ? Defol git surdan . İnsanları tahrik ederek onlara ban aldırtmak hosuna mı gidiyor . Resmen tahrik ediyorsun kavga cıksın istiyorsun .
Herşey tamam da, bu ne biçim konuşma şimdi?

Erkekleri anlamak zorr teselli verebilseydim kendime verirdim

Bence tamamen cikar uzerine kurulular cogu insan oyle ama erkeklerde duygusallik daha az oldugundan bir de kadinlar gibi caba ve emek vermek istemiyorlar yorulmak istemiyorlar...

Para mevki veya cinsellik icin evleniyorlar.
Kimisi de ev duzeni olsun diye o da kimseyi bulamazsa hani...
Bunlarin disinda olani az var zaten onlar ask insani efendiye giren kisim oluyor.

Ben onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi

Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .

Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?
Bende 8 yılımı verdim sonrada boşandım 🤷‍♀️
En azından boşanma süreciyle uğraşmadın.
Böyle ahlanıp vahlanmakla elimize bişey geçmez, talib dediğin kısmet işi, şimdiden sonrakileri iyi değerlendirelim ; ) :KK19:

Onunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .

Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .

Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?
Sana saygılı olan ınsanı bul.Bi cacık olmaz o adamdan.

İnstagramının gizliliğini açmış , fotoğraflarını gördüm Rusyaya gitmiş ordan fotoğraf paylaşmış ,
Ortak arkadaşlarımdan bir kıza şöyle demiş ;

Bu Rus daha güzel daha genç hem de öyle aptal saçma sapan Türk adetleri yok , kına gecesi altın bilezik bohça ıvır zıvır yok ,Kızı alacağım getireceğim Almanyaya basacağım nikahı bu kadar ,temiz iş. Neruda90 ın yolu acık olsun . Manken gibi kızı buldum çok mutluyum.

Arkadasıma whatsapttan yollamıs o da bana gönderdi bu mesajı . Kız gerçekten çok güzel , fiziği yüzü çok güzel , haberi öğrendiğimden beri ağlıyorum . Ben bunları hak etmedim .
Güzellik dediğin görecelidir, ve bir sivilceye bakar derler =) ayrıca güzel olmak, mutlu ve huzurlu olmak demek değildir. Sadece ilk görüşte bi artı puandır okadar. Gerisi için kalbten sevmekle alakalı.
Kafaya takma yani bizlerde kendi halimizce güzeliz =) kendini olduğun gibi sev, başka biri sevmesede olur😘

Kız aşık bakıyordu benim EXe , sadece oturum için birlikte değil gibi , bu zoruma gidiyor işte
İster aşk ile baksın ister oturum için ne fark eder, sonuç itibari ile sana bi fayda sağlamayacak olacak bişey için kafanı kurcalamaya değmez. Şimdiden sonra geleceğin başka hayyeller kurmaya çalış.
Ve kendi mutlulupun ile x kişisini cezalandır, ortak arkadaşlar senin onu düşünüyor olduğunu iletmesinler. Aksine mutlu ol ki, onu umursamadıpını bilip içi, içini yesin hatta 8 yıl sevdim değmezmiş, iyiki gerçek yüzünü evlenmeden gösterdi'de beni kendinden kurtardı gibi cümleler kur 🤭🤭
Ve buna kendinide inandırmaya çalış, bak gör bi zaman sonra gerçekleri göreceksin ve buna inanacaksın.

İnstagramının gizliliğini açmış , fotoğraflarını gördüm Rusyaya gitmiş ordan fotoğraf paylaşmış ,
Ortak arkadaşlarımdan bir kıza şöyle demiş ;

Bu Rus daha güzel daha genç hem de öyle aptal saçma sapan Türk adetleri yok , kına gecesi altın bilezik bohça ıvır zıvır yok ,Kızı alacağım getireceğim Almanyaya basacağım nikahı bu kadar ,temiz iş. Neruda90 ın yolu acık olsun . Manken gibi kızı buldum çok mutluyum.

Arkadasıma whatsapttan yollamıs o da bana gönderdi bu mesajı . Kız gerçekten çok güzel , fiziği yüzü çok güzel , haberi öğrendiğimden beri ağlıyorum . Ben bunları hak etmedim .
Canım benim neden ağlıyorsun boşversene
Öyle biri çıkar ki karşına iyi ki bu olmamış dersin
Mutsuz eden mutlu olmuyor bak göreceksin
Onu öldü say hayatına bak
Ondan kötü haber bekleme akışına bırak sabret
Mevlam görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Ben onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi

Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .

Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?
Sizin adınıza çok üzgünüm ama şöyle düşünün, bugün bir konuda bahsetmiştim benim annemde 30 senesini vermiş, oda çöp oldu artık. Artı 4 çocuk. Yolunuza devam edin. Hala gençken ve birsürü insanla tanışabilecekken... Umarım çok daha büyük bir mutluluk bekliyordur sizi.

Arkadaşına yazdığı mesajdan da ne kadar karaktersiz olduğunu bir kez daha kanıtlamış kurtulduğuna sevin adam değilmiş seni ilk fırsatta terk eden adam evlenince de sana dünyayı dar ederdi.genelleme yapmak yanlış ancak yabancıyla evli olmak her zaman daha büyük risktir bence.hele bir de çocuk varsa.

Benim hakkımda şöyle diyormuş ;

Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur

Bu genç kız merakı Türk erkeklerinde mi var yoksa tüm dünya erkeklerinde mi ?
Sadece karakteri olmayan erkekler de var

Benim hakkımda şöyle diyormuş ;

Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur
Buna çok güldüm neden biliyormusun? Az önce benzer durum yaşadım yazmıştım ya sana , ayrıldığım kişi hala uğraşıyor çocuk için benim ise dünyalar güzeli bir oğlum var . Tatlım Allah de geç . Kimin ne olacağını göreceğiz.

Bu genç kız merakı Türk erkeklerinde mi var yoksa tüm dünya erkeklerinde mi ?

Sizle bunca yıl görüşürken yaşınızın, adetlerinin neyse konuştuğu şeyler onların farkında degilmiymis? Sizle hiçbir konuşma yapmadimı? Ayrılalım vs.
Hemde evleneceği kadın hakkında nasıl bı konuşma o öyle ya. " Bu yeni Rus" çok kaba sinir oldum. Hala düşünmeyin böyle adamları, haddinden fazla değer vermeyin.
Şuan çok yeni olduğu için üzülüyorsunuz. Zamanla gececek.

Giden gitmiş sende birini bul yapıcak birşey yok ve evet kolay, adam sevse seninle evlenir seni oraya götürürdü :anne:

Back
X