Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin hakkında 8 yılını verdiğin adam nasıl böyle konuşabilir ya; eğer başka bir kız bulmasa dahi normal ayrılsanız dahi böyle konusmaması lazım. Kusura bakma canım aşırı derecede karaktersızmiş..O Rus kızı onu öyle bir boynuzlar ki; Türk kızlarını mumla arar. Yurt dısında yaşamış ve kültürlerini az çok bilen biri olarak söylüyorum.Benim hakkımda şöyle diyormuş ;
Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur
Bu genç kız merakı Türk erkeklerinde mi var yoksa tüm dünya erkeklerinde mi ?
ne duruyosun helva yapsanaaaa helva yapsanaaa.. Erkekler bluetooth gibi mantığı doğru malesef bacımm..hele birde yurtdısıysa o iş bitmiştir zaten.. o yokmus olmamıs gibi yapmaya calısıcaksın mecbur.8sene dile kolay. ınsanın elı kolu bı uvzu gibi oluyor.Ama elden bişey gelmez ,seninde devam etmen gereken bı hayatın var. Her yenı gün bi başlangıç.Onunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .
Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .
Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?
Hemen almanyaya gdip oturum izni almis masallah rus u da ayarlamis almanya gecmisi var mi nasil aldi hemen oturum.izni bakarsin coktaaan evlenmistr bileOnunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .
Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .
Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?
Senin o ortak arkadaşların var ya tam beyinsizler ya da fitne fesat siler misin şunları rica etsem arkadaşlıktan? Bu kadar mı düşüncesizlik olur yaİnstagramının gizliliğini açmış , fotoğraflarını gördüm Rusyaya gitmiş ordan fotoğraf paylaşmış ,
Ortak arkadaşlarımdan bir kıza şöyle demiş ;
Bu Rus daha güzel daha genç hem de öyle aptal saçma sapan Türk adetleri yok , kına gecesi altın bilezik bohça ıvır zıvır yok ,Kızı alacağım getireceğim Almanyaya basacağım nikahı bu kadar ,temiz iş. Neruda90 ın yolu acık olsun . Manken gibi kızı buldum çok mutluyum.
Arkadasıma whatsapttan yollamıs o da bana gönderdi bu mesajı . Kız gerçekten çok güzel , fiziği yüzü çok güzel , haberi öğrendiğimden beri ağlıyorum . Ben bunları hak etmedim .
Bende Rus kökenliyim ve gerçekten çok güzeliz :) ayrıca kovahatunu boş yere bu tarz konuşmaz yazdığın densiz laflardan belli adamın seni niye bıraktığı sen dön önce kendine bak kendini düzelt o dilinede hakim ol banın hayırlı olsun bu arada :)Allah kısmet ederse ilerdeki sürecleri yazacağım. Bakalım hayatı nasıl olcak benım nasıl olcak ? İbret olarak yazacağım ama ben böyle zor bir durum yaşarken @Kova hatunu adlı üye abuk sabuk ithamlarda bulundugu için büyük ihtimalle ban alacağım ve durumdan haberdar olamayacaksınız . @Kova hatunu na kına yollarsınız ban alırsam tamam mı arkadaslar
Eski erkek arkadaşınız kötü niyetli biriymiş, söylediklerinden benim çıkardığım bu. Yalnız size de kızdım konu sahibi, genelleme yapmadan konuşamıyor musunuz siz? Bir erkek böyle düşünüyor diye bütün erkekler böyledir diyemeyiz, ben bir sürü kendinden büyük kadınlarla evlenen kişiyle karşılaştım. Erkek arkadaşınızın Rus bir kadınla beraber olması da, o gördüğünüz sadakatsiz Karadenizli erkeklerin yaptıkları da karşıdakinin uyruğuyla ilgili değil, yazılan bazı şeylerden rahatsızlık duydum. Eski erkek arkadaşınızın sevgilisinin salt oturum için evleneceği söylemek eğer onun ağzından bizzat duymadıysanız iftira olur, deli divane aşık olarak da evleniyor olabilir, çıkarları için de. Birebir konuşmadığınız sürece kesin bir şey söylemek zor. Ruslarla iç içe bir toplumuz; bir sürü melez, ya da yerleşik Rus var, herkes söylediğine dikkat etmeli bence. Bazılarının yazdıkları çok çirkin ve yakışıksız, birkaç tıkla her istediğinizi yazabiliyorsunuz diye önünüze gelenin kalbini kırabileceğinizi mi düşünüyorsunuz nedir.
Bana da öyle geldi. Neruda yaşlandı artik çocuğu olmaz bu kız güzel adeti yok vs. Sanki kızlar bilezik istemesin falan bak yoksa boyle terkedilir diye mi dusundu?konu sahibi neden uçtu acaba, bir türk erkeği olarak sosyal deney mi yapıyordu ne![]()
Rusları gözümde büyüten biri değilim, Rus kızı da terk edilir diye parantez açmanıza gerek yoktu. Siz alınmazsınız öteki alınır, kişiye göre değişir o. Irk belirtince değişenler, bir toplumun yaftalanması. Kabahatin büyüğü adamda, bence de konuşulması gereken bu ama ırkçılıkla karışmış cinsiyetçilikten vakit kalmıyor.Valla Rus kızı olarak ben hiç üstüme alınmıyorum kızın Türkü Rusumu olur ya terkedilince ki (evet Rus kızıda terkedilir ) çektiğimiz acı aynı yani Rus da Rus hiç adamın adiliği şerefsizliği konuşulmuyor ırk belirtince ne değişti yani şimdi
Benim hakkımda şöyle diyormuş ;
Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur
Bu genç kız merakı Türk erkeklerinde mi var yoksa tüm dünya erkeklerinde mi ?
Onunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .