Rus bir kızla evleniyor

Benim hakkımda şöyle diyormuş ;

Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur

Bu genç kız merakı Türk erkeklerinde mi var yoksa tüm dünya erkeklerinde mi ?
Iyyy serefsiz.
Bu genc kiz meraki turklerde de yok ruslarda da. Karaktersiz insanlarda var.
Ben de 91liyim, sevgilim rus. Boyle bir seyin imasini bile duymadim.
Ne sacma...
Bence bu zihniyette bir insanla evlenmedigin icin cok sanslisin. Sadece su an mutsuz oldugun icin bunu farkinda degilsin...
Ama 5 ay ayrilik,1 sene mesafe... unut artik , kendi hayatina bak. Laf tasiyan sozde arkadaslarla da konusma, birsey kaybetmezsin.

Türk kızlarının -ben dahil- gereksiz fedakarlığı, cefakarlığı...adamlar kendine kıymet vermeyen kadına dönüp bakmıyor bir yerden sonra. Evinden çıkmayan, gün boyu bakımsız pijamayla gezen kendini kocası için ev işlerine, böreğe çöreğe adayan kadını sallayıp bir anda özgüveni yüksek bir kadına tutuluyor bunun Rus'u / Türk'ü yok. Sonra konu açılıyor, "ben ona ömrümü verdim saçımı süpürge ettim bla bla..."e yapmasaydın bacım, başına silah dayamadı. Bile isteye yapıyoruz, ne kadar fedakar olursam o kadar değerli olurum benimle evlenir elimde tutarım zihniyeti. Halbuki yabancılar bu konuda daha aklı selim, bizim gibi hezimete uğrayınca oturup aylarca yıllarca zırlamıyorlar.

Konu sahibesi sen de sevin bu kadar karaktersizden kurtulmuşsun, ya evlenip çocuk yaptıktan sonra terkedilseydin o zaman daha mı iyi olacaktı? Ayrıca gucci gucci bi' yerde haklı, Rus olunca hemen parası için/oturum izni için vs. diye yapıştırılıyor sırf güzel oldukları için linç ediliyorlar. Buradaki tek suçlu konu sahibesinin hödük ex'i. Genelde rusları eleştirirler paragoz diye ama bizim kızların da farkı yok evlenirken gelenek adı altında bohçalar, gramajıyla altın istemeler, ben çalışmayım kocam baksın demeler. Bu konuda tek suçlu var o da ex sevgili kişisi.

Türk kızlarının -ben dahil- gereksiz fedakarlığı, cefakarlığı...adamlar kendine kıymet vermeyen kadına dönüp bakmıyor bir yerden sonra. Evinden çıkmayan, gün boyu bakımsız pijamayla gezen kendini kocası için ev işlerine, böreğe çöreğe adayan kadını sallayıp bir anda özgüveni yüksek bir kadına tutuluyor bunun Rus'u / Türk'ü yok. Sonra konu açılıyor, "ben ona ömrümü verdim saçımı süpürge ettim bla bla..."e yapmasaydın bacım, başına silah dayamadı. Bile isteye yapıyoruz, ne kadar fedakar olursam o kadar değerli olurum benimle evlenir elimde tutarım zihniyeti. Halbuki yabancılar bu konuda daha aklı selim, bizim gibi hezimete uğrayınca oturup aylarca yıllarca zırlamıyorlar.

Konu sahibesi sen de sevin bu kadar karaktersizden kurtulmuşsun, ya evlenip çocuk yaptıktan sonra terkedilseydin o zaman daha mı iyi olacaktı? Ayrıca gucci gucci bi' yerde haklı, Rus olunca hemen parası için/oturum izni için vs. diye yapıştırılıyor sırf güzel oldukları için linç ediliyorlar. Buradaki tek suçlu konu sahibesinin hödük ex'i. Genelde rusları eleştirirler paragoz diye ama bizim kızların da farkı yok evlenirken gelenek adı altında bohçalar, gramajıyla altın istemeler, ben çalışmayım kocam baksın demeler. Bu konuda tek suçlu var o da ex sevgili kişisi.

Ağzına sağlık aynı kafadayız dünyanın neresine gidersen git erkekleri bu hale getiren kadınlar birbirimizi kıskanmayı bırakıp bu adamların totolorunu havadan indirsek keşke ha rus olmuş ha alman ben üstüme alınmadım ama ikidebir kızın rus olduğunu yazması saçma yani ne farkeder kadın kadındır pisliğin alasını yapan tek kişi burada adam adam denilebilirse tabi

Ben onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi

Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .

Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?
Bunu ben de yaşadım.Cok zordu.Ama bir yilda geçti acısı.Sonra biri girdi hayatıma.Onla mutlu oldum demek isterdim ama olmadım..Ama geçecek yine hayatına bir girecek geride kalacak..kac yaşındasın ..Gencsindir kimler kimler olur
Degmezmis de Allaha havale et.Elbet o bunun bedelini ödeyecek.. Benimki ödedi gibi Cocugu olmuyor simdilik..Uğraşıyorlarmis..Boylelerinin bedelini ödemesini istiyorum gerçekten..
Aslında kendini adamak hata.Ve 8 yıl uzatmak hata.Bir ilişki uzuyorsa pek hayri olmuyor.Gencsin daha kimler olur.Bir daha böyle uzatma derim..Ve yurt dışına gitmiş.Beklenen birşey.Riskli ilişkilere girmemek lazım.Birini çok sevmemek lazım bu hata.Cok seversen boynun eğri oluyor.Normal olacak .Vazgeçebileceğin biri olacak
Hiç duygu hissetmeden de olmaz tabi

Kendine dersler al lütfen..
Allah evlenmeyecegimiz yada ömür boyu olmayacagimiz kisiyi sevdirmesin.. Olmaz olsun öyle sevgi..Çok dua et soğumak için
Cok zor biliyorum.Zordur ilk zamanlar nefes alamazsın.. Ama çok dua et..Namaz kılmak rahatlatıyor mesela..

Son düzenleme:
İnstagramının gizliliğini açmış , fotoğraflarını gördüm Rusyaya gitmiş ordan fotoğraf paylaşmış ,
Ortak arkadaşlarımdan bir kıza şöyle demiş ;

Bu Rus daha güzel daha genç hem de öyle aptal saçma sapan Türk adetleri yok , kına gecesi altın bilezik bohça ıvır zıvır yok ,Kızı alacağım getireceğim Almanyaya basacağım nikahı bu kadar ,temiz iş. Neruda90 ın yolu acık olsun . Manken gibi kızı buldum çok mutluyum.

Arkadasıma whatsapttan yollamıs o da bana gönderdi bu mesajı . Kız gerçekten çok güzel , fiziği yüzü çok güzel , haberi öğrendiğimden beri ağlıyorum . Ben bunları hak etmedim .
Ondan darbeyi yesin de görsün öyle hava atmayı.Sonra neler olacağını bilemezsin.Bogca vs demis sen öyle gelenek falan mi dedin..
Ama soner havası birgün öyle sezdim böyle büyük konuşanlara genelde lafını yediriyor hayat

Onunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .

Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .

Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?
Sonu belli valla BOŞANACAK sen kurtulduğun için şükret inşallah daha iyileri bulur seni

Benim hayalimi başkası yaşayacak o zoruma gidiyor . 2011 aklıma geliyor onu ilk gördüğüm an , o Rus kızı o zaman 14 yaşındaydı biz ise 21 . Zoruma gidiyor . Ne değişti 8yılda ? Bunu sorguluyorum
Bunu ben de oyle hissetmistim.Benim hayalimi o yaşayacak.Ama bilemezsin karma yolunu bulur.Bulsun da zaten.Demekki sen başkasıyla olacaksın.. Belki bundân dersler alacaksın.Genc yaşta dersler almak iyidir .Geç yaşta boşanmış halde olmasin o çok yıpratıyor.

INANKI gençliğinin kiymetini bil.

kıskanmayın yaradılış :) türk kızlarından anında bir sürü beğenmedim gelmiş yazık ya burda bile :KK70:
Bence size yazık. Ben şahsen kıskanmadım çünkü fizik olarak onlar gibiyim(zayıflık uzunluk vs) Bunu da bilerek yazdım ki adım kıskandı olmasın. Güzele de güzel derim orası ayrı ama zaten canı yanan bi insana "biz Ruslar da çok güzeliz kıskanmayın Türk kızları" demek neyin kafası anlamadım. İnsanlar sizi görmeden neyinizi kıskansın. O dislike butonu patavatsızlığınız içindi

Pislik işte erkek milleti .. :sinirli: bu evlilik evresine pat diye gelinmez, önceside vardır büyük büyük ihtimal ..:KK47:

Benim hakkımda şöyle diyormuş ;

Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur

Bu genç kız merakı Türk erkeklerinde mi var yoksa tüm dünya erkeklerinde mi ?
Ya bırak şu pisligi.Iyi olmuş bunları söylemesi . Daha iyi soğursun.Ya böyle düşünen bir adamı önemsemek bile hata tabi gönül dinlemiyor.Kapasitesi belli işte.Herkes böyle düşünmüyor.Niceleri 30larinda evlendi yasitlariyla hatta daha küçülmesiyle.Bu adam kaç yaşındaydı.

Nedir bu rus kızlardan çektiğimiz , biz ailecek karadenizliyiz, 90 larda köyden ve akrabalardan bir sürü erkek karısını cocugunu bırakıp ruslarla evlendi . Bir sürü gül gibi akrabalarım dul kaldı . Annem anlatırdı ben cocuktum o zaman .

Benimkisi Almanyaya gitti iş için orda da Rus buldu .
Yazık ya.Boşver işte öylesini. Sen bunları çok gördüğün için sende travma oluşmuş galiba.Keske psikologa gidebilsen.Hic değilse ilk zamanlar.

Rus kizlarinin turk kizlarindan tek farki bana gore fiziksel bir guzellige sahip olmalari. Turk kizina yapistirilan kezban, paragoz vs. Gibi asagilayici sifatlar ayni sekilde ruslara da yapistiriliyor, ozellikle paragoz. Ilgilenenler eksideki rus-ukrayna kizlari karsilastirmalarina bakabilirler bazi turk erkekleri tecrubelerini paylasmis : p

bu arada rus degil de ukraynali kizlar daha iyiymis (diyolla) buradan gobekli ve killi turk erkeklerine duyurulur gerci onlar biliyordur zaten de iste en guzellerine layik olduklari icin.. : d

Onunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .

Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .

Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?
Hayatım o yoluna bakıyosa sen de bakacaksın hiiiç çökmelere falan gerek yok git güzelce saçlarını boyat bakımlarını yaptır tarzını değiştir hayatını karartma hiç kimse vazgeçilmez değil koskoca yılları bi kenarıya atamaz zaten sen de yoluna bak

Kesin taaaa dedesinin dedesi rusyadan göçmen olarak gelmiştir ona bakarsan bizim de soyumuz Türkmenistan ne deyim şimdi türkmenistanlıyım mı deyim yani 🤣
Yani olabilir.Rus meleziyim dese neyse.
Ben de balkan kokenliyim ona bakarsan.Rus görünümü bende de var upuzun boy hariç.Rusum kıskanmayın demek:)

Konu sahibi ekşici bir erkek değilse ben de bişey bilmiyorum.Şöyle ki :

Düğün için para harcamamak
Saçma diye nitelenen adetlere uymamak
Türkiye'den ayrılık yurt dışına yerleşmek
Rus kızlarının güzelliği
Türk kızlarının kötü huyları
30 yaşında bekar kadın gibi ekşisözlüğün çöplük konuları harmanlanarak buraya bu konu açılmış.

Özellikle yaş ve Rus kızı vurgusu böyle düşündürdü.

Back
X