Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok sen istemezsin tabi ama bizde bir evet haklılar diyen olur birde ne alak kendilerine baksınlar diyenler :)

her şey spordan, bakımdan, makyajdan ibaret mi yani??
saçma
bir kadında dikkat ettiğim şeyler, konuşma tarzı, kendini ifade edişi, dik duruşu, kendine yetebilmesi, kendini geliştirmesi gibi şeylerdir.
özgüvendir mesela
bunlar 2. plan
elbette kadın bakımlı temiz olmalı, bunların bahsettiği başka bir şey. 7/24 davete katılacak gibi geziyorlar. yaşlanınca görürüm o kozmetik kutusu yüzlerini

ayrıca Türk kadının en güzel süsü zaten Türk oluşudur

B*k yemis onu diyen. 2 cocuk dogurduktan sonra fit olani birak, 50 bedene sigani bulamazsin. Fille yarisiyorlar. Onlar evlenip cocuga karisana kadar ruslar ☺ Benim sulale tekstilci. Ihracat yapiyorlar. Bizim m bedenle onlarin m beden arasinda cok fark var. Yaslari ilerledikce file benziyorlar. Bizde cok fit kadin var...

Valla Rus kadınları da hakkaten taş gibi şimdi biz onlara ne diyelim de çamur atalım fizik güzellik Allah vermiş işte...
Cimri diyelim ozaman bizde otellerde 5 kuruş fazladan gitmesin diye uğraşıyorlar da uğraşıyorlar otelden dışarı bile çıkmıyo çoğu ekstra para vermemek için....
bir de sıra bekleme olaylarında çok kabalar...
Avrupalı turistler Rusların az olduğu yerleri seçiyor hatta biz Türkler de öyle...
Başka bulamadım yeter mi :))

biyerde haklilar rus bir arkadasim var cocuklarimiz ayni yasta. o kuafor randevusu icin.3 saate ykin bebeyi birilerine birakmakta sakinca gormuyor ben hastaliktan bayilicam yine de bebeyi birakamiyorum. kendimize pek deger vermiyoruz...

O rus bu muymus :)))))
Yanisi o ruslar bu muymus. Hemen akliniza kotu bisi gelmesin banlanmayayim. :))
Ama bizde ruslar gibi sikiya gelince kacip cadoloz kesilmiyoruz ya da biraz kilo alinca iri kiyim yarma olmuyoruz. En fazla ton ton adile nasit gibi oluyoruz. Iyi ki bi sarisinlar guzeller. Evet salabiliyoruz bazen ama turk kizlari gibi sorumluluklari alabiliyorlarmiymislar acaba sormak lazim onlara. Hih.

rus kadınlar hakkında tüm dünya neler söylüyor onlar takmıyorsa onların ne düşündüğüni bizim de takmamıza gerek yok bence izlemedim bile videoyu.

bazı rus kadınlarının dış görünüş ve bakım için yaptıklarını örnek alırım ama o kadar. her milletin bir güzel huyu var bence brezilyalıların sıcak kanlılığını örnek alırım almanların disiplinini japonların minimalistliğini vs vs.

yermeye kalkarsak her milettin kadının bir negatif huyunu buluruz illa ki. kadınlar birbiriyle yarışcağına erkekleri hizaya getirsek daha iyi olacak.

biyerde haklilar rus bir arkadasim var cocuklarimiz ayni yasta. o kuafor randevusu icin.3 saate ykin bebeyi birilerine birakmakta sakinca gormuyor ben hastaliktan bayilicam yine de bebeyi birakamiyorum. kendimize pek deger vermiyoruz...
Anayız biz ana : ) önce çocuklar sonra kadınlar

Rusların çoğunluk olduğu bir ülkede yaşadım birkaç yıl, gerçekten kendilerine o kadar iyi bakıyorlar ki Türk kadınları üşenir onların yaptıklarını yapmaya ve ben hiç kilolu Rus görmedim yaşlılardan var kilolu, gençler çok fit valla. Çocukları da kendileri gibi bakımlı. Türk kadınları için söyledikleri genelleme olmuş ama çoğunluğu da dedikleri gibi yani

Yemeklik biber 13 TL ve Rus kadınlarının hakkımda ne düşündükleri biber kadar umurumda değil inanın. Popomu değil beynimi geliştirmeye çabaladığım için de pek etkilenmedim bu eleştirilerden.

Doğru yanları var mı diye sormuşsunuz. Farz edelim var. Diyelim ki türk kadınları kendilerine bakmıyor vs. Bu mudur yani? Popo, meme falan mı belirliyor kadının gerçekliğini? Rus kadınları "türk kadınları embesil" dese sinirlenirdim ama bu eleştiriler fazlaca yersiz ve lüzumsuz. Bittabi taş gibi vücudumuz olsun isteriz. Çünkü neden istemeyelim. Ama işte biber 13 TL. Yaşamak için mücadele vermekten popo düşünmeye hal kalmıyor.

Barlardaki gece hayatında ki rus kızları da türk kızlarıda afeti derya normal çocuklu klasik kadınları da aynı..vallahi erkek erkek diye dolaşmak gördüğü her erkekle yapabilmek için sürekli bakımlı olmak bize göre değil bizim merkezimizde çocuk aile var o yüzden her gördüğüne yapışan erkek beyinli hatunların bizi eleştirmesi de küçük beyinlerinde devrim bence ellemeyin az kafaları çalışsın:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…