Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok tatlısın çok güldüm gece gece..nası koca totolarımız varsa beyin yakıyoruz:))

Hayır bi de bakımsızlar vs diyenin aynaya baktığı yok kandırmışlar kadını. Bakım makım boş bizim her halimiz içten olduğu sürece güzel.

Resmen dolup taşmışlar ne yaşadılarsa artık. Bir tek geline hak verdim yabancı gelin garipseniyo.

E Türkiyede de Rus kızlarına sallanıyor.
Herkes birilerine sallıyor cok takılmamak lazım.

Bizim ailede de fazlaca rus yengemiz var. Benimde cikarimim vücut olarak yas kac olursa olsunlar boylarindan ve genetik sanırım fizikleri taş.
Ama yüzleri hemen çöküyor niyeyse.
45lik hatunun yüzünü görmesem vücuduna 25 derim.
Bizim ailedekiler böyle bakalım; ))

Bende halimden memnunum. Gereksiz bulabilirsiniz ona birşey demem ama yanlış anlamışsınız beni, saydıralım amacında değilim. Fikirlerinizi merak ettim hepsi bu.
Evet ama konu ister istemez karşılıklı saydırmaya gidecek.Bir üyenin de dediği gibi burada ırkı rus olan bir sürü kadın var bile bile lades demek olmuyor mu bu?
Yok türkler böyle yok ruslar şöyle..hic sevmem kıyas yapmayı butttuuuunnn türk kadınları aynı olmadığı gibi bütün rus kadınları da aynı değildir..
Takipçi sayısı arttırmaya yönelik bu saçma sapan videoyu burada paylaşmakta bir o kadar saçma oldu.

e doğru tespitler yapmışlarrr kadınlarrrr

Videoda yorum yapanlar hiç aynaya bakmamış mı acaba hepsi dış görünüşten dem vurmuş ama tipleri paçoz gibi. Bi bakım bi kültür göremedim.

Yani Antalya'ya gelenlerin hepsi fil zaten de. Bir de hepsi uzun boylu, zayif diye bir sey zaten yok PhD oda arkadasim gayet koca g.tluydu. Baska bir Ukraynali vardi hem yuzu iticiydi hem fizigi ata benziyordu.
Tek guzel Slav vardi, o da Slovakyaliydi zaten.

Giyim zevki, anlayisi da bir garip zaten. Dikkat cekicez diye garip renkli kurkler, bikini ustune rukus kalin zincirler, asiri abartili giyim tarzi.......yani gerek yok. Bir de VK denen o sitede yari ciplak poz veren tipler var ya neyse. Sacmalik yani, tamam iyi bir esin, evliligin olmasi guzel ama bu kadar koca odakli hayat yasamak da sacma geliyor bana.

Ama bizim insanimiz da onlarin cogunu para delisi or... olarak genelliyo.. bu daha buyuk bir ayip bence... insanlari bolgeye kulture irka gore genellemek yanlis bence...

Teşekkür ederim paylaşımın için. ..Savaş sırasında neler yapmış Türk Kadını Oba da bir baksınlar. ..nasıl ahlaklı erdemli evlat yetiştirir ona da bir baksınlar. ..Aile mefhumu nasıl kutsal bir baksınlar. ..nasıl çeker çevirir bir evi de Erkeğin in başına birsey gelse nasıl da Kılıçlar ını kuşanir bir de ona baksınlar .en azından göğsüm sarkar diye emzirmemezlik etmez...bizde hayat bacak uzunluğu göğüs dolgunlugu değil Allaha Şükür ☺☺

cok guldum. elbette ki oyle ama kendine bakan.kadin mutlu anne dogal olarak mutlu cocuk. sanirim biraz saliyoruz kendimizi kabullensek iyi olur. kendine bakani da hemen elestiriyoruz...
Aynen aynen katılıyorum sana salıyoruz yani ötesi Yok :)

Cherry bende seni çok sempatik buluyorum.
Ne zaman baksam banlı oluyordun maalesef, yorum yazmana sevindim desem. :)
Yorumlarını üye olduğumdan beri keyifle okurum.
Düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim.
Evet işte bende ayıp ettiklerini düşündüğüm için konu açasım geldi öyle.

Ama bizim insanimiz da onlarin cogunu para delisi or... olarak genelliyo.. bu daha buyuk bir ayip bence... insanlari bolgeye kulture irka gore genellemek yanlis bence...
niye? turkiyede otel rezervasyonu yapacagimizda netten, rus yok diye belirtiyorlar birde..

Arkadaşım Rusya’ya gitmişti iş için söylediklerini hatırladım “hiç bir erkek dönüp de bize bakıp laf atmadı öyle kadınlara bakıp bizi mi beğenecekler”
“Kızım bunların çöpcüleri bile bir ayrı güzel bir ayrı bakımlı tırnaklar saçlar başlar biz de bildiğin süprüntüydük”
bu Rusların burunları ne kadar muntazam her şeyi geçtim
Biz içten çalışalım dıştan bence vuramayız Rus hatunlarını :)

Videoyu şuan izleyemem zira eşim yanımda ve evet doğru söylüyorlar demesinden korkuyorum. Evet yazdıklarına nazaran şahsım adına aynen de öyleyiz kimsede kusura bakmasın geçen yaz güneyde idik. Bayağı gözlemledim türk kadınlarını ve Rus kadınlarını.
Ruslarin gündüz giyimi başka gece çıktıkların da bambaşka fizikler o biçim bide bizim türk kadınlarına baktım, Ruslarin dediği gibi kiloluyuz selulitliyiz ve gaayet rahatız. Pardooon!!! Bu kadar rahatlık fazla bence. Şahsım adına çırkın bi görüntü olduğunu düşünüyorum. Hem de çok haklılar. Edit; ben ruslari haklı görebilirim ama eşim aslaa

niye? turkiyede otel rezervasyonu yapacagimizda netten, rus yok diye belirtiyorlar birde..
Canim ben genellemek yanlis dedim sadece... ruslarin hhepsi o... dur genellemesi yanlis yani... bun demeye calistim... tabiki onlarin dedigi turk kadini boyle soyke genellemeso de yanlis

Aynı şekilde düşünüyorum
Hani buraya gelen Özbek Suriyeli kadınlar falanda var çoğunun derdi zengin koca bulup bir an önce tek derdinin cilt bakımı olduğu bir pozisyona kavuşmak
Türk kadını değil evli birini ayartanı nişanlı birini nişanlısından ayıran kadını affetmez ama bunların ne var 15 yıllık evliliğinden ayrılmışsa benim daha iyi olduğunu kavradı diye konuşanlarını duydum

Türk kadınına laf söyler bizim erkekler birde
sonra bunların nişanda altınları alıp kaçan versiyonlarıyla çok güzel ilişkiler yaşarlar

Üstte arkadaşın yazdığı gibi İskandinav kadını gelip böylesiniz dese üzülürüm ama Rus kızlarının benim için ne düşündüğü umurumda değil

Bir de bize meraklı diyorlar , ee tabi memlekette bu kadar bekar kıza kıran mı girdi de seni tercih etti diye insan bir merak ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…