- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
O rus bu muymus :))))
gene olsa gene yerim:) sefamiz olsun kiz:) bi yogurtla bi kahveyle omur mu gecer :)) hele sen gebesin simdi, aserdiginde yedigin seyin tadina varmakkkkk..yok boyle mutlulukNeden yedik nasıl yedik bunu izaha gerek yok
Çok tatlısın çok güldüm gece gece..nası koca totolarımız varsa beyin yakıyoruz:))
Evet ama konu ister istemez karşılıklı saydırmaya gidecek.Bir üyenin de dediği gibi burada ırkı rus olan bir sürü kadın var bile bile lades demek olmuyor mu bu?Bende halimden memnunum. Gereksiz bulabilirsiniz ona birşey demem ama yanlış anlamışsınız beni, saydıralım amacında değilim. Fikirlerinizi merak ettim hepsi bu.
e doğru tespitler yapmışlarrr kadınlarrrrMerhaba Arkadaşlar. Bu ara Rusçaya ve Rus kültürüne merak saldım.
Bunda çok sevdiğim youtuber Karina Unal'ın etkisi büyük.
İlginizi çekerse videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum.
https://www.youtube.com/channel/UCnqgYxJJgDjUvbrhSQg7zyQ/videos
Tam Rus kadınlarına ayrı bir sempati duyarken bir videoya rastladım.
7 Rus kadını Türk kadınları hakkında çeşitli konularda -en hafif tabirle- eleştirilerde bulunmuşlar...
'' Bizlerden çok daha umursamazlar. Onlar fazla kiloları ve selülitleri ile rahatça oturabilirler onları rahatsız etmez bu. Spor ve Türk kadını birbirlerine iki ayrı gezegen kadar uzak! '' demiş biri.
Diğeri demiş ; ''Dış görünüşlerini ve kilolarını umursamıyorlar. Fazla takmıyorlar 2 kilo fazlam var diye stres yapmıyorlar yemeye devam ediyorlar.''
Öteki demiş; ''Yüz bakımı ve kozmetik ürün kullanım kültürü tamamen yok. Saçlarına kesinlikle özel bakım yapmıyorlar. Saçları bembeyaz, boyasız ve bakımsız. Kısacası kendilerine bakmıyorlar. ''
İki Rus kadını da giyim kuşama takmış...
''Spor kıyafet giyiyorlar ama spor salonuna gitmiyorlar o kıyafetle alışverişe ya da cafeye gidiyorlar. ''
''Benim ülkemde kızlar çöp atmaya giderken bile kendilerine özen gösteriyorlar.''
Demiş ve Türk kadınlarının çöp atmaya giderken ne giydiklerini tek tek anlatmış...
Bunlar sadece dış görünüş hakkında söylenilenler... Daha neler var neler...
Sizlerin bu video hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Dürüstçe fikir alışverişinde bulunalım istiyorum.
Hak verdiğiniz, ne kadar doğru söylemiş dediğiniz bir tek cümle bile oldu mu?
Rus Kadınlarının Gözünden Türk Kadınları
En az 30 kilo almam lazım bacımgene olsa gene yerim:) sefamiz olsun kiz:) bi yogurtla bi kahveyle omur mu gecer :)) hele sen gebesin simdi, aserdiginde yedigin seyin tadina varmakkkkk..yok boyle mutluluk
B*k yemis onu diyen. 2 cocuk dogurduktan sonra fit olani birak, 50 bedene sigani bulamazsin. Fille yarisiyorlar. Onlar evlenip cocuga karisana kadar ruslar ☺ Benim sulale tekstilci. Ihracat yapiyorlar. Bizim m bedenle onlarin m beden arasinda cok fark var. Yaslari ilerledikce file benziyorlar. Bizde cok fit kadin var...
Simdi Rus kadinlari gayet egitimli aslinda. Bu kadar egitimli insanlarin bu kadar boskafali olmasi gercekten yazik. Neden derseniz varsa yoksa dis gorunuz odakli dusunuyorlar, onun da tek sebebi kendilerine ozen falan asla degil, koca bulmak. Insan isterse Stanford doktorali olsun, isterse manken olsun varsa yoksa aman sismanlamayayim yoksa koca bulamam seklinde yasiyorsa bosbeyinlidir.
Rus kadini arkadaslarim var gayet sempatikler. Su kadar soyleyeyim ama bazilari asiri derecede cimri, cogu dedigim gibi koca delisi, servet avcisi.....malum Rusya'da hayat sartlari cok zor. Ote yandan bizim insanimiz daha eliaci, daha dayanisma kulturu olan insanlar.
yani iyi beslenme kulturleri de yok, tek dertleri kilo almamak. Benim tanidigim bir tanesi ogle yemegi 1 meyveli yogurt 1 neskafe seklinde menu yapiyor,, gayet sagliksiz. Dedigim gibi bu kadar yuzeysel ve boskafali olmak insanin kendine zarar. Turk kadinlari 100er kg de olsa, genel olarak daha mutlu olduklarini dusunuyorum. Neyse, sonuc olarak cok ayip etmisler.
valla ne kadar kilo o kadar az deformasyon..bende oyleydi en azindan :) tabii birden hepsini vermis olmayacaksin..6 ay sonra eski kilona donersen..ne sarkma ne burusma cillop gibi olursun :)) sen genede kararinda ye bacim :))En az 30 kilo almam lazım bacım
Teşekkür ederim paylaşımın için. ..Savaş sırasında neler yapmış Türk Kadını Oba da bir baksınlar. ..nasıl ahlaklı erdemli evlat yetiştirir ona da bir baksınlar. ..Aile mefhumu nasıl kutsal bir baksınlar. ..nasıl çeker çevirir bir evi de Erkeğin in başına birsey gelse nasıl da Kılıçlar ını kuşanir bir de ona baksınlar .en azından göğsüm sarkar diye emzirmemezlik etmez...bizde hayat bacak uzunluğu göğüs dolgunlugu değil Allaha Şükür ☺☺Merhaba Arkadaşlar. Bu ara Rusçaya ve Rus kültürüne merak saldım.
Bunda çok sevdiğim youtuber Karina Unal'ın etkisi büyük.
İlginizi çekerse videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum.
https://www.youtube.com/channel/UCnqgYxJJgDjUvbrhSQg7zyQ/videos
Tam Rus kadınlarına ayrı bir sempati duyarken bir videoya rastladım.
7 Rus kadını Türk kadınları hakkında çeşitli konularda -en hafif tabirle- eleştirilerde bulunmuşlar...
'' Bizlerden çok daha umursamazlar. Onlar fazla kiloları ve selülitleri ile rahatça oturabilirler onları rahatsız etmez bu. Spor ve Türk kadını birbirlerine iki ayrı gezegen kadar uzak! '' demiş biri.
Diğeri demiş ; ''Dış görünüşlerini ve kilolarını umursamıyorlar. Fazla takmıyorlar 2 kilo fazlam var diye stres yapmıyorlar yemeye devam ediyorlar.''
Öteki demiş; ''Yüz bakımı ve kozmetik ürün kullanım kültürü tamamen yok. Saçlarına kesinlikle özel bakım yapmıyorlar. Saçları bembeyaz, boyasız ve bakımsız. Kısacası kendilerine bakmıyorlar. ''
İki Rus kadını da giyim kuşama takmış...
''Spor kıyafet giyiyorlar ama spor salonuna gitmiyorlar o kıyafetle alışverişe ya da cafeye gidiyorlar. ''
''Benim ülkemde kızlar çöp atmaya giderken bile kendilerine özen gösteriyorlar.''
Demiş ve Türk kadınlarının çöp atmaya giderken ne giydiklerini tek tek anlatmış...
Bunlar sadece dış görünüş hakkında söylenilenler... Daha neler var neler...
Sizlerin bu video hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Dürüstçe fikir alışverişinde bulunalım istiyorum.
Hak verdiğiniz, ne kadar doğru söylemiş dediğiniz bir tek cümle bile oldu mu?
Rus Kadınlarının Gözünden Türk Kadınları
Aynen aynen katılıyorum sana salıyoruz yani ötesi Yok :)cok guldum. elbette ki oyle ama kendine bakan.kadin mutlu anne dogal olarak mutlu cocuk. sanirim biraz saliyoruz kendimizi kabullensek iyi olur. kendine bakani da hemen elestiriyoruz...
Simdi Rus kadinlari gayet egitimli aslinda. Bu kadar egitimli insanlarin bu kadar boskafali olmasi gercekten yazik. Neden derseniz varsa yoksa dis gorunuz odakli dusunuyorlar, onun da tek sebebi kendilerine ozen falan asla degil, koca bulmak. Insan isterse Stanford doktorali olsun, isterse manken olsun varsa yoksa aman sismanlamayayim yoksa koca bulamam seklinde yasiyorsa bosbeyinlidir.
Rus kadini arkadaslarim var gayet sempatikler. Su kadar soyleyeyim ama bazilari asiri derecede cimri, cogu dedigim gibi koca delisi, servet avcisi.....malum Rusya'da hayat sartlari cok zor. Ote yandan bizim insanimiz daha eliaci, daha dayanisma kulturu olan insanlar.
yani iyi beslenme kulturleri de yok, tek dertleri kilo almamak. Benim tanidigim bir tanesi ogle yemegi 1 meyveli yogurt 1 neskafe seklinde menu yapiyor,, gayet sagliksiz. Dedigim gibi bu kadar yuzeysel ve boskafali olmak insanin kendine zarar. Turk kadinlari 100er kg de olsa, genel olarak daha mutlu olduklarini dusunuyorum. Neyse, sonuc olarak cok ayip etmisler.
niye? turkiyede otel rezervasyonu yapacagimizda netten, rus yok diye belirtiyorlar birde..Ama bizim insanimiz da onlarin cogunu para delisi or... olarak genelliyo.. bu daha buyuk bir ayip bence... insanlari bolgeye kulture irka gore genellemek yanlis bence...
Canim ben genellemek yanlis dedim sadece... ruslarin hhepsi o... dur genellemesi yanlis yani... bun demeye calistim... tabiki onlarin dedigi turk kadini boyle soyke genellemeso de yanlisniye? turkiyede otel rezervasyonu yapacagimizda netten, rus yok diye belirtiyorlar birde..
Aynı şekilde düşünüyorumSimdi Rus kadinlari gayet egitimli aslinda. Bu kadar egitimli insanlarin bu kadar boskafali olmasi gercekten yazik. Neden derseniz varsa yoksa dis gorunuz odakli dusunuyorlar, onun da tek sebebi kendilerine ozen falan asla degil, koca bulmak. Insan isterse Stanford doktorali olsun, isterse manken olsun varsa yoksa aman sismanlamayayim yoksa koca bulamam seklinde yasiyorsa bosbeyinlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?