- 7 Kasım 2018
- 130
- 45
- 18
- 33
ilerisinde bitiyor yapisik degilÇatı tam duvarın hizasında mı yoksa yaklaşık 50 cm duvardan ilerde mi bitiyor peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilerisinde bitiyor yapisik degilÇatı tam duvarın hizasında mı yoksa yaklaşık 50 cm duvardan ilerde mi bitiyor peki?
Yağmur yağarken evin dışından girebileceği yerlere bakın o zaman. Potansiyel yerler: çatı birleşimi, yağmur oluğu, pencere denizlikleri(damlalık var mı yoksa mantolamanın altında mı kalmış) suyun birikebileceği duvar üzerindeki çeşitli çıkıntılar..ilerisinde bitiyor yapisik degil
Herkes bizim gibi diil malesef. Bu evinizi kiraya verip daha iyi bir eve ciksaniz buranin kirasi ile diger eviniz ucuza gelir baska bir ev alamiyorsniz en azindan kirada daha iyi sartlarda oturabilirsinizO konuya girmek bile istemiyorum banyo dokuluyor mutfak dolaplari kirildi paslandi kapilar kirildi yani ne desem eksik kalir ben bu kadar kul hakkindan kokrkar cekinir iken neden karsimdaki umursamaz bilmiyorum vicdan herkese nasip olan bir sey degilmis galiba numaralarini bile degistirmilser![]()
Taşınma şansınız yok mu ?O konuya girmek bile istemiyorum banyo dokuluyor mutfak dolaplari kirildi paslandi kapilar kirildi yani ne desem eksik kalir ben bu kadar kul hakkindan kokrkar cekinir iken neden karsimdaki umursamaz bilmiyorum vicdan herkese nasip olan bir sey degilmis galiba numaralarini bile degistirmilser![]()
Malesef biz alternatif biseyler bakiyoruz...Taşınma şansınız yok mu ?
Merak ettim bu cihazi arastiricam sagolunBenim evimde de nem sorunu vardı. Böyle küflrnme tarzında değil ama. Evim ters dubleks alt katta yatak odam var duvarlarda nem ya da küf yok ama dolaptaki giysilerimde yoğun bir koku oluyordu. Trotec nem alma cihazı ile sorunu çözdük. Sabah işe giderken çalıştırıyorum eve geldiğimde haznesinde 1 litre kadar su birlik iş oluyor. Ben memnunum tavsiye ederim
dogalgazi yakacaksin rutubet i oyle kirabilirsin ama heryeri acacaksunBitirecek bisey olmali bu lanet seyi kafayi yemek uzereyim birde silince bir koku basliyor .
Her yer acik zaten actikca dha cok terleme yapiyor kufleniyor zatendogalgazi yakacaksin rutubet i oyle kirabilirsin ama heryeri acacaksun
Canim benim evimde ters dublex aynı dedigin sorun var koku var küf yok çozulurmu bu makinadan alsak biktim bazanin alti çok kokuyorBenim evimde de nem sorunu vardı. Böyle küflrnme tarzında değil ama. Evim ters dubleks alt katta yatak odam var duvarlarda nem ya da küf yok ama dolaptaki giysilerimde yoğun bir koku oluyordu. Trotec nem alma cihazı ile sorunu çözdük. Sabah işe giderken çalıştırıyorum eve geldiğimde haznesinde 1 litre kadar su birlik iş oluyor. Ben memnunum tavsiye ederim
Evet bazanın altındaki sorun bende de vardı ve bu aletle çözüldü hepsiburada dan aldım ben 2 yıl oluyor. trotec yazın odanın metrekaresine uygun olanı seçin. Fiyatı biraz yüksek geldiği için ben tereddüt etmiştim ama iyi ki almışımCanim benim evimde ters dublex aynı dedigin sorun var koku var küf yok çozulurmu bu makinadan alsak biktim bazanin alti çok kokuyor