Rutubetli evde premature.bebek😣

ilerisinde bitiyor yapisik degil
Yağmur yağarken evin dışından girebileceği yerlere bakın o zaman. Potansiyel yerler: çatı birleşimi, yağmur oluğu, pencere denizlikleri(damlalık var mı yoksa mantolamanın altında mı kalmış) suyun birikebileceği duvar üzerindeki çeşitli çıkıntılar..

Rutubet nerde?alci üstündeyse sivayi döküp
Kirec bazli alci yaptirirsaniz biraz engel olur .
Birde duvarlari yüksek dozlu alkolle 90% silin ,kolonyada kullana bilirsiniz alkolle yüksek olandan .Evi iyi havalandirin ve oda oda yapin ki siz temiz odada durun

O konuya girmek bile istemiyorum banyo dokuluyor mutfak dolaplari kirildi paslandi kapilar kirildi yani ne desem eksik kalir ben bu kadar kul hakkindan kokrkar cekinir iken neden karsimdaki umursamaz bilmiyorum vicdan herkese nasip olan bir sey degilmis galiba numaralarini bile degistirmilser :KK43:
Herkes bizim gibi diil malesef. Bu evinizi kiraya verip daha iyi bir eve ciksaniz buranin kirasi ile diger eviniz ucuza gelir baska bir ev alamiyorsniz en azindan kirada daha iyi sartlarda oturabilirsiniz

O konuya girmek bile istemiyorum banyo dokuluyor mutfak dolaplari kirildi paslandi kapilar kirildi yani ne desem eksik kalir ben bu kadar kul hakkindan kokrkar cekinir iken neden karsimdaki umursamaz bilmiyorum vicdan herkese nasip olan bir sey degilmis galiba numaralarini bile degistirmilser :KK43:
Taşınma şansınız yok mu ?

Benim evimde de nem sorunu vardı. Böyle küflrnme tarzında değil ama. Evim ters dubleks alt katta yatak odam var duvarlarda nem ya da küf yok ama dolaptaki giysilerimde yoğun bir koku oluyordu. Trotec nem alma cihazı ile sorunu çözdük. Sabah işe giderken çalıştırıyorum eve geldiğimde haznesinde 1 litre kadar su birlik iş oluyor. Ben memnunum tavsiye ederim

Benim evimde de nem sorunu vardı. Böyle küflrnme tarzında değil ama. Evim ters dubleks alt katta yatak odam var duvarlarda nem ya da küf yok ama dolaptaki giysilerimde yoğun bir koku oluyordu. Trotec nem alma cihazı ile sorunu çözdük. Sabah işe giderken çalıştırıyorum eve geldiğimde haznesinde 1 litre kadar su birlik iş oluyor. Ben memnunum tavsiye ederim
Merak ettim bu cihazi arastiricam sagolun

Canim benim evimde ters dublex aynı dedigin sorun var koku var küf yok çozulurmu bu makinadan alsak biktim bazanin alti çok kokuyor

Canim benim evimde ters dublex aynı dedigin sorun var koku var küf yok çozulurmu bu makinadan alsak biktim bazanin alti çok kokuyor
Evet bazanın altındaki sorun bende de vardı ve bu aletle çözüldü hepsiburada dan aldım ben 2 yıl oluyor. trotec yazın odanın metrekaresine uygun olanı seçin. Fiyatı biraz yüksek geldiği için ben tereddüt etmiştim ama iyi ki almışım

Back
X