- 7 Kasım 2018
- 130
- 45
- 18
- 33
Ben artik mahvoldum care cozum arayisina dustumRutubet bizim evdede var çok lanet birsey![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artik mahvoldum care cozum arayisina dustumRutubet bizim evdede var çok lanet birsey![]()
Amin bizimki kalp kasi iltahabi gecirdi 1 ay once ordaki muayanede kuculdugunu 3mm oldugunu ogrendik darisi basiniza insallahNe güzel sevindim sizin adınıza darısı bizim çocuklara inş.![]()
hadi insallah bizde bu sene yapicaz iBaşka bir işlem daha var dediğim gibi sadece sıva atıyorlar onlar köpük olanlardan iyi değilmiş. Duvarlarda rutubet varsa mantoloma iyi oluyor rutubet yapmıyor bir daha
Merhabalar hanimlar derdim soyle ki 8 sene once oturdugum evimi aldik.
Evimde rutubet var bu sene cok kotu oldu her sene biseyler yapiyoruz tekrar cikiyor 2 senelik catiyi zorla kira doke parcalatip yenisini taktirdik catidan diye en ust kat benim fakat orta katimizda da var. Sozde insaati yapan sahislar mantolama yapmis ne yapicaz bilemedik.
Aranizda bu sorunu cozup kurtulan varmi Lutfen fikirlerinizi bekliyorum.
Bebegim iki yasinda ilerde cigerlerinde sorun olabilir diye korkuyorum..
Evden tasinma gibi bi durumumuzda yok ...
FIKIR LUTFENNNN
Kararsizdim aslinda boyle giderse kesin yaparizhadi insallah bizde bu sene yapicaz i
Canim tavan duvar kapi pencere dipleri her yerde var nerde yokkiÖncelikle duvarların nerden suyu aldığını tesbit etmeniz lazım. En çok nerelerde küf ve rutubet var? Dış cephede tavandaysa muhtemelen çatı kaynaklıdır. Pencere altlarındaysa pencere denizliklerinde sıkıntı olabilir. İç duvarlardaysa borularda kaçak olabilir.
Peki ilk nerde başlamıştı? Üstünüzde çatı mı var hemen yoksa bir tavan arası var mı?Canim tavan duvar kapi pencere dipleri her yerde var nerde yokki
O konuya girmek bile istemiyorum banyo dokuluyor mutfak dolaplari kirildi paslandi kapilar kirildi yani ne desem eksik kalir ben bu kadar kul hakkindan kokrkar cekinir iken neden karsimdaki umursamaz bilmiyorum vicdan herkese nasip olan bir sey degilmis galiba numaralarini bile degistirmilserEvet kesinlikle bizim ev iscilik ic dis cok kotu yalitim yok bir de 6 7 senelik bina sifir girdik
her ikiside vardi ama baslarda cogunluk yan duvarlardaydi ama suan tavan bile mahvolmus durumdaPeki ilk nerde başlamıştı? Üstünüzde çatı mı var hemen yoksa bir tavan arası var mı?
yogun olmuyor mu sprey sıkabildi mi camasir suyunu?Şuanda oturduğum evde de vardı yaklaşık bir ay önce bütün duvarlara su katılmamış çamaşır suyu sıktım fısfısla sonra sildim kuruladım şimdi hiç sıkıntım kalmadı ama bizimki küf şeklindeydi yeşil yeşil yosun tutmuş gibiydi ama kokusu çok zor çıkıyor.
Onu bizim alt komsu yapti kopukte ise yaramadi canim Bi arkadas bi sıvıdan bahsetti onu bi ariyacagim dis cephe urunlerinin satilildigi yerlerde cozum olur insallah camasir suyunu sprey kutusuna koyan bi arkadas varmis onuda deniyecegim...Biz de ara kattayız. Duvarlar hep rutubet ve küftü. Biz içeriden köpük yaptırdık. Hallettik kaç yıldır bir şikayetimiz yök tertemiz oldu. Ama bzm 2-3 odada vardı sadece. Hem dediğim yöntem mantolamadan daha ucuz hem %40 ısı tasarrufu sağlıyor
ayy ablacım sakın alma , yorumlarına baktım da bayağı kötüymüş.ablacım ısonem ms 82 diye bir boya var , rutubet olan yerleri kurutuyor diye biliyorum. ama denemediğim için tecrübeli değilim , fiyatı yüksek olması lazım. kullanıcı yorumlarını falan okuyun aklınıza yatarsa alabilirsiniz.
Ben filli boyanin rutubet kuf onleyicisini kullandim bes para etmedi iso nemide kullananlara baktim aynen kimse begenmemisayy ablacım sakın alma , yorumlarına baktım da bayağı kötüymüş.
Rutubetin ilk başladığı duvarlar dışarıdan yağmur yağdıkça su almış olmalı, kurumadığı için de diğer duvarlara da rutubet yapmış olmalı. Özellikle o duvarda çatının etrafında dışarıya yeterince çıkıntı var mı ve düzgün bir yağmur oluğu yapılmış mı? Yağmur oluğunda kırık çatlak veya tıkanıklık olabilir mi?her ikiside vardi ama baslarda cogunluk yan duvarlardaydi ama suan tavan bile mahvolmus durumda
Catiyi komple kirdirip tekrardan yaptirdik su oluk larinida tekrar yaptilar duvarlardan alma ihtimali uzerinde duruyorum bende o yuzden de tekrar dis cephe yapmak istiyoruz oda 20 bin uzerinde tutacaktir 4 kenarimizda acik cunku her yerde de var rutubette maliyet artinca biraz cekiniyoruz ama yapilacak gibi duruyorRutubetin ilk başladığı duvarlar dışarıdan yağmur yağdıkça su almış olmalı, kurumadığı için de diğer duvarlara da rutubet yapmış olmalı. Özellikle o duvarda çatının etrafında dışarıya yeterince çıkıntı var mı ve düzgün bir yağmur oluğu yapılmış mı? Yağmur oluğunda kırık çatlak veya tıkanıklık olabilir mi?
ben isonemin satış ofisinde çalıştım 1 ay , patronlar övüyordu yazayım dedim de.Gerçekten kötüymüş ,kimseyide yanlış yönlendirmek istemem kullanmadığım bir şey hakkında araştırın dedim o yüzden :)Ben filli boyanin rutubet kuf onleyicisini kullandim bes para etmedi iso nemide kullananlara baktim aynen kimse begenmemis![]()
Catiyi komple kirdirip tekrardan yaptirdik su oluk larinida tekrar yaptilar duvarlardan alma ihtimali uzerinde duruyorum bende o yuzden de tekrar dis cephe yapmak istiyoruz oda 20 bin uzerinde tutacaktir 4 kenarimizda acik cunku her yerde de var rutubette maliyet artinca biraz cekiniyoruz ama yapilacak gibi duruyor