Rutubetli evde premature.bebek😣

Rutubet olan yerlere limon kolonyası dök ama bunu 2 günde bir tekrarlaman gerekiyor, böyle camsil püskürtür gibi o kıvamda ne az ne fazla. Zamanla gidecektir.
Canim is o boyutlari geceli 5 sene oldu her kose kiyi bucak her delikte var...

Bunu bitrecek daha somut bir seye ihtiyacim varr malesef tsk ederim yine de..

Canim is o boyutlari geceli 5 sene oldu her kose kiyi bucak her delikte var...

Bunu bitrecek daha somut bir seye ihtiyacim varr malesef tsk ederim yine de..
O zaman duvarları zımparalatıp yeniden boya badana belki de ayrı bir katman yapılması gerekiyor duvar ile boyanın arasına geçecek yalıtım benzeri birşeyler, bundan daha somutu yok malesef

Bende tam tersi evin kuruluğundan şikayetçiyim hele kışın kaloriferde yanınca iyice kurudu nem yüzde yirmi sekizlerde falan .oda kötü malesef..Size tel tavsiyem o evden çıkın imkanınız varsa nereye kadar böyle gidecek yağmurlu havalar geliyor sanki daha beter olur gibime geliyor
Canim cok aradik oturabilecegim bi ev inan bizim bu civara metro alisveris merkezi geleli 200luk evler 500 oldu bizim evi satip alalim desek uzerine 150 bin tl en az koyabilmem gerekiyor oda suan benim iciin imkansiz kizimin hastane ve ilac masraflari oglumun okulu vs surekli eksi cekip kart kullaniyoruz...

O zaman duvarları zımparalatıp yeniden boya badana belki de ayrı bir katman yapılması gerekiyor duvar ile boyanın arasına geçecek yalıtım benzeri birşeyler, bundan daha somutu yok malesef
her sene boya badana yapiyoruz icten straforu alt komsu denedi onlarada da tekrarladi mantolama konusunda tereddutlerimiz var komsu bu ev yapilirken mantolama yapmadan once sıva yapmadilar dedi bu sene tekrar evin butun etrafini yaptirmayi dusunuyoruz..

benim eski evimin bir deposu vardi orda biz su kucuk nem toplayan kutulardan kullaniyorduk onlar bile iyi kotu is yapiyordu bence nem makinasi sizi epey kurtarir su durumda. bir de kontrol altinda tutmak icin nem olcer almanizi tavsiye ederim, kucuk bebek diyorsunuz hasta diyorsunuz allah korusun
Nem makinasi fikri aklima yatiyor bakinicam tekzen koctas gibi yerlere ins

izolasyon saglayan sivilar var diye biliyorumama bilgim.cok az.

insaatlara malzeme.saglayan bi toptanci ile gorusseniz yol.gosterebilir. yani oype.mahalle arasinda kendi bilgisiype.yapan degil de yeni mallari takip.eden biri ile

izolasyon saglayan sivilar var diye biliyorumama bilgim.cok az.

insaatlara malzeme.saglayan bi toptanci ile gorusseniz yol.gosterebilir. yani oype.mahalle arasinda kendi bilgisiype.yapan degil de yeni mallari takip.eden biri ile
Ne tarz acaba bunu arastirabilirim var yakinlarimizda o yalitim urunleri satan bi yer bugun cikarsam sorucam inss tsk ederim

Evinizi kiraya verip denk bi kiraya geçemez misiniz? Hem mobilya yenileme masrafından kurtulup birikim yaparsınız o arada

her sene boya badana yapiyoruz icten straforu alt komsu denedi onlarada da tekrarladi mantolama konusunda tereddutlerimiz var komsu bu ev yapilirken mantolama yapmadan once sıva yapmadilar dedi bu sene tekrar evin butun etrafini yaptirmayi dusunuyoruz..
Yani aslında ne gerekli olduğunu biliyorsunuz farklı birşey yok zaten 🙂

Anladım, bizim eski oturduğumuz evde rutubetliydi annemler iç mantolama yaptırmışlardı büyük oranda düzelmişti sorun

Sizce oyle olabilir ama az once bi arkadas farkli bi urunden bahsetti gidip onu arastiracagim oldugum durumda olsaniz boyle dusunmezdiniz bence 😐
Olduğunuz durumun kat ve kat daha kötüsünde kaldım çocukken emin olabilirsiniz 🙂

Sirke ile siliyorum demissiniz de ben rutubet için sirkeyi ilk defa duydum
Bizim evin durumu da çok kötü 7. Kattayim ona ragmen 1 hafta yagmur yagsa duvarlarim kufleniyor perdelerim mhvoldu esyalarim.. benim cocuklarin hepsi prematüre
Bir sprey sisesinin icine camasirsuyu sıkıp temizleyin agir koku olusmuyor dediginiz gibi tertemiz yapıyor sadece sildiginiz odanin kapısını kapatip girmeyin bir süre sonr koku kalmıyor

Back
X