Rüya ile gerçek hayatı karıştırıyor olabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben besmele cekmemle kurtuluyorum. Ve kafa tutuyorum deliyim galiba. Allah var diyorum pufff. Artik o kadar etkilenmiyorum.

Ya sizin bi okunup üflenmek mi derler sanırım öyle bir şeye ihtiyacınız var telepatik hisleriniz var mı?

İlk defa duyuyorum. Yiğenimin çocukken uykuda bağırma sorunu vardı. Çok kısa bir dönem oldu bu ama(psikolojikti muhtemelen anne baba boşandığı dönem) bir gece annemin evinde kalıyoruz yaz günü balkon kapısı açık falan baktım yiğenim son sürat balkona gidiyor (balkon benim yattığım odada) gözleri de açık, Allahtan uyumuyordum (saat 4 civarı sıcaktan uyanmışım) balkon demirlerinde yakaladım çocuğu ( yangın var gitmem lazım diyip duruyor) bıraksam belki atacak kendini ( düşündükçe bile kötü oluyorum) son derece sakin bir şekilde bebeğim rüya görüyorsun hadi yatağına gidelim dedim , yatağına yatırdım. Tabi korkudan balkonu falan kapattım, tüm odaların kapılarını kilitledim. Sen bunu anlatınca aklıma geldi. Belki ediyorsunuz ama yine de söyleyim Ayetel Kürsi oku yatarken , kötü rüya görmeni engelleyip seni sabaha kadar korur

Balkon alçakmıydı? Sizi izleyen birimiydi ki acaba???

Sabah güneşin doğacağı vakit ile yükseldiği vakit arasında geçen zaman da kerahat vaktidir. Ona da dikkat edin

Ya o karalti bana bir gun gozuktu iste. Bir cigt ateş parcasi gozlerle. Simsiyah bir duman gibi. Kocaman. Aklima geldi de. Annemden korkardi bir tek.

Bende bi kaç yıl önce gece uykudan uydandım birden bişey bileklerimde boğazımı sıkmaya başladı gittikçe sıkmanın şiddetini artırıyordu. Tamam buraya kadar kesin ölücem diye düşündüm. Halbuki nefes alışverişim normaldi. Ama boğazımı sıktığı için o an bunu idrak edememiştim tabi. Korkudan gözlerimi de açamamıştım. Sonra geçti. Ezan okunana kadar gözlerimi açamadım. Ezan okununca rahatladım.
Sonradan bi daha oldu o zaman gece su içmeye kalkmıştım geri gelip yatınca oldu. önceden deneyimli olduğum için o kadar korkmadım

Birde ben umursamıyorum artık.. Önceden cok korkar ederdim ama şimdi gördügüm zaman başımı çevirip yatıyorum.. Yani onları görmemezlikten gelmek beni daha iyi hissettiriyor.. Çok inançlı biride degilim acıkcası ne dua okurum ne abdest alırım... Ama bu alemde başka varlıklar olduguna kesin eminimm.. Yalnız degiliz.. Çevremde cok şeyler duyuyorum.. Babam bile yaşamış bazı şeyler.. varlar yanii

Kesinlikle varlar.

Beyinde birşeyler ters gidiyor mutlaka psikiyatriye anlatın bunları tam başında yakalamışsınız bişi ters gidiyor beyin kimyanızda önlem alın rahata erin sık sık olması düşündürücü biz ne desek havada olur şimdi belki hiçbir ehemmiyeti bile olmayabilir bunun sağlıklısın da diyebilir doktor sadece görünün ama psikoloğa değil tıp doktoru psikiyatri olsun.

Ya sizin bi okunup üflenmek mi derler sanırım öyle bir şeye ihtiyacınız var telepatik hisleriniz var mı?
Gangsta'nın okunup üflenmek yerine dört harfli(Ben) tarafından ikaz edilmeye ihtiyacı var, onun telepatisi yok teletabisi var.
Hanımlar neden kurallar okunmaz? Okunur da uyulmaz?
Bir Derdim Var bölüm kuralları madde 3:
3- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak, mesaj yazmak yasaktır.

Bu madde boşuna konmadı, yalnız yaşayan, gece evde yalnız kalmak zorunda olanlar, hamileler, hassas yapıdaki insanlar bu tip konulardan çok etkileniyor, kaldı ki gördükleriniz cin değil, aranızda uyku bozukluğu yaşayanlar var, tıbben tedavisi de var, kabuslarınızsa bazı konularda korkuların genetik geçişi ve bilinçaltına yerleşmesi nedeniyle yaşanıyor, kusura bakmayın ama korkacaksanız insandan korkun zira cinayetleri, işkenceleri, birini 20 kez bıçaklayıp ölene kadar başında beklemeyi insan yapıyor başka birileri değil.

Konu kurallara aykırı olduğundan kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…