Yorgunluk harici supermis.
Rica ederim canım,sen ne görüyordun ayni benim gördüklerim gibi cüceler mi?Ben de oyle bir durum yasamistim. Korkudan ölüyordum desém yeridir. Evde bir ben gordum. Ay bu konuya asla yazamam. Bsska bir konu acilirsa soz yazarim. O izlenmek hissi bile yetiyorkrn gormek. Artik uyumam sag ol bilgi icin.
Bende şuan sizler yazdikca, benden başka görenlerde varmış diyorum.şahsen sadece ben gördüm duydum saniyodum, ilginç gercektendeO cüceden ben de gordum yatagimin başinda bana bakiyorken ama ben oyle hişimla filan kalkamadim cunku hareket edemiyordum. Yüz detaylarini da net goremedim dolayisiyla ama kucuk burusuk suratli biseydi.
Boyle seyleri insanlara anlatmam normalde ama ne kadar cok yaşayan varmis meger
Aslında bı an bana göründüklerinde şaşırmışti sanırım o baş ucumda duran cüce,benden kaçtı resmen baya göz yanılması gibi hızlı şekilde kapıya diğerlerinin yanına uçtu gibi bisey olunca,hızla gitti yani,sonra benden kaciyolar diye o şekilde kalktım,kovalamak mi istedim artık yada gerçek normal eve birileri mi girmiş sandım,yada belki de rüya mı zannediyodum bilmem,belki de sadece o anın şokuyla kalktım aradım bilemedimEvde onları arayabilecek gücü nasıl buldunuz kendinizde çok şaşırdım.
Bilemiyorum şokla sanırım,şimdi olsa bayılır kalırım belki deBunu gerçekten nasıl başardınız, okurken ben korktum
Ben inanıyorum böyle durumlara. Benim arkadaşımın da annesi hamile kalamıyor, neyse aynen böyle bir ziyarete gidiyor dua ediyor, orda ki zatın adını koymaya da söz veriyor. Neyse hamile kalıyor, bebek de erkek, doğunca o ismi koymayıp başka isim koyuyor. Çocuk büyüyor yaşı epey oluyor ama konuşmuyor, doktorlar vs.Ya normalde böyle bir şeyi başkasından duysam asla inanmazdım belirteyim çünkü çok güç inanması gerçekten.
Annemlerin 8 sene çocukları olmuyor, tedavi görüyorlar bir yandan işte gezmedikleri doktor kalmamış diyeyim artık, en son gittikleri doktordan fayda buluyorlar. Bu işin tedavilik, tıbbilik kısmı.
Bir de rüyalı, ilginç kısmı var;
O sıralar, kapı kapı geziyorlar tabi, çaresizlik hisleri de ağır bastığından, tabi işin maneviyat boyutuna da giriyorlar. Dua eden, elma yazan vb. insanlarla da görüşmüşler. Bunlardan bir tanesi annemi etkilemeyi başarmış, anlatıyordu işte kadın rüyalar dualar üzerine duruyordu ve doğru tahminleri vardı diye.
Neyse bu kadın anneme demiş ki (Açık açık yazmam ban sebebim olabilir, elimden geldiğince üstü kapalı yazacağım), "Buraya ziyarete git, şu şu duaları oku, Allah'tan dile, yanına taş al, bebeğin olunca taşı yerine bırak" filan.
Aslında çok bilindik bir yer, şu an da taş alınması yasaklanmış, hurafe işte. Ama olacağı varmış demek ki, tesadüf müdür artık bilemem; sonrasında bana hamile kaldığını öğreniyor.
Tedavi sürecinde yataktan kalkmaması tembihleniyor filan, tabi doktorla devam...
Sonrasında ben doğuyorum; biraz büyüyorum sanırım 2 yaşını çıkmadan vücudumda yaralar oluşmaya başlıyor.
Hangi doktora götürdülerse net sebebi bulunamıyor, belki o zamanın yetersizlikleri sebebiyle bilemeyeceğim, krem mrem veriyorlar ama göz göz yaralar açılmaya devam ediyor vücudumda. Taş büyüklüğünde diye tarif ediyordu annem "Aldığım taşlar gibi". Tabi annem unutmuş gitmiş taş maş olaylarını.
Bir gün annemin komşusunun kızı, sabah bizim kapıya dayanmış "X teyze bir rüya gördüm, anlatmam lazım sana" diye.
Annem de diyor işte hayırdır, annem de o sıralar sıkıntıdan uyuyamıyor filan benim halim ne olacak, nasıl geçecek, ne hastalığı var kızımın vb. düşünüp duruyor, korkuyor.
Neyse komşu kızı (12-13 yaşlarındaymış bu kız da o zaman) diyor ki "X teyze, Gangsta nasıl, iyi mi? Hastalanmış" diyor, annem de "Evet sağ ol kızım" filan... Sonra devam ediyor "Sen emanet taş aldın mı x teyze, ben bir rüya gördüm, sen taş almışsın, onları geri götürünce iyileşecekmiş Gangsta" diyor. Annem şok.
Kadın bana anlatırken bile şok, kaç sene geçmiş üzerinden artık, unutamamış.
Sonra babamı aramış işte apar topar böyle böyle, gidelim.
Sonra arıyor taşları, eksik var. E 2-3 sene geçmiş, taşlar nerede kim bilir.
Artık ne yapılabilir, başka bir taş bırakılabilir, işte bakıyorlar eksik taşın yerine taş alıyorlar rastgele, yasin-i şerif okuyorlar, sonra taşları alıp götürüp yerine bırakıyorlar. Sonrasında benim yaralar yavaş yavaş geçiyor.
Artık nasıl bir tesadüftür nedir bilinmez, belki krem iyi geldi belki başka bir şey ama ilginç yani ne diyeyim, manevi kuvvet midir nedir ne değildir bilmiyorum.
Tövbeler olsun, konu sır kapısına döndü ya. Anlatmasa mıydım :/
Bu da anlatılmazdı ya neyse artık.
Aynen kerahat vakti uyunulmazmis,kerahat vakti uyuyupta aklını yitirmeden kalkan şükretsin diye hadis vardı sanırım
Bende evimde hep uyurken sesler duyardım,eşim öyle bişey yok dese de,uzunca bi süre çoğu zmn aradım o sesleri
bir gün kerahat vakti eşim işteyken yatağıma uzandım kestireyim diye uyku çökmüştü,dalmışım ama fısır fısır birilerinin seslerini duyuyorum yine, odada konuşuyorlar ama resmen çince gibi abuk subuk bıdır bıdır biseyler, hemde izlendiğimi hissediyodum,o sıra da arkamda birinin olduğunu hissettim,ilk defa yakaladım galiba dedim
bı anda hışımla arkamı dönmemle cüce, çirkin, başında değişik yeşil bi şapkası olan,yüzü kıllı bı adamla göz göze geldim ama bildiğimiz cüceydi o şey,o en fazla bir saniye göz göze gelip kalmamizi hiç unutmam, sonra şaşırdı sanırım, çok çok aşırı bı hızla kapıya ışınlandı gibi oldu resmen, üç tane cüce adam odanın kapisindaydi,bana bakiyokardi, sonra odadan çıktılarben o şokla kalktım hemen kapıdan, antreye salona balkonlara fln girip çıktım aradım yoklardı
Buna 4 yıl oluyor sanırım o günden sonra baya yalnız kalamadim evde hocalar vs çok uğraştı annem eşim kayınvalidem falan,ama bidaha görmedim öyle cüceleri şükür, geldi geçti kerahat vakti uyuduguma bulmuştum bı nevi bu durumu, o günden sonra da hiç kerahat vakti uyumadım
Bir anons yap da her kk üyeleri konuma gelip yaşadıkları macerayı anlatsınlarSırf bu konudaki yorumları okumak için giriyorum sıteye sabahtan beridevamını beklıyorum
Alemsin vallahHadi ama hadi anlatinkoca kadin oturdum merakla bulasiklari makineye doldurcam yapamadim meraktan
Yani sasirmam ya, gayet olabiliyor böyle şeyler, bilinmez belki de beynimiz bize oyun oynuyor, görüyoruz duyuyoruz zannediyoruz ama belki de hiç böyle şeyler olmayadabilir bilemiyorum ya değişik ürkütücü şeyler iste:)Yıllar önce başıma geldi. Gece uyandım karşımda bem-beyaz ürkütücü bir bebek gözlerini dikmiş bana bakıyordu. Bu fotoğraftan daha da beyazdı. Elbisesi, yüzü, her yeri kar beyazı rengindeydi. Gün içerisinde bir kıza üç harfliler hakkında bir şey anlatmıştım ve hep ondan kaynaklandığını düşünmüştüm
Peki bu ruyalar sabaha karsi mi oluyor. Bazen bende 5 6 gibi uyanip uyursam gercege cok ruyalar gorebiliyorum. Hep ayni saatlere denk gelince normal dusundumAynıdır. Belli bir saatte yatarım, bilemedin gerektiğinden 1 saat geç de olabilir. Gece lavaboya gitmek için kalkıp ardından geri yatarım, daha sonra da sabah namazına kalkıyorum. Ondan sonra uyumak için biraz zorlanıyorum.
Benim yasadigin korkunctu ya. Gercekten baskabbolumde paylasilsin yazarim. Soz...Bunu gerçekten nasıl başardınız, okurken ben korktum..
Yiaaa ama lütfen anlatınsiz anlatırsanız ben de anlatıcam söz
Ben inanıyorum böyle durumlara. Benim arkadaşımın da annesi hamile kalamıyor, neyse aynen böyle bir ziyarete gidiyor dua ediyor, orda ki zatın adını koymaya da söz veriyor. Neyse hamile kalıyor, bebek de erkek, doğunca o ismi koymayıp başka isim koyuyor. Çocuk büyüyor yaşı epey oluyor ama konuşmuyor, doktorlar vs.
Sonra kadının rüyasına giriyor verdiğin sözü tut ismi koy diye. Çocuğun adını değiştirmişler ondan sonra konuşmaya başlamış. Gerçekten yaşanmış bu.
Ben de sen gibi cok zevk aldigim ruyalarim cok olmustur. Dedigin gibi begenmezsem uyanir tektmrar istedigim sekilde yon verirdim ara ara yine oluyor da.Oyleydi gercekten de. Artik bu sekil ruyalar gormuyorum ama gordugum zamanlari ozlemiyorum da degil. Ruyada iken ruyada gordugunun bilincinde olmak cok acayip birsey. Kendi ruyani dekore etmek gibi. Hic unutmadigim iki ruyam var boyle. Bir tanesinde kendimi bir binanin 5.katinin balkonunda buldum. Baktim pesimden adamlar kovaliyor. Giderek yaklasiyorlar. Bir dusundum etrafima baktim evet ruya goruyorum dedim. Asagiya baktim atlarim ben burdan dedim ve bosluga biraktim kendimi. Hani sanki ucak kalkarken mideye kramplar girer ya aynisini hissettim. Asagiya 2 ayagimin ustune inis yaptim. Yukari baktim pesimdeki adamlar bana garip garip bakiyorlar. Gulerek kosmaya devam ettimBir digerinde de tatilimiz bitmis bavullari geri topluyoruz. Kizkardesim bagirarak yanima geldi, hadi cabuk olsana iki saattir seni bekliyoruz diye. Ben de boyle bir baktim ona. Aha ruyadayim dedim. Sonra yuzune bakarak ne bagiriyorsun bu benim ruyam istemezsem o araba milim ilerlemez, ben istedim diye ruyamdasin dedim. O da hic bisi anlamamis gibi yuzume bakakaldi
Bu iki ruyayi hic unutmuyorum. Bazen ruya goruyordum sonunu begenmeyince tekrar uyuyup farkli bir son yapiyordum. Istedigim ruyayi ust uste iki uc gun gorebiliyordum. Keske yeniden gorebilsem ama yillar gecti uzerinden. Cok eglenceli de olsa beyni acayip yoruyor. En azindan ben de oyle oluyordu. Ama degerdi
Geldimmmm isler bitti of kimse yokAlemsin vallah)))
valla okudukça ürperiyorum ve astral seyehati araştırmaya başladım bu konu üzerineBir anons yap da her kk üyeleri konuma gelip yaşadıkları macerayı anlatsınlar
Bende istiyorum aynı şeyi astral seyahatle bi miktar mümkün gibi görünüyor , bazı insanlar bunu rastgele yaşıyormuş ama bunun tekniği yöntemleri bilinçli olarak ruhun bedenden çıkışını sağlayan yoklar varmış araştırıyorumGeldimmmm isler bitti of kimse yokuykumda ne isterdim biliyomusunuz istedigim yere hizlica gidip herseyi yapmak :) bunu nasi basaricaz
Hadi bulda bulusalim ruyada hep beraber bisiler iceriz kiz :)) maldivler olur ne bilimvalla okudukça ürperiyorum ve astral seyehati araştırmaya başladım bu konu üzerineçalışmalar yapacağım ..
Bende istiyorum aynı şeyi astral seyahatle bi miktar mümkün gibi görünüyor , bazı insanlar bunu rastgele yaşıyormuş ama bunun tekniği yöntemleri bilinçli olarak ruhun bedenden çıkışını sağlayan yoklar varmış araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?