Rüya ile gerçek hayatı karıştırıyor olabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorgunluk harici supermis.

Oyleydi gercekten de. Artik bu sekil ruyalar gormuyorum ama gordugum zamanlari ozlemiyorum da degil. Ruyada iken ruyada gordugunun bilincinde olmak cok acayip birsey. Kendi ruyani dekore etmek gibi. Hic unutmadigim iki ruyam var boyle. Bir tanesinde kendimi bir binanin 5.katinin balkonunda buldum. Baktim pesimden adamlar kovaliyor. Giderek yaklasiyorlar. Bir dusundum etrafima baktim evet ruya goruyorum dedim. Asagiya baktim atlarim ben burdan dedim ve bosluga biraktim kendimi. Hani sanki ucak kalkarken mideye kramplar girer ya aynisini hissettim. Asagiya 2 ayagimin ustune inis yaptim. Yukari baktim pesimdeki adamlar bana garip garip bakiyorlar. Gulerek kosmaya devam ettim Bir digerinde de tatilimiz bitmis bavullari geri topluyoruz. Kizkardesim bagirarak yanima geldi, hadi cabuk olsana iki saattir seni bekliyoruz diye. Ben de boyle bir baktim ona. Aha ruyadayim dedim. Sonra yuzune bakarak ne bagiriyorsun bu benim ruyam istemezsem o araba milim ilerlemez, ben istedim diye ruyamdasin dedim. O da hic bisi anlamamis gibi yuzume bakakaldi

Bu iki ruyayi hic unutmuyorum. Bazen ruya goruyordum sonunu begenmeyince tekrar uyuyup farkli bir son yapiyordum. Istedigim ruyayi ust uste iki uc gun gorebiliyordum. Keske yeniden gorebilsem ama yillar gecti uzerinden. Cok eglenceli de olsa beyni acayip yoruyor. En azindan ben de oyle oluyordu. Ama degerdi

Ya normalde böyle bir şeyi başkasından duysam asla inanmazdım belirteyim çünkü çok güç inanması gerçekten.

Annemlerin 8 sene çocukları olmuyor, tedavi görüyorlar bir yandan işte gezmedikleri doktor kalmamış diyeyim artık, en son gittikleri doktordan fayda buluyorlar. Bu işin tedavilik, tıbbilik kısmı.

Bir de rüyalı, ilginç kısmı var;
O sıralar, kapı kapı geziyorlar tabi, çaresizlik hisleri de ağır bastığından, tabi işin maneviyat boyutuna da giriyorlar. Dua eden, elma yazan vb. insanlarla da görüşmüşler. Bunlardan bir tanesi annemi etkilemeyi başarmış, anlatıyordu işte kadın rüyalar dualar üzerine duruyordu ve doğru tahminleri vardı diye.
Neyse bu kadın anneme demiş ki (Açık açık yazmam ban sebebim olabilir, elimden geldiğince üstü kapalı yazacağım), "Buraya ziyarete git, şu şu duaları oku, Allah'tan dile, yanına taş al, bebeğin olunca taşı yerine bırak" filan.
Aslında çok bilindik bir yer, şu an da taş alınması yasaklanmış, hurafe işte. Ama olacağı varmış demek ki, tesadüf müdür artık bilemem; sonrasında bana hamile kaldığını öğreniyor.

Tedavi sürecinde yataktan kalkmaması tembihleniyor filan, tabi doktorla devam...

Sonrasında ben doğuyorum; biraz büyüyorum sanırım 2 yaşını çıkmadan vücudumda yaralar oluşmaya başlıyor.
Hangi doktora götürdülerse net sebebi bulunamıyor, belki o zamanın yetersizlikleri sebebiyle bilemeyeceğim, krem mrem veriyorlar ama göz göz yaralar açılmaya devam ediyor vücudumda. Taş büyüklüğünde diye tarif ediyordu annem "Aldığım taşlar gibi". Tabi annem unutmuş gitmiş taş maş olaylarını.

Bir gün annemin komşusunun kızı, sabah bizim kapıya dayanmış "X teyze bir rüya gördüm, anlatmam lazım sana" diye.
Annem de diyor işte hayırdır, annem de o sıralar sıkıntıdan uyuyamıyor filan benim halim ne olacak, nasıl geçecek, ne hastalığı var kızımın vb. düşünüp duruyor, korkuyor.

Neyse komşu kızı (12-13 yaşlarındaymış bu kız da o zaman) diyor ki "X teyze, Gangsta nasıl, iyi mi? Hastalanmış" diyor, annem de "Evet sağ ol kızım" filan... Sonra devam ediyor "Sen emanet taş aldın mı x teyze, ben bir rüya gördüm, sen taş almışsın, onları geri götürünce iyileşecekmiş Gangsta" diyor. Annem şok.

Kadın bana anlatırken bile şok, kaç sene geçmiş üzerinden artık, unutamamış.
Sonra babamı aramış işte apar topar böyle böyle, gidelim.
Sonra arıyor taşları, eksik var. E 2-3 sene geçmiş, taşlar nerede kim bilir.
Artık ne yapılabilir, başka bir taş bırakılabilir, işte bakıyorlar eksik taşın yerine taş alıyorlar rastgele, yasin-i şerif okuyorlar, sonra taşları alıp götürüp yerine bırakıyorlar. Sonrasında benim yaralar yavaş yavaş geçiyor.

Artık nasıl bir tesadüftür nedir bilinmez, belki krem iyi geldi belki başka bir şey ama ilginç yani ne diyeyim, manevi kuvvet midir nedir ne değildir bilmiyorum.

Tövbeler olsun, konu sır kapısına döndü ya. Anlatmasa mıydım :/
Bu da anlatılmazdı ya neyse artık.

Üniversite’de okuduğum zamanlar yazları 4-5 aylığına Türkiyeye geliyordum. O dönemde de staj yapıyordum ve işyerine yakın bir yerde bir öğrenci yurdunda kalıyordum. Kaldığım yurdun yanında da yatır vardı. Yurtta boş oda olmadığı için ben en alttaki oda da tek başıma kalıyordum. Bende karanlık fobisi olduğu için hala daha gece lambası ile yatarım ki o dönemlerde prize takılan düğmesine basılınca açılıp kapanan minik gece lambalarından almıştım. Önceleri sıkıntı yoktu ama ben birkaç hafta sonra sürekli kabus görmeye başlamıştım. Hatta rüyamda birkaç kez yurdun yanındaki yatırın çevresinde çirkin suratlı bir kadın görüyordum. Kabus gördüğüm gecenin sabahları uyandığımda gece lambasının kapanmış olduğunu görüyordum ki, gece lambasının düğmesine basmadan kapanması mümkün değil. Ben başta lambası patladı ondan kapandı sanmıştım ama hayır kontrol ettiğim de, düğmesinin off’a geldiğini gördüm birkaç kez. Başlarda herhalde gece lambasını açmayı unuttum diye düşündüm üstünde durmadım. Ama aslında mümkün olmadığını biliyorum çünkü benim karanlık korkum fobii derecesinde, imkansız zifiri karanlıkta uyuyamam.

Şu hayatta iki tane fobim var kızlar biri karanlık korkusu, diğeri de hamam böceği. Ve bilin bakalım bazı geceler uyumadan önce odanın içinde hızlıca kaçıp bir anda kaybolan ne gördüm. Hamam böceği :) görevli çağırdım aradık taradık hamam böceği falan bulamadık.

Neyse gel zaman git zaman yurttan ayrılan kişiler oldu ben üst kata geçtim. Benim de uykularım düzene girdi, ne kabus görüyordum ne böcek.. Bir müddet sonra alt kattaki o odaya öğrenci bir arkadaş geldi. Çok fazla diyalogumuz yoktu merhaba merhaba düzeyinde.

Sonra bir gün yemekhanede oturuyoruz kız yanıma geldi. Redsonja sana bir şey sormak istiyorum ama nasıl sorucam bilmiyorum dedi. Daha önce bu odada sen kalıyormuşsun tuhaf bir şeyler hissettin mi dedi, o an bir şimşekler çaktı böyle zihnimde. Nasıl yani dedim? Ben gece rüyamda iki çift göz görüyorum bana bakıyor dedi ve sürekli izlenildiğimi hissediyorum gece laptopum kendiliğinden açılıyor dedi. Ben de o anlatınca kendi yaşadıklarımı olduğu gibi anlattım. Kızcağızda annesine anlatmış, annesi de hocaya mı falcıya mı ne sormuş o kısmı tam hatırlamıyorum. Hoca demiş ki senin kız pek inançlı bir kız değil ama abdestsiz uyumasın ve uyumadan öncede dua okusun. O kaldığı odayı sahiplenen başkaları var o yüzden korkutmaya çalışıyorlar, çıksın gitsin diye demiş. Bir de sirkeli su yollamış annesi hiç unutmuyorum, kız korkuyor diye sirkeli suyla odayı silerken biz de yanındaydık. O sirkeli suyu köşe bucağa döktükçe sanki bacaklarımı aşağıdan yukarıya tırmalaya tırmalaya bir şeyler uçup gitmişti..

Velhasıl kelam, hayatım boyunca yaşadığım en spirütüel vaka buydu benim için. Allahta başka yaşatmasın umarım. Amin :)

Ben de oyle bir durum yasamistim. Korkudan ölüyordum desém yeridir. Evde bir ben gordum. Ay bu konuya asla yazamam. Bsska bir konu acilirsa soz yazarim. O izlenmek hissi bile yetiyorkrn gormek. Artik uyumam sag ol bilgi icin.
Rica ederim canım,sen ne görüyordun ayni benim gördüklerim gibi cüceler mi?
Bende şuan sizler yazdikca, benden başka görenlerde varmış diyorum.şahsen sadece ben gördüm duydum saniyodum, ilginç gercektende
Evde onları arayabilecek gücü nasıl buldunuz kendinizde çok şaşırdım.
Aslında bı an bana göründüklerinde şaşırmışti sanırım o baş ucumda duran cüce,benden kaçtı resmen baya göz yanılması gibi hızlı şekilde kapıya diğerlerinin yanına uçtu gibi bisey olunca,hızla gitti yani,sonra benden kaciyolar diye o şekilde kalktım,kovalamak mi istedim artık yada gerçek normal eve birileri mi girmiş sandım,yada belki de rüya mı zannediyodum bilmem,belki de sadece o anın şokuyla kalktım aradım bilemedim siz sorunca bende kendimi bı sorguladim simdi ya
Bunu gerçekten nasıl başardınız, okurken ben korktum
Bilemiyorum şokla sanırım,şimdi olsa bayılır kalırım belki de

Ben inanıyorum böyle durumlara. Benim arkadaşımın da annesi hamile kalamıyor, neyse aynen böyle bir ziyarete gidiyor dua ediyor, orda ki zatın adını koymaya da söz veriyor. Neyse hamile kalıyor, bebek de erkek, doğunca o ismi koymayıp başka isim koyuyor. Çocuk büyüyor yaşı epey oluyor ama konuşmuyor, doktorlar vs.
Sonra kadının rüyasına giriyor verdiğin sözü tut ismi koy diye. Çocuğun adını değiştirmişler ondan sonra konuşmaya başlamış. Gerçekten yaşanmış bu.

Hamileyken bir gece uyuyorum yan yatıyordum, karnıma hızlıca bir şey çarpıp yere düştü, çok net hissettim bunu. Bebeğin tekmesi falan değildi eminim. Eşim tekme atmıştır falan dedi ama hayır.
Son haftalarımdı, ondan sonra içime sıkıntı oturdu. Ayrıntılı ultrason haftasında ve bütün ultrasonlarda her şeyi normal olan bebeğimin doğuma yakın bir organında ciddi bir sorun olduğunu öğrendik, eksiklik diyeyim ayrıntı vermek istemiyorum. O çarpma olayından sonra öğrenmiştik.
İlk öğrendiğimde onunla bağlantılı olduğunu düşündüm hep.

Bu bebeğim doğdu, aşırı ağlayan bir bebekti, büyüdü hala ağlar ama çok çol ağlar. Bir gece rüyamda bir türbenin yanında bebek arabasında bebeğim, onu buraya getir ağlaması bitecek dediler.
Sonradan öğrendim ki oraya ağlayan, huysuz çocukları götürürlermiş, bilmiyordum ben. Ha ne oldu hala götürücez çocuğu aferin bize

Son düzenleme:
Yıllar önce başıma geldi. Gece uyandım karşımda bem-beyaz ürkütücü bir bebek gözlerini dikmiş bana bakıyordu. Bu fotoğraftan daha da beyazdı. Elbisesi, yüzü, her yeri kar beyazı rengindeydi. Gün içerisinde bir kıza üç harfliler hakkında bir şey anlatmıştım ve hep ondan kaynaklandığını düşünmüştüm

Eklentiler

• 42933B0E-498E-4F06-AF84-B5537F730797.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 17
Yani sasirmam ya, gayet olabiliyor böyle şeyler, bilinmez belki de beynimiz bize oyun oynuyor, görüyoruz duyuyoruz zannediyoruz ama belki de hiç böyle şeyler olmayadabilir bilemiyorum ya değişik ürkütücü şeyler iste:)

Peki bu ruyalar sabaha karsi mi oluyor. Bazen bende 5 6 gibi uyanip uyursam gercege cok ruyalar gorebiliyorum. Hep ayni saatlere denk gelince normal dusundum

Simdilik cozum olarak yataginizin yanina sesli biseyler koysaniz. Bilinsiz hareket ettiginizde sesle uyanirsiniz

İlginç şeyler.. Ne bileyim benim tam inanasım da gelmiyor; tonla rüya, kabus görürüm, çıkanlar oldu, garip olaylar da oldu ama hala daha "Bir açıklaması vardır" derim. Yine de manevi bir şeylerin etkisinin olduğunu/olabileceğini inkar etmiyorum tabi.

Anlattığımı da çok üstün körü, olay anlaşılsın sadece diye denk gele anlattım, baya ayrıntılı aslında.
Senin anlattığın da oldukça ilginç bu arada. :/

Son düzenleme:
Ben de sen gibi cok zevk aldigim ruyalarim cok olmustur. Dedigin gibi begenmezsem uyanir tektmrar istedigim sekilde yon verirdim ara ara yine oluyor da.

Bir anons yap da her kk üyeleri konuma gelip yaşadıkları macerayı anlatsınlar
valla okudukça ürperiyorum ve astral seyehati araştırmaya başladım bu konu üzerine çalışmalar yapacağım ..
Geldimmmm isler bitti of kimse yok uykumda ne isterdim biliyomusunuz istedigim yere hizlica gidip herseyi yapmak :) bunu nasi basaricaz
Bende istiyorum aynı şeyi astral seyahatle bi miktar mümkün gibi görünüyor , bazı insanlar bunu rastgele yaşıyormuş ama bunun tekniği yöntemleri bilinçli olarak ruhun bedenden çıkışını sağlayan yoklar varmış araştırıyorum

Bisey hatirladim az once yillar once bir oglen uykusundan uyanir gibi oldugum sirada belimin altinda belime dolanmis bir el gormustum gozum acikti resmen ama ruya gibiydi gordugume emindim silkelendim dua ettim ayilttim kendimi bunu net hatirliyorum asla ruya degildi bu arada elde simsiyahti

Hadi bulda bulusalim ruyada hep beraber bisiler iceriz kiz :)) maldivler olur ne bilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…