Rüya ile gerçek hayatı karıştırıyor olabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kan değerlerin ile ilgili sorun var. Benim başıma gelen olaydan örnek vereyim. Uyandım bi gün yataktan kalktım mı hatırlamıyorum kendimi boy aynasına tutunmuş zangır zangır titrerken buldum. Bi gitgelme yaşadım gözümün önü felan kararmıştı 2 dakikaya yakın öyle bişi yaşadım kendime geldiğimde ne ara yataktan kalktımda buraya geldim diye düşünmeye başladım

Uyanıkken oluyor demişsin belki uyanık değilsin sen kendini uyanmış sanıyorsun astral seyehat yaşıyorsan istem dışı bu ya uyuyacağın zaman olur yada uyandığında tam olarak nezaman oluyor gündüz mesela hiç yatağa uzanmadığın uyumak için yatmadığı bir zaman oluyorum mesela otururken sadece yatarken mi

Buna benzer bir şey bana da bir kez oldu. Uykudan uyandım ve oğluma annen nerede diye sordum. Çocukcağız da suratıma bakıp annem sensin ya dedi. Hayır, ben anneni soruyorum nerede, gelsin diye epey ısrar ettim. O an gerçekten onun başkasının oğlu olduğunu düşündüğümü çok net hatırlıyorum. O anı da hatırlıyorum ama zihnim nasıl yerine gelmedi, bilemiyorum. Benim inancıma göre rüyada ruh bedenden ayrılır ve gezinir. Beden erken uyanıp ruh yerine gelmediğinde böyle şeyler yaşandığını düşünüyorum.

Uyanıkken oluyor demişsin belki uyanık değilsin sen kendini uyanmış sanıyorsun astral seyehat yaşıyorsan istem dışı bu ya uyuyacağın zaman olur yada uyandığında tam olarak nezaman oluyor gündüz mesela hiç yatağa uzanmadığın uyumak için yatmadığı bir zaman oluyorum mesela otururken sadece yatarken mi
Evet sadece yatarken oluyor. Derin bir uykuya girince

Buna benzer bir şey bana da bir kez oldu. Uykudan uyandım ve oğluma annen nerede diye sordum. Çocukcağız da suratıma bakıp annem sensin ya dedi. Hayır, ben anneni soruyorum nerede, gelsin diye epey ısrar ettim. O an gerçekten onun başkasının oğlu olduğunu düşündüğümü çok net hatırlıyorum. O anı da hatırlıyorum ama zihnim nasıl yerine gelmedi, bilemiyorum. Benim inancıma göre rüyada ruh bedenden ayrılır ve gezinir. Beden erken uyanıp ruh yerine gelmediğinde böyle şeyler yaşandığını düşünüyorum.
Başınıza gelen bu olaya çok şaşırdım. Demek gerçekten kendimizden çıkıyorum. Bir kaç kişi astral seyehat yazmış, bi internete yazıp ne çıkmış diye bakayım dedim hemen hemen dediğiniz gibi bir resim çıktı : ruh bedenden çıkıyor.

Eklentiler

• BD99C6BB-FB66-4922-AD03-01BC6A62460B.webp
    BD99C6BB-FB66-4922-AD03-01BC6A62460B.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 48
Odada iki tane var zaten, üçüncüyü koysam muhtemelen bu sefer yatağın sonundan kalkmaya başlarım 😅
İyde gece uyurken biz yatağın her tarafını dolanıyoruz bazen ters yattığım zamanlar bile oluyor adamın ayağı bazen yüzümde geziyo benimkini ayağım nerde geziyor bilmiyom 🙄çünkü çook sıcak 🥵

Başınıza gelen bu olaya çok şaşırdım. Demek gerçekten kendimizden çıkıyorum. Bir kaç kişi astral seyehat yazmış, bi internete yazıp ne çıkmış diye bakayım dedim hemen hemen dediğiniz gibi bir resim çıktı : ruh bedenden çıkıyor.
Evet, gerçekten çok değişik bir andı. Üstelik gündüz vakti 15-20 dakikalık kestirme arasında oldu. Ben uyanıktım, konuşuyordum ama kendimi mi bilmiyordum, oğlumumu tanıyamadım, bilmiyorum. Uyku, yarı ölümdür derler. Ruh bedenden ayrılır, uçsuz bucaksız gezintilere dalar zira bedenin kısıtlayıcı ve sınırlı güç kapasitesinden sıyrılmıştır. Beden hala nefes almaya devam eder çünkü bedende kalan ruh değil, candır. Sonra ruh, rüya bitiminde yerine döner ama bazen zamanı ayarlayamıyor demek :) değişik tecrübeler oluyor. Tabi bu bir yorum. Belki de yaşadığınızın sembolik bir anlamı ve önemli bir psikolojik çözümlemesi vardır. Uzmanına danışmak gerekir.

Beyniniz tam olarak uykuyu bitirmemiş gibi anladım anlattıklarınızdan. Ben sigara bırakma ilacı içerken buna benzer şeyler oluyordu kesintisiz rüyalardan sonra uyandığımda gerçekliğe dönemiyordum. Gün atlamış olduğumu bile düşünmüştüm.
Eğer yeni bir ilaca başlamışsanız yan etkisi olabilir, ya da uykunuzu tam olarak alamıyor olabilirsiniz. Size önerim biraz meditasyon yapıp stresinizi azaltın, yatağa 1 saat öncesinden girin ki uyku için daha fazla zamanınız olsun. Lambayı aradığınız sırada gözlerinizi açıp yatağın sağında mı solunda mı olduğunuzu anlamaya çalışın.

Tuhaf saatlerde uyuyunca ben de benzer şeyler yaşıyorum. Kalkıp gezdiğim hiç olmadı ama bazen uyanınca noldu ya nerdeyim diye düşündüğüm oluyor, uyuyup uyandığımın bilincinde olmuyorum. Sizin durumunuza mantıklı bir açıklama bulamadım ama kapıyı bulunca normale dönmeniz çok ilginç geldi. Çünkü bildiğim kadarıyla evimizdeki kapılar enerji giriş çıkışlarının en yoğun olduğu yerler. Saçma olacak ama ben bazen bir şeyi unuttuğumda bulunduğum odadan çıkıp tekrar girerim bir önceki enerjime bürünüp aklımdakini hatırlamak için. Belki böyle paranormal bi olay yaşıyorsunuzdur paralel evrenler enerjiler falan. Gerçekten buraya yazdığım en uçuk yorum oldu 😂

Yatağı sol duvara dayayın bence. Direk sağdan kalkacağınız için odayı beklediğiniz gibi bulursunuz böylece yarı uyur moddaki beyniniz ışığı bulamadım demek ki benim odamda değilim o zaman teyzemlerdeyim demek ki tarzı senaryolar yazmaz
Yatağın yerini değiştirmek güzel fikir aslında. Hem dediğiniz gibi yatağı duvara dayatmak, hemde odanın iki lamba butonunun arasına koymak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X