- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok güzelim bende oldu diye illa sende olacak değil ya :))2 cocukla bazen her firsati uyumak icin kullanirken bu gece uyumak zor gibi hemen etkileniyorum boyle seylerden zaten 20 saat ayaktayim azicik uyuyayim ya bende gezersem gece ilahi urperdim![]()
Odada iki tane var zaten, üçüncüyü koysam muhtemelen bu sefer yatağın sonundan kalkmaya başlarımYatağın sol tarafınada lamba için düğme koysanız![]()
Evet sadece yatarken oluyor. Derin bir uykuya girinceUyanıkken oluyor demişsin belki uyanık değilsin sen kendini uyanmış sanıyorsun astral seyehat yaşıyorsan istem dışı bu ya uyuyacağın zaman olur yada uyandığında tam olarak nezaman oluyor gündüz mesela hiç yatağa uzanmadığın uyumak için yatmadığı bir zaman oluyorum mesela otururken sadece yatarken mi
Başınıza gelen bu olaya çok şaşırdım. Demek gerçekten kendimizden çıkıyorum. Bir kaç kişi astral seyehat yazmış, bi internete yazıp ne çıkmış diye bakayım dedim hemen hemen dediğiniz gibi bir resim çıktı : ruh bedenden çıkıyor.Buna benzer bir şey bana da bir kez oldu. Uykudan uyandım ve oğluma annen nerede diye sordum. Çocukcağız da suratıma bakıp annem sensin ya dedi. Hayır, ben anneni soruyorum nerede, gelsin diye epey ısrar ettim. O an gerçekten onun başkasının oğlu olduğunu düşündüğümü çok net hatırlıyorum. O anı da hatırlıyorum ama zihnim nasıl yerine gelmedi, bilemiyorum. Benim inancıma göre rüyada ruh bedenden ayrılır ve gezinir. Beden erken uyanıp ruh yerine gelmediğinde böyle şeyler yaşandığını düşünüyorum.
Bence denemekte fayda varOdada iki tane var zaten, üçüncüyü koysam muhtemelen bu sefer yatağın sonundan kalkmaya başlarım![]()
İyde gece uyurken biz yatağın her tarafını dolanıyoruz bazen ters yattığım zamanlar bile oluyor adamın ayağı bazen yüzümde geziyo benimkini ayağım nerde geziyor bilmiyomOdada iki tane var zaten, üçüncüyü koysam muhtemelen bu sefer yatağın sonundan kalkmaya başlarım![]()
Evet, gerçekten çok değişik bir andı. Üstelik gündüz vakti 15-20 dakikalık kestirme arasında oldu. Ben uyanıktım, konuşuyordum ama kendimi mi bilmiyordum, oğlumumu tanıyamadım, bilmiyorum. Uyku, yarı ölümdür derler. Ruh bedenden ayrılır, uçsuz bucaksız gezintilere dalar zira bedenin kısıtlayıcı ve sınırlı güç kapasitesinden sıyrılmıştır. Beden hala nefes almaya devam eder çünkü bedende kalan ruh değil, candır. Sonra ruh, rüya bitiminde yerine döner ama bazen zamanı ayarlayamıyor demek :) değişik tecrübeler oluyor. Tabi bu bir yorum. Belki de yaşadığınızın sembolik bir anlamı ve önemli bir psikolojik çözümlemesi vardır. Uzmanına danışmak gerekir.Başınıza gelen bu olaya çok şaşırdım. Demek gerçekten kendimizden çıkıyorum. Bir kaç kişi astral seyehat yazmış, bi internete yazıp ne çıkmış diye bakayım dedim hemen hemen dediğiniz gibi bir resim çıktı : ruh bedenden çıkıyor.
Yatağın yerini değiştirmek güzel fikir aslında. Hem dediğiniz gibi yatağı duvara dayatmak, hemde odanın iki lamba butonunun arasına koymakYatağı sol duvara dayayın bence. Direk sağdan kalkacağınız için odayı beklediğiniz gibi bulursunuz böylece yarı uyur moddaki beyniniz ışığı bulamadım demek ki benim odamda değilim o zaman teyzemlerdeyim demek ki tarzı senaryolar yazmaz
Evet :))Astral seyAhat duymuştum ama detaylı bakmak isteyince bu da çıktı istemsizce güldüm afedersiniz.![]()
HahahahHhzhzhhz vallahi beni guldurdun hunharca guldum cok iyiydi iyi ki varsiniz kk kadinlariAstral seyAhat duymuştum ama detaylı bakmak isteyince bu da çıktı istemsizce güldüm afedersiniz.![]()
Evet inançlıyım. Teşekkür ederimFelak,nas oku inancliysan