Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer inançlıysanız 3 ertane nas felak okuyun..o an okumak çok zor oluyor çünkü ses çıkmıyor dil dönmüyor yarım yamalak okunuyor ama 2. duada falan hemen kendine geliyor insan..korkutulmuşsun derler bizde..gece gece açık yazık istemedimBende de tuhaf tuhaf şeyler oluyor bazen uyumaya korkuyorum. Yatagıma yatıyorum uyuyorum sonra uyanmak için istiyorum ama hareket edemıyorum gözlerımı acamıyorum o an çıldırıcak gibi oluyorum sonra birden vücudum boşalıyor sıçrıyarak kalkıyorum. Kac defa başıma geldi bazen iki defa arka arkaya geldi.
Hepsini hala yasarim uykuda ciglik atiyorum konusuyorumUyurgezerliğe benzettim ben ama emin değilim bir psikoloğa görünmekte fayda var. İki tane uyurgezerlik anım var birinde bilincim yerinde değildi etrafımdakiler anlattı. Diğerinde lisede yurttaydım. Merdivenlerden iniyordum ama merdivenler hiç bitmiyordu sonunda inmeyi bırakıp odama attım kendimi ama yatağımda başka biri yatıyordu. Birkaç kat altta inmişim meğer. Durumu anlayana kadar kendimi çok çaresiz hissetmiştim. Bazen de uyandığımda uzun süre nerede olduğumu anlayamazdım. Şehirleri karıştırdığım bile olurdu. Bir de uzun yıllar boyunca uyandığımda rüyamda ne konuşuyorduysam kaldığım yerden sohbete devam ederdim o an yanımda kim varsa. Saçmaladığımı düşünüp güldüklerinde çok sinirlenirdim :) çok korktuğum oluyordu ama son iki senedir böyle şeyler yaşamıyorum. Ruh halim pek iyi sayılmazdı belki bu yüzdendir. Bir psikoloğun çok yardımı dokunacaktır
Ben yaşadımYokmu astral seyahat yasayan ama![]()
Iste yanimda biri bu sekilde bagirinca bi tek hafif tirsarim yani abim cok bagirirdi cok terlik firlatmisligim var ona uyansin diyeHepsini hala yasarim uykuda ciglik atiyorum konusuyorum
Şuan çok korkuyorum gece geceAynen kerahat vakti uyunulmazmis,kerahat vakti uyuyupta aklını yitirmeden kalkan şükretsin diye hadis vardı sanırım
Bende evimde hep uyurken sesler duyardım,eşim öyle bişey yok dese de,uzunca bi süre çoğu zmn aradım o sesleri
bir gün kerahat vakti eşim işteyken yatağıma uzandım kestireyim diye uyku çökmüştü,dalmışım ama fısır fısır birilerinin seslerini duyuyorum yine, odada konuşuyorlar ama resmen çince gibi abuk subuk bıdır bıdır biseyler, hemde izlendiğimi hissediyodum,o sıra da arkamda birinin olduğunu hissettim,ilk defa yakaladım galiba dedim
bı anda hışımla arkamı dönmemle cüce, çirkin, başında değişik yeşil bi şapkası olan,yüzü kıllı bı adamla göz göze geldim ama bildiğimiz cüceydi o şey,o en fazla bir saniye göz göze gelip kalmamizi hiç unutmam, sonra şaşırdı sanırım, çok çok aşırı bı hızla kapıya ışınlandı gibi oldu resmen, üç tane cüce adam odanın kapisindaydi,bana bakiyokardi, sonra odadan çıktılarben o şokla kalktım hemen kapıdan, antreye salona balkonlara fln girip çıktım aradım yoklardı
Buna 4 yıl oluyor sanırım o günden sonra baya yalnız kalamadim evde hocalar vs çok uğraştı annem eşim kayınvalidem falan,ama bidaha görmedim öyle cüceleri şükür, geldi geçti kerahat vakti uyuduguma bulmuştum bı nevi bu durumu, o günden sonra da hiç kerahat vakti uyumadım
EvetttBi şey daha yazıp uykunuzdan komple edeyim mi sizi bu gece?![]()
Benim ruyam gibi iste. Ben oylesinr icim gectiginde girdugum kavga ettigim ayaklarinin arkaya baktigini gordugumde yalann dediğim icin yedim sirtima yumrugu. Bu arada yalan dedigim de ruyamda o cuce adamin arlasimda muhtesem manken gibi hatunlar vardi. Yanimdakilerde cok guzeller falan deyince ayaklarina bakin hepsi dedim yalan dedim yuzune tukurunce cucenin o yumrugu hak ettim
Ben de goruyorum misal ben de hic konustuklarini gormedim. Dikkat edeyim bir dahakine.Bir de ruyamda daha once olen aile buyuklerimi gordugumde asla sesli konusmuyrlar sadece ic ses konusuyor onlar bakiyor ben anliyorum cok enteresan elleri kalplerinde konusuyorlar benle icten agliyor konustugum kisi![]()
Kayiliyorum. Hep gergin ve streslibiken yassrim ben de.Aynı şeyleri yaşıyorum. Başka birinin evinde ve odasında sanıyorum kendimi. Bi 15-20 saniye sonra aklım başıma geliyor. Yani vücut ve beyin uyumsuzluğu bi nevi. Bir süre ayetel kürsi okumadan asla uyumadım, çok rahattım. Güzel bir uyku uyudum. Ama yine aynı şeyleri yaşamaya başladım maalesef. Geçende sabaha doğru 5 gibi kapımı kilitlemeye çalışıyorum, sanki yabancı birileri girecekmiş gibi. Yada tanımadığım birinin evindeymişim de neden buradayım diye sorguluyorum, sonra anlıyorum kendi evimde olduğumu. Bunları hatırlıyorum ama tamamen bilinçsiz, istemeden yapıyorum. Kendimi ruhen epey kötü hissediyorum, kendi içimde bi mücadelem var. Stresliyim.. böyle olunca bu tür durumları yaşıyorum. Huzurluyken asla böyle durumlar olmuyor.
Rüyamda iple boğazımı sıkıyorlardı.Sabah kalktığımda boğazımda ip izleri vardı..