- 9 Ekim 2019
- 11
- 2
- 16
- 25
- Konu Sahibi Birinsancik
-
Geçmiş olsun rüyalar Allah'tan tarafından gelir bazen şer sandığınız rüya hayr bazende hayr sandığınız rüya şer olabilirMerhaba hanımlar. Benim merak ettiğim bir konu var. 20 yaşındayım ve dedem de kanser hastası olduğu için onunla yaşıyorum. Birkaç tanıdık akraba vs. rüyalarında dedemin öldüğünü görmüşler. Bunun bir anlamı olabilir mi merak ediyorum.
Bu durum sadece akrabalarınızın kıt zekalı olduğunu gösteriyor.Merhaba hanımlar. Benim merak ettiğim bir konu var. 20 yaşındayım ve dedem de kanser hastası olduğu için onunla yaşıyorum. Birkaç tanıdık akraba vs. rüyalarında dedemin öldüğünü görmüşler. Bunun bir anlamı olabilir mi merak ediyorum.
Merhaba hanımlar. Benim merak ettiğim bir konu var. 20 yaşındayım ve dedem de kanser hastası olduğu için onunla yaşıyorum. Birkaç tanıdık akraba vs. rüyalarında dedemin öldüğünü görmüşler. Bunun bir anlamı olabilir mi merak ediyorum.
Merhaba hanımlar. Benim merak ettiğim bir konu var. 20 yaşındayım ve dedem de kanser hastası olduğu için onunla yaşıyorum. Birkaç tanıdık akraba vs. rüyalarında dedemin öldüğünü görmüşler. Bunun bir anlamı olabilir mi merak ediyorum.
Aynen. Sizinkiler haberci rüyalar. Farkindasiniz. Ayrıca Her görenin de rüyası çıksaydı ohoooo neler olur neler.Yani herkesin ruyasi gercek olmaz
Ama mesela ben ve babam ruyada olecek insanlari goruruz , yani yanlis anlamayin sizi korkutmak icin soylemiyorum ama herkesin gordugu ruyaya kafayi takmamak gerekiyor ama bizim gibi insanlar da var bu dunyada
Evet haberci ruyalar goruyorum ben fazlasiyla , kendimi bildim bileli boyleyimAynen. Sizinkiler haberci rüyalar. Farkindasiniz. Ayrıca Her görenin de rüyası çıksaydı ohoooo neler olur neler.
Açık açık söylemek gerekirse dede torun ilişkisinden ziyade birbirimize düşman gibiyiz. Pek, hatta hiç sevmem ama acıdığım için yanında kaliyorum. O yüzden insanların söyledikleri beni üzmüyor. Sadece 1 kişi degil birden fazla kisi ruyasinda pespese bunu gorunce merak ettim.Yani herkesin ruyasi gercek olmaz
Ama mesela ben ve babam ruyada olecek insanlari goruruz , yani yanlis anlamayin sizi korkutmak icin soylemiyorum ama herkesin gordugu ruyaya kafayi takmamak gerekiyor ama bizim gibi insanlar da var bu dunyada
Umrumda olmayan insanlar zaten. Dedemi de sevdigimi soyleyemem. Ama baska biri icin olsa cok haklisin. Sadece birden fazla kisi ruysainda gorunce merak ettim.Hiç inanmam
Ama kanser hastası olduğunu bilip de gelip size deden rüyamda ölüyodu diyen insanları hayatınızdan çıkarmaya ya da uzak tutmaya çalışın derim
Dedigim gibi ruyasi gerceklesen de vardir , gerceklesmeyen de bunu bilemezsinizAçık açık söylemek gerekirse dede torun ilişkisinden ziyade birbirimize düşman gibiyiz. Pek, hatta hiç sevmem ama acıdığım için yanında kaliyorum. O yüzden insanların söyledikleri beni üzmüyor. Sadece 1 kişi degil birden fazla kisi ruyasinda pespese bunu gorunce merak ettim.
Peki teşekkür ederimDedigim gibi ruyasi gerceklesen de vardir , gerceklesmeyen de bunu bilemezsiniz
Beni taniyanlar bilir mesela ruyamda gorduysem gercek olacagini ama annem gorse ruyasinda birinin öldugunu hayrolsun der geceriz ve gerceklesmez ruyasi , derin mevzular bunlar dusunmeyin hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?