Rüya Yorumları Rüya yorumlayabilen var mı ??

Benim tarottan bile iyi olduğum tek konudur rüya yorumlamak. Çünkü rüyada görülen her şeyin, o kişiye göre yorumlanmasını sağlarım. Rüya tabiri kitaplarını açıp anlam aramakla yorum yapılmaz. Rüyanda deniz görürsün, millet "Ahhh deniz berekettir, murattır, süperdir" falan der. Ama rüyasında gören kişi için, deniz olumlu duygular hissettirmeyen bir olgu olabilir. Küçüklüğünde denizde boğulma tehlikesi geçirmiş biri, rüyasında deniz gördüğünde hala bu korku dolu anları bilinçaltında taşıyorsa, o kişiye yorum olarak "bilinçaltının huzursuzluk yaşadığı bir durum var." denir.

Senin rüyana gelince... Sen kendin yorumlayacaksın bunu. Gelinlik senin için ne çağrıştırır? Rüyamda huzursuzluk hissetmedim diyorsun, gördüğün kötü imgelerin hiçbiri bilinçaltı için uyarı sinyali veren mesajlar değiller. Ayrıca kan görmenin rüyayı iptal etmesi durumu da yoktur, kan bile bilinçaltımızın bize verdiği bir işaret olabilir.

Kanın büyük kısmının çıkıp bir kısmının kalması, bana bitirmen gereken ama yarım kalan bir işin olduğunu çağrıştırdı. Gelinlik, büyük ihtimalle evliliğini işaret ediyor ama senin için masumiyet gibi bir anlama geliyorsa, bir çocuğu da simgeliyor olabilir.
Cok tesekkurler evet kesinlikle her ruya kisiye gore farkli seyler ifade ediyor cok haklisiniz keske birazcik yorumlama kabiliyetim olsa kendime ne ifade ettigini anlayabilsem,sadece su aralar nelerden etkilendiysem onlara yorabiliyorum anca :))). Cok tesekkurler yorum icin.
:16:

Rüya yorumlari ile cok ilgilenen biriyimdir.
Rüya yorumlamak cok önemli birseydir.
Ilk olarak hayra yorumlanmalidir.

Sizin rüyaniza gelirsek, Bu günlerde bilerek yada bilmeyerek birinin hakkina girdiniz mi? ( Hakka girecekde olabilirsiniz?
Aslinda önemsemediginiz kücük birseyde olabilir bu.
Eger böyle bir hakka girme durumu varsa, siz farketmesenizde vicdanen rahatsizsiniz.
Icinizi rahatlatmak isteyeceksiniz, yada birsekilde rahatlatiyorsunuz ama hak yerini bulmamis.

Rüya yorumlari ile cok ilgilenen biriyimdir.
Rüya yorumlamak cok önemli birseydir.
Ilk olarak hayra yorumlanmalidir.

Sizin rüyaniza gelirsek, Bu günlerde bilerek yada bilmeyerek birinin hakkina girdiniz mi? ( Hakka girecekde olabilirsiniz?
Aslinda önemsemediginiz kücük birseyde olabilir bu.
Eger böyle bir hakka girme durumu varsa, siz farketmesenizde vicdanen rahatsizsiniz.
Icinizi rahatlatmak isteyeceksiniz, yada birsekilde rahatlatiyorsunuz ama hak yerini bulmamis.
Tabiki de bilincli olarak yaptigim birsey olmadi ama bilmeyerek de dusunuyorum ama aklima gelmiyor :( insallah kimseyi uzmemisimdir bilmeden :18: Tesekkurler yorum icin,hepsini dusunuyorum,yorumluyorum.

bende 3-4 gündür rüyamda
hiç sevmediğim bir erkek oyuncuyu görüyorum
ne alaka anlamadım ki?:26:

Tabiki de bilincli olarak yaptigim birsey olmadi ama bilmeyerek de dusunuyorum ama aklima gelmiyor :( insallah kimseyi uzmemisimdir bilmeden :18: Tesekkurler yorum icin,hepsini dusunuyorum,yorumluyorum.

Illaki olmus birsey olmayabilir, olacak birseyde olabilir.

Ayrica bazi arkadaslar kan rüyayi bozar demisler.

Görülen kan rüyayi bozmaz.

Bu rüyadada üzerinizdeki kan sizin kaniniz ise, birileri sizin hakkiniza giriyor ( dedikodunuzu ediyorlar) yok eder baskasinin kani ise siz birinin hakkina giriyorsunuz ( birinin dedikodusunu yapmakta buna dahildir)
Yani üzerinize bulasan kan insan hakkidir.

Son düzenleme:
Eski sevgilini çok masum duygularla sevmişsin.
Şimdilerde ise kafandan atmış değilsin onu.
O senin masumiyetinin hakkını verememiş. Seni üzmüş.
Eğer onu kafandan atabilirsen, k, atacaksın , önün çok açık, çok güzel ve saf bir aşk duyacağın başka biri olacak, ayrıca huzur bulacaksın tamamen.

Illaki olmus birsey olmayabilir, olacak birseyde olabilir.

Ayrica bazi arkadaslar kan rüyayi bozar demisler.

Görülen kan rüyayi bozmaz.

Bu rüyadada üzerinizdeki kan sizin kaniniz ise, birileri sizin hakkiniza giriyor ( dedikodunuzu ediyorlar) yok eder baskasinin kani ise siz birinin hakkina giriyorsunuz ( birinin dedikodusunu yapmakta buna dahildir)
Yani üzerinize bulasan kan insan hakkidir.

Kan benim kanimdi ve dedigim gibi bu aralar cevremde birinin hakkimda konusuyor oldugunu dusunmemden etkilendim sanirim

canım rüya gördüğünde yaptığın ilk yorum doğrudur. yada ilk yorumu kime yaptırdısan. o yüzden gördüğün her rüyayı herkese anlatma güzel düşün güzel olsun.

Eski sevgilini çok masum duygularla sevmişsin.
Şimdilerde ise kafandan atmış değilsin onu.
O senin masumiyetinin hakkını verememiş. Seni üzmüş.
Eğer onu kafandan atabilirsen, k, atacaksın , önün çok açık, çok güzel ve saf bir aşk duyacağın başka biri olacak, ayrıca huzur bulacaksın tamamen.

Cok tesekkurler ruyamda evlendigim kisi o degildi o konuyla ilgili de olabilir ama iste bilincaltimda farketmedigim birsey olabilir.

Rüyanı önüne gelene anlatmamalısın, çünkü rüya ilk tabir edene göre çıkar. Genelde bu işin ilmini bilen birine anlatılır ki, kötü birşey varsa da söylemez, dua eder.

Rüyaları nasıl yorumlarsanız öyle çıkarmış bu nedenle hayra yormaya çalışın. Ayrıca bildiğim kadarıyla rüyalar biraz hassas mevzular öyle ulu orta anlatmak doğru değil. Yanlış anlamayın ilk cümlemdeki nedenden ötürü doğru değil.

Rüya tabirleri kitaplarına bakmakta doğru değildir. Rüyanın tabiri bayana-erkeğe, yaza-kışa, sabaha-akşama, yaşlıya-gence, zengine-fakire, evliye-bekara, vb. şeylere göre değişkenlik gösterir.

ben rüyaların bi anlamı olduğuna inanmıyorum
ama iki tane rüyam çıktı ve bundan çoook rahatsızım.. Allahtan az uyuyorum da rüya görmüyorum bu aralar..

Benim tarottan bile iyi olduğum tek konudur rüya yorumlamak. Çünkü rüyada görülen her şeyin, o kişiye göre yorumlanmasını sağlarım. Rüya tabiri kitaplarını açıp anlam aramakla yorum yapılmaz. Rüyanda deniz görürsün, millet "Ahhh deniz berekettir, murattır, süperdir" falan der. Ama rüyasında gören kişi için, deniz olumlu duygular hissettirmeyen bir olgu olabilir. Küçüklüğünde denizde boğulma tehlikesi geçirmiş biri, rüyasında deniz gördüğünde hala bu korku dolu anları bilinçaltında taşıyorsa, o kişiye yorum olarak "bilinçaltının huzursuzluk yaşadığı bir durum var." denir.

Senin rüyana gelince... Sen kendin yorumlayacaksın bunu. Gelinlik senin için ne çağrıştırır? Rüyamda huzursuzluk hissetmedim diyorsun, gördüğün kötü imgelerin hiçbiri bilinçaltı için uyarı sinyali veren mesajlar değiller. Ayrıca kan görmenin rüyayı iptal etmesi durumu da yoktur, kan bile bilinçaltımızın bize verdiği bir işaret olabilir.

Kanın büyük kısmının çıkıp bir kısmının kalması, bana bitirmen gereken ama yarım kalan bir işin olduğunu çağrıştırdı. Gelinlik, büyük ihtimalle evliliğini işaret ediyor ama senin için masumiyet gibi bir anlama geliyorsa, bir çocuğu da simgeliyor olabilir.

benimde rüyamı yorumlarmısınız rica etsem?

Ruya yorumu lutfeennnn acıl- temız kalplilik boyle bırsey ıste
Kızlar ben krıtık bır durumdayım 3 senelık bı ılıskım cok ama cok kotu bur sekılde bıttı 2 gun oldu. Bu ruyayı asıl arkadasım gormus genelde hep ruyaları cıkmıstır hele bana hep cıkar, ısın ılgınc yanı bu ayrılık gerceklesırken ve bız kavga ederken o uyuyormus ve ruyasında da aynı sekılde kavga edıp ayrıldıgımızı goruyo olması ve zaten uyandıgında benım cagrımı gormus telınde ben onu aramıstım hıcbır seyden haberı yoktu. Ruyaya gecıyım, benım kendı evımdeymısız yatak odamın balkon camının onunde tartısıyormusuz , sevgılım beyaz tısort gıyıyormus ondan once ıse kavganın baslangıc sebebı onun ıcıo olmasıymıs ben kızıyormusum ona gene mı ıcıosun dıe sonra eskı erkek arkadasımın ısmını ortaya atıomusum oda gene sen nıye ısmını gecırıyosun falan dıyıyomus ne karsılastırma yapıosun dıe kızıp evden cıkıp gıdıyormus.( daha once hıc boyle bır tartısmamız olmadı bole bısey asla yapmam) nolur yorumlayabılır mısınız ben sadece burda balkon unun ne anlama geldıgıne baktım zaten ayrılık demekmıs bu kadar tutmasına sok oldum

arkadaşlar rüyada çok yüksek bir yerdeyim erkek arkadaşım kızıyo bana nasıl oraya gittim diye duran bir uçak görüyorum bana yakın ve çok büyük sonra o uçağın havalandığını ve benim üzerimden çok yakın geçtiğini görüyorum peşi sıra bir sürü uçak geçiyo üstümden ve çok yakınlar o kadar yakınlar ki kafama çarpacaklar diye çok korkuyorum ve sıkı sıkı üstünde durduğum betona yapışıyorum sonra bakıyorum ki aşağıya koskoca bir deniz var ve çok derin sonra denize düşüyorum ve dibe dalıyorum baya aşağıya iniyorum hızlıca ama dibine ulaşamıyorum ve sonra bakıyorum ki uçakların personellerinin olduğu yerdeyim üstüm başım hırpalanmış erkek arkadaşım beni bulmuş oradan çıkıyoruz lütfen yorumlayın çok etkilendim inanın sabahtan beri aklımdan çıkmıyor.

benimde rüyamı yorumlarmısınız rica etsem?
Rüyanızı yorumlamamı istiyorsanız özelden mesaj olarak yazın, rüyalar ulu orta yazılmamalı.

Rüyanızı başka birine yorumlattıysanız da bana yorum sormak için asla mesaj atmayın.

Bu arada ben rüyaların bilinçaltı yansımaları olduğuna inanırım, ona göre yorumlarım, bunu da not düşeyim.

Ruya yorumu lutfeennnn acıl- temız kalplilik boyle bırsey ıste
Kızlar ben krıtık bır durumdayım 3 senelık bı ılıskım cok ama cok kotu bur sekılde bıttı 2 gun oldu. Bu ruyayı asıl arkadasım gormus genelde hep ruyaları cıkmıstır hele bana hep cıkar, ısın ılgınc yanı bu ayrılık gerceklesırken ve bız kavga ederken o uyuyormus ve ruyasında da aynı sekılde kavga edıp ayrıldıgımızı goruyo olması ve zaten uyandıgında benım cagrımı gormus telınde ben onu aramıstım hıcbır seyden haberı yoktu. Ruyaya gecıyım, benım kendı evımdeymısız yatak odamın balkon camının onunde tartısıyormusuz , sevgılım beyaz tısort gıyıyormus ondan once ıse kavganın baslangıc sebebı onun ıcıo olmasıymıs ben kızıyormusum ona gene mı ıcıosun dıe sonra eskı erkek arkadasımın ısmını ortaya atıomusum oda gene sen nıye ısmını gecırıyosun falan dıyıyomus ne karsılastırma yapıosun dıe kızıp evden cıkıp gıdıyormus.( daha once hıc boyle bır tartısmamız olmadı bole bısey asla yapmam) nolur yorumlayabılır mısınız ben sadece burda balkon unun ne anlama geldıgıne baktım zaten ayrılık demekmıs bu kadar tutmasına sok oldum

Balkon ayrılık demek değildir, ama ilk bu şekilde yorumlandığı için artık bu anlama geliyor. Eğer başka şekilde yorumlansaydı, anlamı o olacaktı.

Mesela benim açımdan balkon, aslında dışarının daha iyi görüldüğü bir noktadır. Belki de ilişkinize daha geniş bir açıdan bakmak ve ilişkinizi tarafsız bir bakış açısıyla değerlendirmeniz gerekiyor diye yorumlardım. Erkek arkadaşınızın içtiğini bu rüyayı gören kişiye söylemişseniz, rüyayı gören arkadaşınız "böyle biri ile devam etmemeli" diye düşündüğü için, bilinçaltındaki bu rahatsızlığını sizi kavga ederken görerek rüyasına yansıtmış olabilir.

Bir de bu rüyayı neden yorumlatmak istediğinizi anlamadım, size ayrılık mesajından başka bir mesaj verir mi diyerek mi soruyorsunuz? Ayrılmanızın hayırlı mı olacağını ya da birleşme ihtimalinizi mi soruyorsunuz?

Bu soruların cevabını bir rüyadan alamazsınız. Allah'a sığının, hayırlısını isteyin ve kalbinize sorun. Tüm cevaplar orada.

Back
X