Benim tarottan bile iyi olduğum tek konudur rüya yorumlamak. Çünkü rüyada görülen her şeyin, o kişiye göre yorumlanmasını sağlarım. Rüya tabiri kitaplarını açıp anlam aramakla yorum yapılmaz. Rüyanda deniz görürsün, millet "Ahhh deniz berekettir, murattır, süperdir" falan der. Ama rüyasında gören kişi için, deniz olumlu duygular hissettirmeyen bir olgu olabilir. Küçüklüğünde denizde boğulma tehlikesi geçirmiş biri, rüyasında deniz gördüğünde hala bu korku dolu anları bilinçaltında taşıyorsa, o kişiye yorum olarak "bilinçaltının huzursuzluk yaşadığı bir durum var." denir.
Senin rüyana gelince... Sen kendin yorumlayacaksın bunu. Gelinlik senin için ne çağrıştırır? Rüyamda huzursuzluk hissetmedim diyorsun, gördüğün kötü imgelerin hiçbiri bilinçaltı için uyarı sinyali veren mesajlar değiller. Ayrıca kan görmenin rüyayı iptal etmesi durumu da yoktur, kan bile bilinçaltımızın bize verdiği bir işaret olabilir.
Kanın büyük kısmının çıkıp bir kısmının kalması, bana bitirmen gereken ama yarım kalan bir işin olduğunu çağrıştırdı. Gelinlik, büyük ihtimalle evliliğini işaret ediyor ama senin için masumiyet gibi bir anlama geliyorsa, bir çocuğu da simgeliyor olabilir.