Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

Uzun zaman önce gördüm ancak anlamını çok merak ettiğim bir rüya yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Hoşlandığım ama hiç konuşmadığım nadir gördüğüm bi çocuk. Nasıl oldu ne şekilde oldu hatırlamıyorum ama karşı karşıya durup gözlerimizin içine baktık. Elimi tuttu ve resmen hissettim elini çok ilginçti. Şimdiden teşekkür ederim..

merhaba ben rüyamda 2 tane kimsesiz çocuk emzirmişim ve eşime dönüp oğlumuzun 2 tane süt kardeşimi oldu şimdi deyip gülümsüyorum..bi tanesini kucağımda gördüm maviler içinde çok tatlı güzel bi erkek çocuğu ama diğerini görmedim sadece emzirdiğimi biliorum o kadar..yorumlarsanız sevinirim :)

rüyamda evde küçük bir patlama oluyor ama patlamadan bir kaç saniye önce haberim oluyo ve bağırıp eşimin yanına koşuyorum o sırada patlıyo ve eşimde bende çok korkuyorum deli dönüyoruz resmen.yerimizde sıçrayıp bağırıyorduk eşimi böyle görmek beni dahada korkutuyor du rüyami yorumlarsan çok memnun olurum

Rüyamda uyku pozisyonundayken üstümden örtüyü kaldırıp baktığımda sol bacağımın ayak parmakları bilekleri hep karınca dolu bir sürü küçük küçük kahverengi karıncalar var ama hiç korkmuyorum.Hepsi hareketli yukarlara doğru çıkıyorlar.Yorumlarsanız şimdiden teşekkür ederim.

Yılan hastalık sıkıntı anlamına gelir diye biliyorum ben

Ben rüyamda yanımda eski bir arkadaşla denizin altında nefes alabileceğimiz bir aletle denizin içinde yürüdüğümüzü gördüm ondan sonra denizden çıkarak gökyüzüne doğru havalandık hiç bir çaba sarfetmeden uçmaya başladık ufuğa doğru, deniz masmavi ve biz denizi kuşbakışı görecek şekilde ilerliyorduk ama böyle bir manzara ve böyle bir duygu yok yani çok güzel değişik bir duygu sonra ben sahilden çok uzaklaşmamak istedim geri döndük geri dönerkende havada bizden biraz daha ötede uçuşan kuşları gördüm öyle dönmeye başladık dönerkende bu doğa güzelliğine karada görünen yeşillikler ağaçlar eşlik etti öyle ilerleyerek sahile konduk :) ben çok keyif aldığım bir gün olarak bunu yanımdaki kişiye dile getirdim çok keyifliydim. Bu rüyanın anlamı ne olabilir bilmiyorum ama rüyamda da uyandığımda da beni keyiflendirdigini söyleyebilirim :)

Son düzenleme:
Kizlar aksam ruyamda is arkadasimla sevisirken gordum kendimi simdi isteyim ve yuzune bakamiyorum sanki gercekmis gibi oldu cok utandim sabahta kocamin yuzune bakamadim cok etkilendim yorumlayacak olan var mi

Öncelikle böyle bir sayfa açtığın için teşekkür etmek isterim. Ne güzel birşey yapıyorsun :))

Rüyama geçicedk olursak şöyle.. Rüyamda annesinin beni pek istemediği biri ile beraberim. Beraberliğimizden haberi yok kadının,ama oğluna göz koymayayım diye hafiften bir uğraş ve telaş içerisinde. Ama yine de iyi davranıyor bana ( sevgilimin normal arkadaşı zannederek). Bana yemek hazırlıyor hergün. hatta eve götürmem için paket halinde de hazırlıyor. Ondan sonra bana bir tarafı tamamen beyaz,bir tarafı da lacivert ve kırmızı olan ve üzeri taşlarla süslü çok güzel bir eşarp veriyor. Ben o eşarbı boynuma takıyorum. Sevgilimle de ilişkimize devam ediyoruz...

Böyle birşeydi..Bekarım onu da belirteyim :)) yorumlarsan çok sevinirim :)) Teşekkürler. Sevgilerle

Merhabalar ;
Ben 11 aylık evliyim ve 4 aylık gebeyim;

Ben rüyamda, 2 at gördüm kahverengi bakımlı çok güzel atlardı. Onların yanında da 2 tane siyah tay gördüm; Hep birlikte oynaşıyorlardı. Fakat cinsiyetlerini bilmiyordum. Yetişkin atların birinde güzel, uzun saçları olan, genç bir kız oturuyordu eşimde o kızın yanına gidip, atın tüylerini traşlayıp, atın üstüne çok güzel şekiller ve bir tane çiçek yaptı, bende kendisini görünce yanımdaki kalabalık bir grupla ile birlikte alkışladım
Biraz da kıskandım ama umursamadım. Daha sonra eşim çeşit çeşit tatlı satan bir dükkana girip kocaman bir paket karışık tatlılardan aldı.

Bu rüyamın anlamı nedir acaba çok merak ettim ve etkisinde kaldım.

Saygılarımla

Merhaba kızlar bende rüyamda elimde bi makas gördüm fakat bi tarafında minik bir kırığı vardı ama çalışır durumdaydı yinede orda birinden başka bi makas alacaklın uyandım makas ne demek ???? Anneme sordum kız bebek demekmiş ama o minik kırık neydi vida yerindeki . Yorumlarsanız çok sevinirim

canım rüyamda şu anki sevglimle çok güzel bir yerde nişan yapıyorduk ve bana üç tane kutu ve kese verdiler içlerini açtığımda 3 tane çok güzel set gördüm çok begendiğimi hatırlıyorum ama bir tanesini çok iyi hatırlyorum iki tane küpesi ve bir kolyesi vardı ama çok güzel işçiliği vardır bunun anlamı nedir yorumlarsan sevinirim?

bende rüyamda küs olduğum arkadaşımı gördüm onunla sarılıp gülüp eğleniyorduk kızlar :) buna benzer rüya çok görüyorum bu arkadaşımla kötü olaylar yaşadık ve görüşmüyoruz ona sarıldığımi gördüğüm rüya sayısı 10u bulmuştur ne anlama geliyor acaba yorumlayan olursa çok mutlu olurum

ben de 26 yaşındayım. 2,5 yıllık evliyim. rüyamda adetimden 2 hafta sonra bir doktora gittim. doktor bana hamilesin sen dedi. inanmadım. 1 hafta sonra başka bir doktora gittim. o da ultrasonla baktı ve bana ultrason kağıtları verdi. kağıtlarda koaman bi bebek vardı. ama doktor bana bu çocuğun bazı orgnları normalden büyük olacak dedi. yorumlarsan sevinrim

kimse cevaplamıcak mı yaa :S

Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...

iyi gceler,rüyamı nolurrr yorumlayınnn.
rüyamda 2 tane dersim vardı ikisinin de saati aynıydı ve birine giriyordum.sonra dersin ortasında hocaya çıkmam lazım deyip çıkıyordum.sınıftan bir çocuk ben de çıkıcam dedi.çıktık.sonra merdiven vardı önümüzde ben o kadar hızlı çıkıyorum ki merdivenleri ikişer üçer.sonra elimde bir tane elma var ama üzeri tozlu, tozunu üzerime siliyorum.elma kıpkırmızı parlıyor.üzerimde tayt var ve belime de hırka gibi birşey bağlamışım.merdivenleri çıkarken o elmayı katır kutur yiyorum ama çok tatlı bir elmaydı.benimle beraber dersten çıkan arkadaşım da bana ne güzel elma yiyorsun dedi.sonra biryere girdik kalabalık bir yer orda da yemekler falan baya bir yiyecek vardı.tam sofraya oturdum ve uyandım.

bende dün gece rüyamda bi sokakta yürüyodum ama sokak havuz gibiydi her yer suydu yürüdükçe derinleşiyordu yanımdada yuzunu net hatırlayamadıgım bi kız arkadasım vardı.ona gıtmeyelım derinleşiyor su dedım su kalçama gelene kadar yuruduk suda grı pantolonum ıslanmıstı yürürken ama su böyle yolların her tarafı suydu berrak temız mavi suydu.sonra bır yere gırdım merdıvenden cıktım pantolonumda kuruydu sudan cıktım ama pantolonum öyle cok ıslak degıl diyodum.birde kuşlar muhabbet kuşu rengarenk sarı beyaz mavi hatırladıgım renkler üstüme dogru ucuyolardı benım beyaz muhabbet kusum var oda onların içindeydi birde iğne gördüm hemşire bana ve aileme iğne yapıcaktı bn hayır dedım yaptırmadım sırınganın içindekı sıvıyı havaya dogru sıktım.çok etkileyiciydi karısık biraz ama anlamadım okuyunca iyi yada kötü olarak hissettikleriniizi merak ediyorum acıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…