kizlar rüyamda birsürü yilan gördüm bütün mahallede ve evimizde birsürü yilan vardi arabanin icinde bile yilanlar vardi renkli renkli degisikti hepsi korkuyordum ama sokmadilar hic rüyamin sonunda komsunun oglunun boynuna dolandi bir yilan onu görünce bagirarak sicradim ve uyandim
acaba ne anlama geliyor cok etkilendim korktum
Merhabalar ;
Ben 11 aylık evliyim ve 4 aylık gebeyim;
Ben rüyamda, 2 at gördüm kahverengi bakımlı çok güzel atlardı. Onların yanında da 2 tane siyah tay gördüm; Hep birlikte oynaşıyorlardı. Fakat cinsiyetlerini bilmiyordum. Yetişkin atların birinde güzel, uzun saçları olan, genç bir kız oturuyordu eşimde o kızın yanına gidip, atın tüylerini traşlayıp, atın üstüne çok güzel şekiller ve bir tane çiçek yaptı, bende kendisini görünce yanımdaki kalabalık bir grupla ile birlikte alkışladım
Biraz da kıskandım ama umursamadım. Daha sonra eşim çeşit çeşit tatlı satan bir dükkana girip kocaman bir paket karışık tatlılardan aldı.
Bu rüyamın anlamı nedir acaba çok merak ettim ve etkisinde kaldım.
Saygılarımla
Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?