Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

merhaba kizlar dün cok garip bir rüya gördüm
rüyamda bir kizla kavga ediyordum sevgilim icin o kiza aramizdan cekil o beni seviyor seni istemiyor beni istiyor diyordum ben ona dedim seni istiyorsa ayrilabilir benden diye diyorum kiza ve itisiyoruz
ve bu kizin yaninda kocaman sari bir ördek vardi ve bana saldirmaya calisiyordu ördegin bogazindan tutup bir hamleyle ittim ve uyandim
aklimdan cikmiyor o ördek cok sacma bir rüya ama korktum o ördekten yaaa cok kötü bakiyordu

sevgilimle arama giren biride yok eski sevgili vs

yorumlarsaniz sevinirim kizlar artik ördeklerden korkcam galiba

ben daha yeni üye oldum tam işlerin nasıl ilerlediğini bilmiyorum yardıma ihtiyacım var bundan 1 ay önce sevgilim beni terk etti ve ben çok acı çekiyorum sürekli rüyamda onunla ilgili bir şeyler görüyorum yaşadıgım olayları önemli yerlerini anlatıcam ..sevdigim çocuk amerikaya gitmisti ben onun daha tam ne zamn gelecegını bılmıyodum ve ruyamda onu gordum okuluma gelmıstı sıkı sıkı bırbirımıze sarılmıştık sasırıyodum bana suprız yapmıstı sankı sonra annesı gelıyodu bana ınşallah sız evlenırsınz ben cok ısterım sızın evlenmenizi diyordu derken biraz zaman sonra elınde yasın kıtabıyla ucumuzde bı odadayız bızım nıkahımızı kıyıyodu ılk bana kıydı ama erkek arkadsım pek ısteklı degıldı neyse kıyarken tam yaşlı bı adamın basını kesıyo annesı nıkahı yarıda bırakıp herkez saskın benım annem falan kızıyo neden böyle bişey yaptınız sız dıye sonra onun annesı dıyodukı bu adam kotu buyucu o yuzden sızı kurtardım ben dıyodu elınde kıtaplarla gösterıyordu bıze onun ne kadar kötü oldugunu. daha sonra nıkahımıza devam edılcektı. derken pat karsıma erkek arkadsım cıktı ertesi gün bana suprız yapmış haber vermeden gelmişti çok mutlu olmuştum neyse aradan zamn geçti ayrılmadan 2 gece önce rüyamda 7 tane rengareng ev gördüm o evlerden birinde biz oturuyomuşuz tam yanımdaki ev yıkılmıştı ama sonra bana o eve inşatı tekrardan yapılcak ve bu sefer çok sağlam bidaha yıkılmıycak deniyodu . sonrada ayrıldık 1 ay ıcınde sureklı onunla ılgılı gordugum ruyalar hep barışmakla ılgılı ruyalardı ve sımdı o gördugum ruyamı anlatmak ıstıyorum ruyamda otobusteyım 2 arkadsımla bırlıkle camdan dısarı bakıyorum ve sevdıgım cocuk elınde bavullarla bankta dusuncelı bı sekılde oturuyo ustunde mavıyle yesıl karısımı bı renk takım elbıse var neyse ben ınıyorum otobusten sonra gemıye bınıyorum gemi çok büyük ama oda o gemıye biniyo ben onu göruyorum sankı o benı görsun dıye yanından gecıyorum caktrmadan neyse bıyere gırıyorum böyle arkamdan bı bakıyorum o gelıyo faln yakınlasıyruz bırbırımıze ve sarılıyoruz arkadan butun arkadasları alkıs kıyamet kopuyo gemıde bızı öyle gorunce barısıyoduk . o kadar kötü bir haldeyim ki çok acı çekiyorumm

Arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim ay sonunda cinsiyetini öğrencem inşallah eşimle flört dönemnden belliydi isimler kız olursa eylül erkek olursa can toprak ki ben bekarken bir rüya görmştm sarışın bir oğlum oluyordu ve biri bu cocuğun adı toprak olcak ve ilerde çok ünlü bir müzik virtüözü olcak diyordu..eşim gece rüyasında bebeğimzin doğduğunu henüz 2 günlük olduğunu ve kendi annesinin kulağına ezan okuyup senin adın can toprak olsun dediğini görmüş bebek gülüyormuş netten araştrdım ele avuca sığar bir yorum bulamadım ben cok inanırım rüyaların insanlara bir mesaj verdiğine benim rüyalarım genelde çıkar ordan biliyorum şöylede bir durum var kayınvalidem isim konusunda hevesimi kırmış biri olarak onun ezanı okuması normal mi?anlamı nedir çok merak ediyorum lütfen bir yorumlayınn..

kizlar bugünde yine gördüm rüya bu kez sevgilim beni aldatiyordu aldattigi kiz feci dövdüm rüyamda kafasini yerlere vuruyodum kizin sarisin bir kizdi

ay bu rüyalarin anlami ne lütfen yorumlayin
böyle korkularim falanda yok

canım şöyle yorumladım . aslında sen bilinç altında onun aldatması ya da onun başka birini sevmesinden korkuyorsun. sen farkında değilsindir. bilinçdışımızda geçmişte yaşadığımız bazı olaylar saklıdır. zaman zaman bu tip şeyler rüyalarımıza yansır. geçmişteki ilişkilerinde buna benzer birşeyler yaşamışsın galiba. bu ilişkinde de olacak diye korkuyor olabilirsin.

pek umudum yok ama yine de senin yorumların hoşuma gidiyor. iskambil açar mısın canım. ben kumralım, o benden biraz açık tenli.

merhaba ben 2 gun once ruyamda abım ıle tartısıyordum ve sınırlenıp tam esıme gıdecek ıken asagından yaslı bır kadın gelıp yenı evlı olan alt komsumuzun hamıle oldugunu ve ses yapmmamızı soyluyordu bende cok sasırıyordum ve da yenı evlı ben 2 yıllkı evlıyım bnmolmadı onun nasıl olur dıe uzuluyorum bu arada lavoboya gıdıyorum ve bakıyorum kı adet olmusum kendı kendıme da yenı btmıstı adetm nerden cıktı bu dıyorum(ve gercekte 1 hafta oldu bıtelı).ve bu aksamda esım ve kız kardesımı goruyorum guya doğum yapmısım ama bebek gormedım ortada esıme dıyorum en korktugum sey su doğmdu cok sukur atlattm dıyorum bırde su lohusalığm bıtsede kurtlasam dıyorum eger yorumlar ısenız cok sevınırımıı gunler..

Rüyamda bi tarladaydim güya çiçekmiş tarladakiler ama çiçek gibi değildi boyumdan baya uzun böyle üzeri tane tane buğday gibi rengide bi tarafı mordu diğer tarafı farklı bi renkti ama hatırlamıyorum ben bu yerin içinden geçiyorum böyle küçük bi açiklik var ordan geçiyorum

Hatırladığım bunlar yorumlarınızı rica ediyorum
bide ben rüyamda çok sık deniz görüyorum bu nedemek :26:

Valla şu saatte rüya gördüm kalkıp yazayım dedim belki yorumlarsınız.
Ailemle ve tanımadığım bir kaç kişi ile birlikte gece vakti yolculuğa çıkıyoruz. Üstü açık arabaya benze bir şeyle. Yollar rüzgarlı ve ağaç yaprakları geliyor üzerimize annem beni kafamı omzunun altına alıyor zaten birde uykum gelmiş uyuyamıyorum. Neyse baya zorla gidiyoruz bir yere varıyoruz. Gökyüzüne bakıyorum anneme de gökyüzüne bakmasını söylüyorum, milyonlarca yıldız var gökyüzü çok güzel. Bir kaç tane yıldız da kayıyor ve ben dilek diliyorum gözlerimi kapatıp. "Allahım diyorum ne olur evleneceğim kişiyi artık karşıma çıkar." Daha sonra bakıyorum bir sahil kenarındayız tahtadan bir de kulübe gibi ev var ama ev otelmiş. Ben girmiyorum bi bakıyorum insanlar var kumsalda gittikçe de sayıları artıyor, neden buradalar acaba diye sorarken konser başlıyor bir şarkı öyleniyor.. eski erkek arkadaşımın sevdiği bir parça... sonra gözüm onu arıyor oda buradadır diye ama o yok ortalıkta. Sonra denize doğru gidiyorum havada artık aydınlanmış. Denizde kocaman bir yılan var ama büyükçe bir yılan. Denize girmiş bir adam var ama kim bilmiyorum rüyamda tanıdığım birisi.. tam kumsalda denizin kenarında da 2 kız var onlarıda tanıyormuşum ama kim olduklarını bilmiyorum. Sonra o adam o yılanla mücadele ediyor ama yenemiyor.. Bize zararda vermiyor o yılan büyükçe gibi ama zarar veren korktuğum bir yılan değil rüyamda.. neyse geriside var biraz ama tam hatırlayamıyorum. Eğer bu ilginç rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Birde ben küçüklüğümden beri rüyamda bir tren istasyonu yada tren görüyorum.. Bazen aynı tren istasyonu bazen farklı ama küçüklüğümden beri gördüğüm bir şeydir.. Nedendir sizce? Neden hep tren istasyonu yada tren görüyorum. Birde hep trene yetişmeye çalışıyorum rüyamda gariptir ki..

Kızlarrr rüyamda kiraz ve böğürtlen gördüm. O kadar güzellerdiki. Ama sadece kirazdan koparıp yiyebildim çünkü birisi engel olmaya calışıodu ne demek acep. Hele bi yorumlayınnn

Arkadaşlar 2 gece üst üste aynı rüyayı gördüm yorumlarsanız sevinirim..
Üzerimde boydan uzun kollu siyah bir elbise vardı bir dağa doğru yürüyordum çıplak ayakla yürüdüğüm için ayaklarıma taşlar batıyordu acısını hissediyordum. Zar zor o dağa en zirveye çıktım kimse yoktu tektim elimi kulağıma götürüp ezan okumaya başladım. Sesim yankılanıyordu ve soğuktan üşüyordum çok fazla rüzgar vardı sonra uyandım. İki gece üst üste aynısını gördüm hiçbir eksiklik yoktu Lütfen yorumlarınızı bekliyorum..

neredeyse her gün sevdigim kişiyi görüyorum rüyamda
ya birlikte geziyoruz ya çıkmaya baslıyoruz eme neredeyse hersinde el ele yiz

biz görüşmüyoruz onunla hiç ama bugun bana msj atıyor faceden geç görüyorum msjı bi türlü cevap atamıyorum ona

yorumlarmısınz

Öncelikle merhaba.
Ben 3 keredir en yakın kız arkadaşımın ölen babasını rüyamda görüyorum. Çocukluğumdan beri onu tanırım babam gibi severim o da beni severdi. Geçen yıl Aniden öldü ve arkadaşımda bende çok üzüldük. Ben öldüğünden bu yana 3 kez rüyamda gördüm onu rüyalar farklı farklıydı ama 3 rüyamdada Hasan abimin üstünde bebek mavisi ama çok belirgin bir mavi kareli kısa kollu gömlek vardı gözleride masmavi parlıyor ve gülümsüyordu bana. Gözleri normaldede maviydi. Ama rüyamda çok belirgin gömleğiyle gözleri parlıyordu gözlerimi alıyordu. 3 kere farklı rüyada ayn ıgömlekle görmem tuhafıma gitti. Yorumlarsanız sevinirim.

konu sahibi eger yetişebilirsen benımde rüyamı yorumlarmısın

benım dedem 5 ay önce vefat etti.. 2 ay sonrada eşi babaannem vefat etti.. dedemin vefat ettıgı gun en küçük amcamın 2 yaşındakı oğlunuda kaybettik

cok kötü günler gecirdik..

babaannemı ruyamda gördüm..vefatından 2 hafta falan sonra..babaannem hanı bahçelerde salıncak olurya yetışkınler ıcın işte ona bınmış bana bakıyor ama cok sinirli kaşlarını çatmış öelcee seslenmeden sadece bana bakıyor.. yanında da karman corman kısa saçı olan saçları beyazlamış üstü başı karman corman tenlerı sıyahımsı pis,pasaklı ıkı tane kişi duruyordu ama vücutları yamuk yumuktuu
yerlerınde durmaıyorlardıı bır hop oraya bır hop buraya bır bakıyorum kendı aralarında kavga edıyorlar.. ama babaannem en sonda oturmuşş ölece bana bakıyor..

hıç konuşmuyor ama ben anlıyormusum.. bana sol elimi bul diyo.. güya bileğinden kopmuş ama hiç kan vs yok..

bende tmm babaannecım hemen bulurum dıyorum.. bıraz gıdıyorum ötede buluyorum elı tam gıdıyorum almaya ama bır an korkuyorum ..ama almam gerektıgını dusunuyorum ve yaklasıncaa..bir anda yerde duran el aynı bır kurbaga mısalı bana dogruu ıkı üç kere zıpladıı..o kadar korkmuştumkı ordan hemen kaçtım ..o anda zaten uyandım.. 5 ay oldu biliyorum ama hala etkisindeyım o yüzden ricam yorumlayabılırmısın...nedır bunun yorumu..

...................................................................................................................................................................................................................................................

dün akşamki rüyamıda anlatmak istiyorum .. güyaa köydeyiz dedemin ve babaanemın cenazesı için gitmişim..camdan kafamı uzattıgımda kömürlügün ordaa bır mezar gördum.. acık mezar degıl defnedılmış bir mezardı yaa cok korktum ..kim bu dıyorum cvp yok..o arada abimler gelıyor uzak yoldan cenazeler ıcın...bana para verdı abim sonra verdıgını gerı aldı daha yuksek mıktar verdı bend ekabul ettım ..neyse tam ordan cıktım salona gectım ama burası cok önemlı bu dakıkadan sonraa kafamı nereye cevırsem gözümee ışık vurduu.. hanı camdan pencereden gözünüze güneş gelıryaa..aynen öylee oldu.. oturdugum yerde kalkıyorum başka bır yere oturuyorum ama yıne gözüme guneş benzerı bembeyaz ışıkk gelıyor.. gözlerımı kısıyorumm ,etrafa bakamıyorum.. bu böylee baya yer degıstırerek devam ettii..

bu ruyamıda yorumlarsan cok sevınıcem.. o mezar ve bu ışıklarr.. :44::44:

Allah'ım sen hayra yorrr

Son düzenleme:
rüyamda rahmetli annemi banyo yaparken gördüm, banyo yapıyordu konuşuyorduk senden sonra da bari ben banyo yapayım hemen dedim..iş yerindeymişiz..bir kadın daha banyo yapıcakmış da ben diyorum aman hemen girip çıkayım diye acele ediyorum..
alelacele biri görmeden hemen banyo yapayım da çıkayım diye banyo yapıyorum daha doğrusu ayakta duş alıyorum, bizim iş yerinden de bir yer yanda oturmuş gazete okuyor, aman görmesin beni diye perdeleri falan iyice kapatmaya çalışıyorum..bu arada ufak 6-7 yaşlarında sevimli bir erkek çocuğu ile konuşuyorum devamlı..arada perdeyi açıyor,konuşuyor benimle,çıkmamı istiyor bir an önce..

rüyamı yorumlayabilecek olan var mı ?

Son düzenleme:
Uzun süre oldu bu rüyayı göreli fakat çok etkisinde kaldım hala geceleri bu rüyayı düşünüyorum. Ama anlamını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevineceğim. Rüyam şöyle;
Çok istediğim bir üniversiteyi kazanmışım, çok yüksek bir bölüm üniversiteyi görmeye gidiyorum... içeri giriyorum çok başka bir yerdeyim böyle saray gibi çok güzel, eski eşyalar var, piyano var çok hoş bir ortam gezmeye başlıyorum. Sonra bir sürü yatağın bulunduğu bir odaya giriyorum, dışarıya bir bakıyorum birden ormana dönüşmüş her her burası üni değil diyorum çıkıyorum dışarıya, bir bakıyorum hastaneymiş korkuyorum, uzaklaşıyorum. Sonra muhteşem güzellikteki sokaklarda kayboluyorum yağmur çiseliyor sonra uyandım. Öyle çok özel bi rüya değil belki ama nedense çok etkisinde kaldım.

bu aralar öyle rüyalar görüyorum ki, anlatmak bile istemıyorum
alakasız insanları görüyorum hep

Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...

ben amway serbest girişimcisiyim.rüyamda bu işten çok para kazanmışım.iş kadını olmuşum ayagımda çizme merdivenlerden iniyorum.inerken arada ses geliyor bu hanım sayesinde organ naklimiz başarıyla gerçekleşmiştir diye her katta duyuyorum bu sesi.organları parayla alıp fakir hasta insanlara veriyormuşum

meraba bende uzun zamandır ruyalarımda ya felc gecırıyorum ya dılım tutluyorrr yanı sureklı tekrarlıyorr amaa anlamadım gıttı
ha bırde ya olu ınsanlar goruyorum yada 3 harflılerrr bır garıp yanıı varmı yorumu olan buna?

Selam kİzlar,gectigimiz mevlit kandilinde ruya gordum,ruyamda banyomda 5litrelik su siseleri vardi heryerde be ustleride poşetle kapaliydi.birde banyomda muska gordum evimdeki hurcun kumasinin icinde sizce ne anlama geliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…