- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Evet bilnçaltıyla ilgilidir bence de..Eski eşimi sevmiştim,ben ayrılmadım ondan...Ama olmaz artık çok zaman geçti ve görüşmedik..Geçen yılki kişiyi de sevmiştim ondan da ben ayrılmadım..Her ikisi de değerliydi benim için..Şuan kimi seviyorsun dersen geçen yılkini derim..Eski eşim bana daha çok yanlış yaptı,evlilik bağı varken terketti,oyüzden unutmayı istedim ve unuttum,artık sevmiyorum ama bir değeri vardı bende..Şuan görüştüğüm başka biri var onlar gibi sevmiyorum,özellik olarak onlar daha iyiydi sanki..Belki bunu da zamanla severim..En azından değerimi bilir belki..Terketmez.Vazgeçmez..
,eski eşimle kültür farkı yüzünden ayrıldık..,
Geçen yılki kişiyle ayrışılımız da açtığım konularda var..Onu hala seviyorum, 6 ay arayla iki kez aradım bir yıl içinde.Ama onu unutmuş gibi davrandım.Amerika'ya gitmedi,orda iş tutturamadı,hayatında da kimse yokmuş,pişman gibi ama söylemiyor,beni aramıyor da.Hiç aramadın''dediğimde yüzüm yok dedi..Arada ara ''dedi,.Aramam dedim... unutmuş gibi yaptım,ona kızgın olduğumu falan söyledim,hayatımda biri olduğunu,bana çok değer verdiğini söyledim..açık kapı bırakmadım..Hayatıma başka birini aldım ama;onu hala seviyorum,arada gizli nodan sesini dinliyorum..Ama olmazki,aramıyor beni.Ve terketti...Onurumu zedeledi..
rüyamda bizim eve bir sürü yoksul aile geliyormuş. Bu ev gerçek evimize benzemiyordu bu arada.
Biz o yoksul ailelere yardım edecekmişiz. Onlara yatacak yer veriyoruz ve karınlarını da doyuracakmışız.
Ordan oraya koşturup duruyoruz. Bi de aniden herkes aynı günde deliyor.
Annem bi yandan karşılıyor ve yer ayarlıyor birilerine, ben de diğer taraftan bi oyana bi bu yana koşturuyorum.
Saç baş dağılmış vaziyette. Ve şaşkın, kafası karışmış haldeydim.
Sonra bir odaya girdim. Iki tane çocuk vardı. Bunlar da yoksul çocuklar. 4-5 yaşlarında ikisi de.
Biri kız, diğeri erkek çocuğu. Erkek çocuk zihinsel engelli.
Kız beni görünce sadece bakıyor ama erkek ağlamaya başlıyor yüz yüze geldiğimizde.
Ben ne yaptım neden ağlıyorsun , ağlama demeye kalmadan annesi geliyor çocuğun.
Onu alıyor. Bana da kusura bakmayın der gibi bakıyor annesi.
Ben de diyorum ki zihinsel engelli ya korktu galiba yabancı birini görünce.
bi de hoşlandığım bir erkeği gördüm. Yeni tanıştık onunla. Aramızda bir sıcaklık var. Güzel bir diyaloğumuz var.
Rüyamdaki görüntü eski türk filmlerindeki gibiydi. Antikaydı yani.
Ben biraz huzursuz ve endişeli halde bir otomobilde oturuyordum. Arka koltuğundaydım arabanın.
Benden başka kimse yoktu. Otomobil de eski ve havalı modellerdendi.
Klasik modellerden yani. Ben orda öyle beklerken hoşlandığım insan geldi şoför koltuğuna geçti.
Ben şaşırdım tabi. Biraz sinirli gibiydi. Gergindi.
Sonra bastı gaza, hızla gitti araba. Bu kadar.
bunların anlamını çok merak ediyorum.
rüyamda eski eşimin pişman olduğunu ve bana döndüğünü gördüm..başka bir gün de geçen yıl görüştüğüm kişiyi gördüm.benim yaşadığım şehre geliyordu ve beni görmeden gidiyordu,tlfda ona kızıyordum..
hayır olur inş bende geçen gün rüyamda ilginç şeyler gördüm.bulaşık yıkıyorum derken kapı çalışıyo,kuzenim bebeği sevmeye geldim diyor.ben hangi bebek ahmet diyorum oda abla yeni doğum yaptınya kızını görmeye geldim diyor.o an öle bi ateş düşüyorki içime.meğersem onu unutmuşum.hemn odaya koşuyrm.bi bakıyrm yastık yüzüne kapanmış.hemen açıp kucağıma alıyrm ama o kadar halsiz düşmüşki.hareket etmeye bile takati kalmamış.hem ağlıyorum hemde emzirmeye çalışyrm günlerce aç diye.hemde yüzüne bakıp yavrum beni affet sen gelmiycen zannettim hiç olmuyacaksın sandım diyorum hemde zorlıyrm emsn diye.(biz aylardır bebeğimiz olsun diye uraşıyrz bu arada)bir iki yudum alıyor sonra bana gülümsüyor.o hali hiç gözümün önünden gitmedi. Hep içimde.nasılyorumlayacaksınız cokmerak edyrm.
cok sik ruya görmem ama bi gördüysem ayni rüyayi günlerce görüyorum ve sanki rüyam gercekmis gibi hissetmeye basliyorum neden olabilir sizce
erkek arkadaşımın kız kardeşi bana abla gelinliğini gördün mü annem dikti diyo, kadına bakıyorum benim mi gerçekten diyorum tabi senin diyo tam yanına gidicem gelinliğe bişey mi ne dökülmüş , yırtılmışta olabilir sonra bakarsın diyo ama acaip şaşırıp mutlu oluyodum
selam bende bu gece rüyamda garip bir şey gördüm çok alakasız bir rüya yine.rüyamda yine bayram gibi bir şeymiş ama son günleri ve biz son günlerini antalyada geçirmek istiyormuşuz.tatil köyünde değil sadece köyleri gezecekmişiz 1 günlüğüne.babam,annem,ben ve kızkardesim.birde ablam var ama o yurtdısında.bu yüzden 4 kişiydik yine rüyada.gidiyorduk bizim arabayla babam normalde bizimle pek dısarı cıkmaz arada sırada tatil gibi bir aktivesi yoktur maalesef....neyse gitmeden akrabalarla görüşüyoruz kücük kuzenim bana abla gitme havuza gireriz diyor.onların normalde havuzu yok ama dayım yaptırmıs rüyada.bende gelince gireriz antalyaya gitmem gerek diyorum ve gidiyorum.döndüğümüzde babam yatakları ayırmayı teklif ediyor anneme.ve yataklarını ortadan ikiye genç odası gibi tek yataklar varya onun gibi ayırmıslar.bende şaşırıyorum neden böyle bisi yaptınız arkadas gibimi kalcaksınız odada diyorum.onlar birşey demiyor eve dayımlar falan geliyor akrabalar odanın o seklini görünce bence böyle güzel olmamıs dizaynı değiştirin diyorlar.sonra uyanıyorum cok garipti.
canım bende iki altın bilezik gördüm ve sağ koluma taktım ikisini de öylece uyandım..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?