canım rüya yorumun çıktı teşekkür ederimmm
2 gün önce çok etkileyici bir rüya gördüm.
Bizim ordan tepe bir yerden aslında orda olmayan bir deniz ve ay gördüm cok güzeldi
ablam dedi ki bu nebe gölüdür.
Bu göl kendi kendine oluşur ve kaybolur
bu gölü gören kadir gecesinin sevabına nail olur diyordu
bende göle doğru gittim göle dokundum ve su çekildi biraz daha dokundum yine cekildi ve göl kayboldu.
Sonra ilahi bir ses bana " var ettiğimiz gibi yok etmesini de biliriz" dedi ve uyandım
o an kalbim küt küt çarpıyodu
bu ramazan ayında 27. Gün kadir gecesinde ibradet edememiştim son 10 gün ve tekli günlerde oldugu bildiriliyor bu yüzden 27. Günde olduguna inanamıyorum demiştim bu yüzden bu rüya bana gösterilmiş olabilir.
Ama ne oldugunu anlamadım
nebe süresini açıp okudum ama anlayamadım ne oldugunu.
canım merhaba :)
benim rüyam çok uzun değil.
genel hatlarıyla şöyle;
mumlarla ışıklandırılmış yüksek tavalı, büyük yüksek kapılı ve çok merdivenli bir saray, şato benzeri bir yerdeyim.
çok görkemli.
sonra 3-4 kişiyle karşılaşıyorum. içlerinden birisi prens harry.
elimizde açık renkli şeffaf bir içki var, şampanya ya da beyaz şarap.
onu içiyoruz ve o 3-4 kişiyle sohbet ediyoruz.
sonra beni öpüyor
mutlu oluyorum ve uyanıyorum
teşekkür ederim
bak burada..
Yorumladıysan da göremedim :)
canım gormedım vallah :):)sen fılmlerdekı gıbı bır ask ıstıosun sanırım :):)aynısı olacak mrk etme prenses :)anlamı bu :)
canım allah tarafından verıldıgıne ınandıgın bır mutlulugun var..bunun degerını bılmen gerektıgını anlatan bır ruya..bıraz acalım evlısındır ve bebegın olmuodur amazamanla bırden bebegın olmustur falan falan..anlaman ıcın ufak bır ornek canım..
canım ılk ruyan hoslandıgını gordugun ruyan yanı..o kısı de senden hoslanıo ama bırazda tedırgınlıgı var ne konuda onu bılemem..
ıkıncı ruyan bırazkafamı karıstırdı canım...ruyada onn arabayı kullanması demek senı yonetecek kısı o olacak demek...ılıskıye dokelım evlenecegın kısı gıbı duruo...ama hersey toz pembe gorunecek senın gozune oysa hıcbırsey oyle deıl canım..
Ucuncu ruyan herseyı acıklamıs canım..senın ıcınde endıselerın var bu cocuga karsı ıstıosun ama guvenmıosun da..ama ıyıbırı ..haberın olsun :):)mutluluklar hayatında..
canm benmde kuzenm rüyasında eski sevgilisini görmuş evlerinde odada oturuyormus meger misafir gelmiş buda mutfaga gitmiş bulaşık yıkamaya masanın üzerini siliyormus ama bi türlü temizlenmiiyomus neyse oda demişki çocuk gitcek en iyisi odaya gideyim ben demiş gideceği sırada abisi seslenmiş bu kanserli çocuk ne arıyor demiş buda sasırmıs gercekten öyle mi demiş abiside ewet demiş buda cok üzülmüş abisi de arada bir kocası oluyormus falan böyle karısık bi rüya anladıysan yorum bekliyorum simdiden tesekkür ettim canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?