Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

2 gün önce çok etkileyici bir rüya gördüm.

bizim ordan tepe bir yerden aslında orda olmayan bir deniz ve ay gördüm cok güzeldi
ablam dedi ki bu Nebe gölüdür.
Bu göl kendi kendine oluşur ve kaybolur
bu gölü gören Kadir gecesinin sevabına nail olur diyordu
bende göle doğru gittim göle dokundum ve su çekildi biraz daha dokundum yine cekildi ve göl kayboldu.

Sonra ilahi bir ses bana " Var ettiğimiz gibi yok etmesini de biliriz" dedi ve uyandım
o an kalbim küt küt çarpıyodu

Bu Ramazan ayında 27. gün kadir gecesinde ibradet edememiştim son 10 gün ve tekli günlerde oldugu bildiriliyor bu yüzden 27. günde olduguna inanamıyorum demiştim bu yüzden bu rüya bana gösterilmiş olabilir.
Ama ne oldugunu anlamadım
Nebe süresini açıp okudum ama anlayamadım ne oldugunu.

Son düzenleme:

canım allah tarafından verıldıgıne ınandıgın bır mutlulugun var..bunun degerını bılmen gerektıgını anlatan bır ruya..bıraz acalım evlısındır ve bebegın olmuodur amazamanla bırden bebegın olmustur falan falan..anlaman ıcın ufak bır ornek canım..

bak burada..
yorumladıysan da göremedim :)

merhaba ben de yorum istiyorum şimdiden teşekkür ettim. gerçekte evliyim rüyamda kendimi evliyim ama annemlerde kalıyor görüyorum uyuyorum sonra deprem oluyor kalkıyorum camdan bakıyorum nasıl bir deniz kabarmış dalgalar ev boyunda üzerimize doğru geliyor diyorum bizimkilere toplanın alabileceklerinizi alın kaçalım kapının önünde kamyon var babam içinde hadi baba diyorum düğün var diyor kasada birsürü insan çalıyor oynuyor buakşam yatalım bişey olmaz diyor yatıyoruz kalkıyoruz ama ben ayaklarımı yere bastığımda su var yerde camdan bakıyOrm halen dalgalar bize yaklaşmakta bu sefer kaçalım diyoruz ama geç kaldık diyorum va kalkıyorum off benim rüyalar hep böyle ekşınn....

canım gormedım vallah :):)sen fılmlerdekı gıbı bır ask ıstıosun sanırım :):)aynısı olacak mrk etme prenses :)anlamı bu :)

abboooo benim adamı bırakçam mı kız yoksa
gelip burda konu açmasın sonra 3 yıllık sevgilim beni prenses olma uğruna bırakıp ingiltereye kaçtı, harry'i bulup buckhingamda yaşıcakmış üüüüüüü diye

Son düzenleme:
merhabalar bende yorum istesemm her zaman gördüğüm karışık rüyalardan biri 2 gün önce gördüm.. güya stajer bi doktormuşum hastanenin yoğun bakımında küçük bi çocukla ilgilenmemiz söyleniyo 2 kişi gidip çocuğa bakıyoruz çocuğun kafasında yaralar filan var ortam hafif karanlık gibi ben pek seçemiyorum çocuğu işe yeni mi başlamışız ne korkuyorum biraz ve çocukla ben değil yanımdaki kız ilgileniyo..sonra ne oluyosa başka bi yere geçiyorum tanıdığım bir erkekle karşılaşıyorum ve orda birlikte oluyoruz onunla benim üstümde kıyafetlerim var ama onun cinsel organını görüyorum..ne demek bu yaa uyanınca kendimden utandım valla

Ah canım sen benim gecmişimi mi okudun:) zaten bebek istiyoruz bi yıldır olmuyo
her ay bu ay olcak mı diye şüphelenmekten alamıyrum kendimi gene o günlerden birindeyim...

İnancım sonsuz cok sükür hersey Allahtan Elimizden gelmeyen seyler bunlar...
eger okumadan yazdıysan gercekten helal olsun sana ama malesef henüz cocugum yok umarım hamileyimdir ama inan benim için imkansız bişey geliyor artık...

Allah tarafından inandıgım sey suanda Çok iyi bir kocam var ve şükrediyorum gercekten ... İnşallah bide bebişimiz gelseee

Cok Sagol Allah Senden Razı olsun Güzel yorumun için içime Su serptin kötü bişeydir diye çok tedirgin olmuştum

:119:

benimkini de yorumlayabilir misiniz ?? ben bi hafta önce falan görmüştüm burayı görünce sormak istedim. ben rüyamda evleniyorum, gelinlik giyiyorum. ama annem rüyamdaki kişiyle evlenmemi istemiyor karşı çıkıyor. ama biz dinlemiyoruz evleniyoruz nikahı da görüyorum çok kalabalıktı. nedir bunların anlamı :S

agzim acik kaldi söylediklerin dogru... ins. hayirlisi olsun... hersey yani benim gözümde toz pembe gözükecek, ama öyle olmadigini görecegim demek. Zaten hayatta ne toz pembe kaliyor ki cok tsk ederim canim :13:

canm biliyorum çok yoğunsun ama benim kuzenin rüyaya yorum yapmamışsın

mrb birkaç gün arayla aynı rüyayı değil ama aynı renk yılan gördüm odada 2 tane yılan biri yeşil biri kahverengi
bana zarar vermiyorlar ben onları kovalıyorum bazen yükselerek kaçıyorlar havaya doğru ama hiçbir şekilde zarar görmüyorum nedemek şimdi bu
içim çok sıkıldı ..

mrb birkaç gün arayla aynı rüyayı değil ama aynı renk yılan gördüm odada 2 tane yılan biri yeşil biri kahverengi
bana zarar vermiyorlar ben onları kovalıyorum bazen yükselerek kaçıyorlar havaya doğru ama hiçbir şekilde zarar görmüyorum nedemek şimdi bu
içim çok sıkıldı ..

bundan ayrı bi rüya
benim eski sevgilimleyiz el ele tutuşmuşuz anneannem ve dedem öldü (gerçekte)
diyorum ki gel seni onların
mezarına götüreceğim elinden tutuyorum mezarları evlerinin içindeymiş
aşağı doğru iniyoruz evleri kat kat sağda solda ev var bir tane yaşlı kadın komşu
artık yan tarafta biri görüyo korkuyo ben de sevgilimle geldiğimizi anlamasın diye bağırıyorum
korksun içeri girsin diye sonra en alta indik
orda da bi aile vardı kapıları açıktı içeri baktık ışıkları yanıyordu
sonrasında sıkıntılı bi şekilde uyandım

Selam

Ölmüş eşimi rüyamda gördüm.Eşim yanıma geliyo selamlaşıyoruz sarılp öpüşüyoruz ama ben eşimle evli değilim rüyamda daha önce evlenip ayrılmışız onu gördüğümede pek memnun olmuyorum.Offf nerden çıktı bu şimdi gibi bi tavrın içine giriyorum ama ona belli etmiyorum.Sonra o başkasıyla evlenmiş bir oğlu olmuş fakat şimdi o eşindende boşanıyormuş ve oğlunun kendisinden olup olmadığından şüphelendiğini ve test yatıracağını bana anlatıyor.Daha sonra benim omzuma elini atıp beraber yürüyoruz ama ben pek mutlu olmuyorum onun tavrından sanki tekrar benimle beraber olmak istiyormuş gibi davranıyor.

Şimdiden teşekkür ederim

cnm ben o rüyamdan sonra şarap içtiğimi gördüm sevgilime de zorla içirmek istiyorlar ama o içermiş gibi yapıyor içmiyor
gerçekte ise ikimizinde alkolle ilgisi yok ne anlama geliyor bu şimdi acaba canım?

Slm arkadasım daha sayfanı yeni gördüm bende yazsam yorumlarımdan 3 gecedir aynı tip rüyalar ve hiç unutmuyorum.
İlk rüyamda bi evdeyim kalabalık her yer dolu niçin toplanırmış bilmiyorum hazırlık yapıyorum herkese tabaklarda yemek koymusum sonra kayınvalidemle cok yakın akrabaların önünde kavga ediyoruz herkes yemeği bırakıyor küçük düşüyorum beni kotu biliyorlar hatta misafirlerden biri meşhur biriymiş ben gidiyorum kalkmayın masadan ne olur yanlış anladınız diyip yalvarıyorum ikinci ruyamdada yine bi yer sofrası yemek yiyoruz aniden kayınpederim bana bisey için söyleniyor bende sert bi sekilde tepki veriyorum ev alicam ne var bunda diyorum annem babamda var tartisiliyo bi anda annemlerle küsüyorlar bende kayınvalideme dert yanıyorum ne var anne diyorum ev alicam sarılıyorum yanaklarını öpüyorum gülümsemeye başlıyor
Üçüncü rüyamda kayınvalidem yine koca bi paket cayı onlara veriyorum biz icmiyoruz cok anne diyorum ben zaten farklı bi çay iciyorum diyorum bana kızıyor sonra ne var bunda diyorum biraz sesim yükselerek evde yabancı akrabalar falan var bana şaşırıyorlar ve beni assagilar gibi bakıyorlar sonra kayınvalidemi nerden çıktıysa güldürmek için gidikliyorum gülüyor ama rezil oldugumu hissediyorum (bu rüyalar cok sıklasti neden bilmiyorum merak ediyorum yorumlaya bilirsen sevinirim)

rüyamda hoşlandığım uzun zamandır da konuşmadığım erkeği gördüm. sınava giriyor oluyoruz anfide ben bir arkadaşla oturuyorum en arkadadayız yan sıradada o hoşlnadığım çocuk oluyor ben yanımdaki arkadaşın yanında saklanıyorum beni o hoşlandığm çocuk görmesin diye sonra hoca beni kaldırıp o hoşlandığım çocuğun yanına oturtuyor onun yanına giderken tedirgin oluyorum o bana nasılsın diyor ben iyiyim diyorum ama ona sormuyorum o da iç çekiyor böyle sonra uyandım / hoşlandığım çocukla ayrıca 2-3 aydır konuşmuyoruz ben sildim çünkü /
bir tane daha soracağım rüya...
üç teyzem ve aileleri bizim aile oluyor bir tane terkedilmiş gibi bir binada oluyoruz.Doğalgaz veya tüp kaçağı oluyor oradan çıkmak için çabalıyoruz üst katlardan aşağı doğru iniyoruz en alt kata gelinnce gaz kokusudaha baskın oluyor bizi iyice rahatsız ediyor.Pencere buluyoruz orada hemen açıyoruz sevinçle hava alıyoruz nasıl kurtulacağız diye bakıyoruz pencere var ama alt kat olmasına rağmen atlayamıyoruz çünkü yüksek oluyor.benim yanımda da rümeysa adında küçük bir kız var rüyada hep yanımdaydı o kızı koruyup kolluyorm ben hep.pencereden bakarken aşağıda arabalarına binip o binadan kaçanalrı görüyoruz bizi almıyorlardı üstelik sonradan uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…