Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

Merhaba sevgilimle 1,5 sene sonra evlenmek için bazı hazırlık ve planları konuşuyoruz
rüyamda ise 1,5 seneyi beklemeyerek evlilik için gün alıyoruz ve nikah dairesine gitmek için ailecek hazırlanıyoruz ben de bir yandan düşünüyorum artık sevgilimle beraber yaşayacağım ne kadar çabuk oldu herşey bugün evleniyorum diye düşünüyorum
sonra günlük kıyafetlerimizi giyiyoruz güzel kıyafetlerimizi orada giyinecekmişiz
nikah dairesine gideceğiz işte evin kapısından tam çıkarken bir bakıyorum ki pantolonumun paçası yandan dizime kadar yırtılmış
değiştirmek için eve giriyorum ve uyanıyorum

canım hayırlara vesile olur inşallah...çok takılmaama yorumuma tama mı oku ve unut...yorum yapmamazlık olmasın dıye cevap yazıorum...senı kotu gunler beklıo ruyana gore ama bu nıkahtan nce olacak...nıkahtan sonra bır rahatlama goruorum...hayırlı cıksın ınsallah ruyan :) bu arada mutukluklar..

evet cok tşk dedin gibi ALLAH BLİR HAYIRLISINLA İNŞ 2 TANE OGLUM VAR BU 3. ALLAH HAYIRLI EVLET SALIKLI EVLAT NASİP ETSİN HERKEZE

Bende rüyamda çok tuhaf bişey gördüm ve korktum.
Teyzemlerdeyiz ve teyzem eniştem dayım yengem annem anneannem kuzenlerim falan var oturuyoruz.
Eniştem bi anda elinde bıçakla geliyor ve annemle ikimizi korkutuyor.
Ağlıyoruz falan o anda uyandım tam olarakta hatırlamıyorum.

canım eger calısıosan ıs hayatında yasayacagın bır takım sıkıntılar olacak...calısmıosan eger okuosan falan okuldada sıkıntı yasayabılırsın...yanı gelecegın ıle ılgılı su an ne yapıosan o konuda ufak sıkıntılar yasayacaksın...hayırlı olur ınsallah ruyann..

vauuuv harikaaaaaaaa

teşekkür ederim cnm yorumun için takılmıyorum ama doğru yorumluyorsun bence bir takım sorunlar yaşıyorum çünkü bu ara

teşekkür ederim cnm yorumun için takılmıyorum ama doğru yorumluyorsun bence bir takım sorunlar yaşıyorum çünkü bu ara

bısı deıl canım .. Gececek o sorunlarda ınsallah...bır ruya daha gorursen gecıkmeden yaz...bu aralar bır tane daha gorebılırsın...bu gordugun ruyanın anlamı gelecegın ıle ılgılı...ama eger suan kı yasadıgın sıkıntıların sonucunuda ogrenmekıstersen ruya gor :):)

Çok teşekkür ederim umarım hayırlı olur...

Teşekkür ederim canım. :))
Ama ümitlenme sakın demendeki sebep nedir ? Ne açıdan yani?

canım yanı gercekten cıddı bısıler olmayabılır..hayal kırıklıgına ugrama dıye dedım..yanı ruyan cıddı bısıler olacagını gosterıo ama hayat ıste :)

Hee yani sen benim yorumuma çok takılma diosun.

Yok yok ben rüyalarıma önem veririm ama bilirim ki rüya ile amel olmaz.
Daha önce bazı rüyalarımı çok olumsuz yorumlayanlar olmuştu ama ben hiç üstünde durmayıp bildiğimi okudum ve çok güzel şeyler yaşadım. Ya da tam tersi güzel bi şeyler denildi ama ben kötü hissettim ve kötü şeyler yaşadım. Hislerim güçlüdür yani. Neye inanırsak onu yaşıyoruz zaten. :))
Yine de başkalarına da fikir sormak istiyorum işte.
:))

Yaşayıp göreceğiz artık.

Diğer konudaki rüyam eskiydi bu arada. Ona da cevap yazmışsın. O rüyadan sonra güzel gelişmeler oldu.

Sağol, ağzına sağlık.

Son düzenleme:
merhabalar, iki rüyadan bahsetmek istiyorum. Birincisi annemin rüyası. Asansörde kundaklı bir bebek bulmuş annem. Temizce giydirmişler çocuğu ama cinsiyeti belli değil. Kucağına alıp eve getirmiş. Önce polise vermeyi düşünmüş ama sonra acaba biz yetiştirsek mi diye düşünmüş evdekilere söylemiş. Uyandığında çok etkilenmişti....

Bir de kendi rüyamdan bahsedeyim. Kendi derimi göbeğimden tutup çekerek soyuyordum. Hani tatil dönüşü cilt soyulur ya. Niyetim oymuş ama kalınca kirli bir deriyi soyduğumu hatta alttan pembe bir deri çıktığını da gördüm. Ama bütün göbeğim çıkmıştı neredeyse. Çırılçıplaktım ama sadece göbeğimi gördüm.

Ben çok sık ve çok net rüya görüyorum bu arada. Yorumlarınızı bekliyorum :)

ay gerçekten mi kaçç aydır bebiş bekiyoruz inşallah bakalım bugünde evde bir sürü karınca gördüm mutfak masasının altında bir yere toplanmışlar kule gibiydi resmen
supermıs :):)bebegın olabılır o zaman canım :)evlıyımı okuyunca kadım oyle :)

cnm ben o rüyamdan sonra şarap içtiğimi gördüm sevgilime de zorla içirmek istiyorlar ama o içermiş gibi yapıyor içmiyor
gerçekte ise ikimizinde alkolle ilgisi yok ne anlama geliyor bu şimdi acaba canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…