rüyamda memelerimi gördüm uçları yara olmuş ve ebn uçlarına kırem sürdüm ne demek 7 haftalıkta hamileyim
canım bebegının cınsıyetı kız mı
merhaba sevgilimle 1,5 sene sonra evlenmek için bazı hazırlık ve planları konuşuyoruz
rüyamda ise 1,5 seneyi beklemeyerek evlilik için gün alıyoruz ve nikah dairesine gitmek için ailecek hazırlanıyoruz ben de bir yandan düşünüyorum artık sevgilimle beraber yaşayacağım ne kadar çabuk oldu herşey bugün evleniyorum diye düşünüyorum
sonra günlük kıyafetlerimizi giyiyoruz güzel kıyafetlerimizi orada giyinecekmişiz
nikah dairesine gideceğiz işte evin kapısından tam çıkarken bir bakıyorum ki pantolonumun paçası yandan dizime kadar yırtılmış
değiştirmek için eve giriyorum ve uyanıyorum
bende rüyamda çok tuhaf bişey gördüm ve korktum.
Teyzemlerdeyiz ve teyzem eniştem dayım yengem annem anneannem kuzenlerim falan var oturuyoruz.
Eniştem bi anda elinde bıçakla geliyor ve annemle ikimizi korkutuyor.
Ağlıyoruz falan o anda uyandım tam olarakta hatırlamıyorum.
o kısıyle evlenırsen eger kaynanan senı cok sevecek...ogluba karsı koruyacak canım..yanı baskalarının onunde falan da ovecek senı...kızı gıbı olacaksın...egert ruyada o gelınlıgı sana yırtık sekılde verseydı vayy halıne kaynanadan cekeceksın derdım :):)ama vermemıssana layık bulmamıs :)
canım hayırlara vesile olur inşallah...çok takılmaama yorumuma tama mı oku ve unut...yorum yapmamazlık olmasın dıye cevap yazıorum...senı kotu gunler beklıo ruyana gore ama bu nıkahtan nce olacak...nıkahtan sonra bır rahatlama goruorum...hayırlı cıksın ınsallah ruyan :) bu arada mutukluklar..
vauuuv harikaaaaaaaa
teşekkür ederim cnm yorumun için takılmıyorum ama doğru yorumluyorsun bence bir takım sorunlar yaşıyorum çünkü bu ara
canım eger calısıosan ıs hayatında yasayacagın bır takım sıkıntılar olacak...calısmıosan eger okuosan falan okuldada sıkıntı yasayabılırsın...yanı gelecegın ıle ılgılı su an ne yapıosan o konuda ufak sıkıntılar yasayacaksın...hayırlı olur ınsallah ruyann..
birinci rüya toplumda ya da bulundugun ortam da...soyle dıyım..okuo olabolırsın ya da calısıoolabılırsın...ya da cok genıs bır aılen olabılır...kısacası hemen hemen hergun gırdıgın kalabalık ortamda rtıbatın artacak...sana daha ok saygı duyacaklar demek..ayrıca bırıne bır yardım da bulunacaksın ve o kısı sana cok dua edecek.
Ikinci rüya da beni şaşrttı doğrusu...tabi anlamaı...bak canım eğer şoför koltuguna sen oturmus olsaydın hayatını kendın sekıllendıo olurdun...soyle dusun araba senın hayatın...o arabayı kım kullanıosa o kısının senın hayatında rolu buyuk ve senden ıstedıklerını sen yapmaya hazırsın demektır..guzel bır ruya cıddı bısıler olabılır bu kısıyle ..ama umıtlenme sakın..:):)hersey dıledıgın gıbı olsun :)
teşekkür ederim canım. :))
ama ümitlenme sakın demendeki sebep nedir ? Ne açıdan yani?
canım yanı gercekten cıddı bısıler olmayabılır..hayal kırıklıgına ugrama dıye dedım..yanı ruyan cıddı bısıler olacagını gosterıo ama hayat ıste :)
nışan hazırlıgına yorulur canım :)
ben evliyim canım:26:
supermıs :):)bebegın olabılır o zaman canım :)evlıyımı okuyunca kadım oyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?