canım bır evlılık yapacaksın ama sımdı deıl aılenızde bıraz sıkıntılar var o sıkıntıları atlattıktan sonra hıc ummadıgın zamanda karsına bırı cıkacak...
bende rüyamda tel toka topluyordum eğilip yerden aldım bu ne acaba bide ikidir bir rüya görüyorum ama tam hatırlayamıyorum alışveriş için merdivenli bir yere giriyorum iş hanı gibi girdiğim yer kasaba girmşim gibi kan, et vs kokuyor ordan ayakkabı bakıcakmışım ayakkabıyı aldığımı görmüyorum ama almışım ayağımdaymış sonra yokuş aşağı indiğimi görüyorum son anda farkediyorum ki gelirkenki ayakkabımı unutmuşum yeniyi giymişim gidip alayım diyorum ama uyanıyorum yorumlarsanız sevinirim:)
uzun bir rüyam var, yorumlayabiirseniz çok sevinirim. Rüyamda yol üzerinde çok güzel bir sıpa görüyorum. Yanına geldiğimde ayakta ama can çekişir halde olduğunu farkediyorum ama o haliyle bile güzeldi ve kan akmıyodu ve öldğünü de görmedim. Sağ tarafa başımı çevirdiğimde bi arabanın kaza yaptığını farkettim. Yanına gittiğimde benim arabam olduğunu gördüm. ön kısmı kazadan dağılmış arkası da biraz darbe almış. Anladığım kadarıyla sıpayı ezmemek için sağa kaçmış. Içinde kimse yoktu.yolda devam ediyorum askeriyenin içinden duvarını atlayıp geçiyorum. Eski çalıştığım kuruma gidiyorum ordaki herkesi görüyorum. Güya arabayı kaza öncesi oraya parketmişim ve anahtarı oradan bi arkadaşa bırakmışım gözkulak olsun diye. Ona 5-6 kez soruyorum arabamı kim kullandı siye, o da ısrarla arkadaşını söylemiyor ve onu koruyor. Ben söylenmeye devam ediyorum. Orda çalışan 8-9 kişi bu duruma çok üzülüyor ve durumdan dolayı çok pişman görünüyorlar, gönlümü almaya çalışıyor. En sonunda bi tomar parayı elime tutuşturup bana sıfır araba almamı söylüyolar. Ben de araba almamın şart olmadığını, onun tamir edilebileceğini, önemli olan şeyin arabanın izinsiz alınması ve kazayı kimin yaptığının söylemesi olduğunu söylüyorum. Ama rüyamda öle bişey hissediyorum ki, sanki dokuz kişi de arabanın içindeymiş gibi davranıyorlar ve üzgünler, aralarında para toplama sebepleri de bu. Elime parayı verdiklerinde uykudan uyanıyorum. Teşekkür ediyorum.
diger bir basliga yazmistim, ama maalesef cevap alamadim, bana yardimci olursaniz sevinirim..
Rüyamda bir erkegi (hoslandigim kisiyi) gördüm. Bu rüyamda hep beni takip ediyor, ama karsima cikmiyor, hep saklanarak ve gizliden beni izliyor. Hep böyle kacak bir hali var, elinde bir bardak su görüyorum ben yanina gittigimde ise arkasini dönüyor ve elinde bir bardak suyla...
Bir rüya daha... Arabada oturuyorum bu kisiyle (yine ayni kisi) o arabayi sürüyor bense yaninda. Karsidanda masmavi cok güzel bir sahil ve deniz görüyorum. Paril paril parliyor. Ikimizde asigiz o belli...ama hic konusmuyoruz birbirimize bakip duruyoruz... Ardinda arabayi sürmedigi halde biryere carpiyor ve arabanin önü paramparca oluyor...harabe gibi bir yerdeyiz. Ama deniz halen gözükmekte, ama bu sefer deniz simsiyah ve dalgali... Ama arabayi vurduguna hic aldiris etmiyorum halen birbirimize bakip gülüyoruz, ama denizin kararmasina cok üzülüyorum ve denize bakiyorum bu sefer sadece...
Bir rüya daha, odadayim odayi topluyorum, kanepe var ve kanepede uyuya kaliyorum...bir mavi elbisenin üzerine yatmis bir sekilde. Ben uyurkene onun (halen ayni kisi :)) odaya girip beni gördügünü görüyorum beni izliyor ve odaya bakiyor cocuk oyuncaklari falan görüyor, ardinda bu oyuncaklarla oynayan iki cocuk(erkek), bunlari görünce gülümsüyor, ve bana dönüp bakiyor üstümü örtüyor mavi elbiseyle ve beyaz bir kapiyi kapatip gidiyor...
Birsey daha belirteyim onu hep rüyamda gördügümde, mutlaka onunla yolda karsilasiyorum... Ben anlamiyorum öyle tuhaf rüyalar ki bunlar
canım istihare yorumlarmısın bilmiyorum ama istihareye yattım ilk gece kitabın arasından zümrüt yeşili bir renk parlıyordu.sonra arkadaşımın evine gidiyordum metro işareti varya arkadaşımın oraya yeni açıldı kartal-kadiköy :d onu görüyordum o renkleride gördüm yani kırmızı lacivert sanırım rengi.ama onu geri planda gördüm.sonra yavruağzı renklerde ev gördüm.en belirginleri o zümrüt yeşiliydi.ve büyük halamla alışveriş yapıyorduk şemsiye gibi bir şey alıyorduk.o krem rengi renkleri beğeniyordu bende fıstık yeşili saplı şemsiye alıyordum.sonra beyaz bir sayfaya mail yazıyordum.uyumadan önce sevgilimi hayal etmedim özellikle 3 denememdede.bu rüyanın bir kısmında sevgilimi ve çalıştığı işle alakalı kesitler gördüm.uyandıktan sonra gün içinde uykum geldi ve geceyi beklemeden tekrar istihareye yattım.rüyamı hatırlamıyorum ne gördüğümü hiç bilmiyorum sadece uyandığımda aklıma gelen yeşil göbek salataydı.dün gece tekrar yatttım bu sefer bir sürü ayakkabı vardı siyah..beyaz üstünde kırmızı yeşil çini seramik işlemeli tarz.birde puantiyeli topuklu(benim topuklum) ben beyazla puantiyeliyi beğeniyordum ama siyahı inceleyip denemeye calısıyordum sonra ben bu beyazla puantiyeliyi beğendim diyordum cok garipti
[ı]dün gece biraz sıkıntılı uyudum. Rüyamda çok yüksek bir binanın en üst katındaydım.
Yanımda 7 , 8 kişi daha vardı. Bizim fakülteden insanlarmış bunlar.
Herkes bir şeyler diyor, konuşuyor, telaşlı bir ortam vardı.
Hepimiz bir yere toplanmıştık. Ben de birileriyle konuşuyordum ama aklım başka yerlerde görünüyordu.
Bi de bir dilim pasta vardı herkes için birer tabakta. Onlar yiyiliyordu.
Ben yedim mi hatırlamıyorum ama gördüm pastaları.
Sanki biz orada tıkılıp kalmışız, birilerinin bizi çıkarmasını bekliyoruz. O yüzden değişik ve endişe dolu bi ortam vardı.
Hafif panik vardı.
Bi tek ben daha rahat ve tepkisizdim. Penceren dışarı bakıyordum tek başıma.
Ortamdakileri görmüyordum sanki. çok dalgındım.hüzünlüydüm biraz da. Bu kadar.
[/ı]
bende rüyamda istanbula gidiyomuşum böle koca bir teras denize bakıyorum hatta fotoğraf çektiriyodum ama hava deniz ikiside çok güzel manzara süperdi ne demek oluyo acaba canım :)
parça parça yazıyorum ama şimdi aklıma geldi bide böle yolculuk yapıyorum sonra yolun ortasında duruyoruz küçük bir çocuk taş fırlatıyo bende bana gelmesin diye kaçmaya çalışıyodum hatta ara ara değiyo taş ama canımı yakmıyo orda uyandım :)
slm kutsalist bende rüyamı anlatayım.. Gece rüyamda dogum yapıyordum ve bir oglum oluyordu..biberonla süt veriyordum bana bakıp gülümsüyo sankibende onu seviyorum.. Hamileligimden haberim yokmuş sanki hiçbir kıyafet birsey almamışım annemlerin evinde geciyo zaten rüya..sonra küçük bir battaniye buluyorum ona sarıyorum üşümesin diye..bikac kelime konuşuyo bebek sonra cok hareketli emeklemeye falan başlıyo
bir gece öncede dedemi gördüm rüyamda amcamın kızı evleniyomuş dedemde geliyo sarılıyo bana (dedem sag buarada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?