Rüya Yorumları Rüyada dişlerim

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
merhaba rüyamda üst damak dişlerimin komple damakla birlikte elime geldiğini görüyorum takma diş gibi ve çıkmışken komple Fırçalamak istiyorum ama fırçalarken Damak çatlıyor Düzeltmeye çalışırken iyice paramparça oluyor elimde kalıyor dişlerim hepsi sonra yapıştırmak geliyor aklıma ama. Uyandım yapıştıramadım sizce bunun anlamı nedir

Ben de görmüştüm aynen böyle.Iyi rüya değilmiş.Cok da rast gitmiyor zaten işlerim ama yakın olum olmadi.

Bunun birkac anlami var. Normalde aile bireylerini temsil ediyor dişler fakat sizinkisi daha farkliymiş.

Tüm dislerin eline gelmesi genelde dogum yapmak olarak yorumlanıyor kadin icin.

Bunun birkac anlami var. Normalde aile bireylerini temsil ediyor dişler fakat sizinkisi daha farkliymiş.

Tüm dislerin eline gelmesi genelde dogum yapmak olarak yorumlanıyor kadin icin.
Oh ne güzel yorum ilk yorum siz yaptınız başkasına da anlatmadım inşallah dediginiz gibi hayra çıkar tedavi görüyorum 3 ay sonra tüp bebek transferim var umarım hayırlısıyla bu yorumunuzu olumlu sonuçla baglarim

Dişlerin dökülmesi ölüm oluyor diye biliyorum benim annem ne zaman rüyada dişi dokulse hep etraftan bir ölüm haberi aldık. Allah hayırlara çevirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…