rüyalar ve anlamları...

tatlimseval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
120
0
96
40
İstanbul
selam arkadaşlar

sizinle birşey paylaşmak fikirlerinizi ve yorumlarınızı almak istiyorum...

yanlız başdan söyleyim terslenmek garib garib yorumlar hakaretler aşalamalar okumak istemiyorum!! Beğenmeyen işine gelmeyen yazmasın !! TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN !!

Şimdi arkadaşlar benim bir 37 yaşında arkadaşım var 12 senelik evli ve ALLAH uzun ömür versin 2 çocukları var ( kız 8 yaşında erkek 2 yaşında)eşiyle çok rahat ve herşey hakkında hiç çekinmeden konuşabiliyor çok rahat bir iletişimleri var maşallah ALLAH bozmasın ama...

geçenlerde eşi bir rüya görmüş sabah uyanınca hemen karısına anlatmış rüyasında büyük baldızı ile birşeyler yaşadığını görmüş ve bunu saklamadan uyanır uyanmaz eşine anlatmış ama gelin görün ki o bunu kafasına takmış..

adamın ve baldızının arasında birşey olması imkansız hiç iletişi yok görüşme yok onlar başka yerde diğerleri başka yerde ve baldız hanım çok otoriter ve tutucu bir bayandır adamda karısına ve çocuklarına tapıyor resmen yani gercekde bir aldatma olabilme imkanı imkansız

şimdi sizlere soruyorum bu durum normalmi yani sizlerinde başına geldimi eşiniz sizinle böyle bir rüyayı paylaşdımı baldız olmasada başkasıyla görmüşmü..

arkadaşımın kafası ne kadar kocasına güvensede karışmış acaba yetersizmiyim gözü dışardamı diye kusura bakmayın biraz uzun oldu şimdiden yorum ve görüşleriniz için teşekkürler a.s.

sevgiler saygılar kaydirigubbakcemile5

eşimden böyle bişey duysam ilk başta etkilenirdim herhalde..ama sonrasında kafama takmazdım..zira insan rüyasında neler görmüyo ki..o halde hepsini kafaya takmak gerekir..neticesinde de sağlıklı bir psikolojimiz olmazdı...

herşey eşe anlatılmamaası gerek
nekadar herşeyi paylaşıyo olsakata hassas olan bi taraf olabilir
elbet insan böyle tuhaf rüyalar görebilir bende hiç aklıma gelmicek hiç düşünmediğim şeyler görürüyorum arada
ama asla eşime söylemem içine kurt düşebilir
bence oda söylememeliydi eşine
hoş bi rüya diil çünki

bence eşine anlatmamalıydı...tamam bu rüya hiç kimsenin suçu yok ama yinede kulağa hoş gelmiyor...
yakın birzamanda eşim bana ya insan bazen hiç hoş olmayan rüyalar görüyor ben öğle şeylerde düşünmüyorum neden oluyor çok rahatsız oluyorum dedi..bende hayırdır ne görüyorsun dediim boşver ya dedi...biraz üstüne düştüm kim olduğunu söylemeden buna benzer rüya gördüğünü söyledi...bende kesinlikle kim diye sormadım....sonuçta bu rüya .....

Bence uzun süre cinsellik yaşamadılarsa yani adetliyken falan erkek rüyalanabilir erkek arkadaşım bir keresinde sertab ereneri rüyasında kendisiyle ilişkiye girerken görmüş.

biraz karışıklık olmuş
rüyayı görüp eşine anlatan kadın değil adam !!
adam kendini baldızı ile görüp sabah uyanınca karısına anlatıyor

insan her gördüğünü anlatırsa olay olur hepimiz neler görmüyoruz mesela komşum rüyasında beni dudaktan öperken görmüştü bayan komşum ha yanlış anlaşılmasın bisürü alakasız şeyler görüyoruz her rüyaya itibar edilmez herşeyde anlatılmaz bence

yani normaLde kafaya takıLmaması gereken bi oLayy..
miLat'ın da dediği gibi insan neLer görüyo rüyasında..
herşey de anLatıLmamLı bencee ya,yani dendiği üzere bi taraf fazLa hassa oLabiLir etkiLenebiLir.. neticede sadece bi rüya bu,durduk yere huzursuzLuk çıkarmamak gerekk.. zamanLa geçeceğini umuyorum..

biraz karışıklık olmuş

yoo konuyu anladık canım
ama iki taraflı düşünerek yorum yazdım ben
sanırım sen anlamadıın::::::)

biraz karışıklık olmuş

rüyayı anlatan adam ha. nası bişey bu ya, tamam insan rüyasına hükmedemez ama kalk bunu karına söyle, ben senin ablanı rüyamda... diye. yok artık ya:1shok:

yani rüya bu adam isteyerek görmemişki..
saçma sapan ne rüyalar görüyoruz sürekli..
her rüyaya bir anlam yüklersek hayatımızı mahvederiz..
şeytani bir rüyaymış o kadar..

bence adam bunu içinde saklasaydı söylemeseydi cünkü hiç hoş bir rüya degil!
bide rüyalar bilinçaltı derlerr adam yoksa içten böyle bişimi düşündü ki gördü diye aklıma geldi
belkide baska bişi vardırr cinsel hayatında ondan böyle bişi görmüştür genede yanlıs degerlendirmeyim
ama kadının etkilenmesi dogal bence.......

rüyada ne görüceğimize karar veremeyiz evet
hepimiz zaman zaman saçma sapan rüyalar görüyoruz
ama bunu karısına anlatması çok saçma olmuş
başka bi kadın olsa neyse ama konu kardeş
insan ister istemez etkilenir

rüyalar gerçek olsa................
bende dün rüyamda kuzenimle evleniyodum kalkıp eşime anlattım acayip bozuldu...ne kadar rüya olduğunu bilsekte insanı çok etkiliyo ama bi süre sonra geçiyo..fazla takılmamak gerekiyo..rüyalar 2 çeşitmiş rahmani ve şeytani....bize bu rüyaları gördüren şeytan ortalığı karıştırmaya çalışıyo işte...şeytana uymayın arkadaşında uymasın...

rüyalara elbet hükmedemeyiz bazen çok absürt şeyler görüyoruz ama burda absürt olan böylesine bi rüyayı kalkıp eşine anlatan kişi malesef...benneyaptımki

al işte, olmayan başa dert.....şakkıdı

şunu belirteyim arkadaşım ablası 50 yaş üzeri yani bilc altı olması biraz olanıksız diye düşünüyorum adam o kadar iyi niyetli birisi ki ve herşeyini karısı ile paylaşir sanırım o an böyle bir etki yaratacağını düşünmemiş olsa gerek bencede anlatılması yanlış peki sizlerde böyle birşey oldumu siz veya eşiniz görüp anlatıığında tepkiler ne oldu şimdi kendim böyle birşey yaşamadığım için arkadaşıma akıl vermekde zorlanıyorum nasıl davranmalıyım ne demeliyim sizce:bbo:

rüyada kazandığın milli piyongo biletiyle uyanınca nasıl zengin olunmuyosa bununlada eşin seni aldatıyor sayılmaz diyebilirsin...
başkada ne diyebilirsinki...
adı üstünde rüya bu,adamcağız yapmış bi hata uyku sersemliğinle anlatmış bunun ötesi gerisi yok artık...

bilinçaltıyla çok alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü benim platonik olarak sevdiğim bi arkadaşım vardı seneler önce,bırak öpüşmeyi elini bile tutmuş değilim normalde.karşılıksız bişeydi.son zamanlarda iki defa rüyamda gördüm.o kadar yakınızki birbirimize,iki sevgili gibiyiz.uyandığımda şaşırdım,yani bi kere olsun aklımdan geçen bi insan değil ve hayatımda zaten uzun süredir hayatımı paylaşmak istediğim bi insan varken neden onu rüyamda gördüğüme bi anlam veremedim.fisfisfis erkek arkadaşıma da oturup anlatmadım ama.çok abes kaçar.

ya bende genelde haftada 2-3 kez birisiyle ilişkiye girdiğimi görüyorum..Kendimi çok suçlu hissediyorum uyandığımda....Çok kötü oluyorum.Ve genelde ilişkiye girdiğim kişiler sınıf arkadaşlarımdan oluyor...Ve 1 hafta onların yüzüne bakamıyorum....Bilinçaltı diyorlar ama ben bunları atmıyorum ki bilinç altıma...Herşeyi açık açık görüyorum...kötü bişey

bu çok acayip bir konu yav insanın bilinç altı bağzen öyle algılamasada rüyalarda yanıltabiliyor diye düşünüyorum hepsinin bir açıklaması vardır elbet ama bu uzmanlara sorulmalı galiba biz biraz pasiv kalıyoruz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…