Ruyalarim

crpdm1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
329
32
118
Burdaki konuları okudukça sürekli karmaşık rüyalar görmeye başladım. Ve hep okuduklarımdan parça parça kesitler görüyorum. Dün gece yine saçlar polisler bıçaklar derken bütün gece uğraştım. Bi önceki gece twitter üzerinden aldatıldığımı gördüm, yarını çok benzer bi şekilde bir aldatma olayı okudum burda. Acaba malum mu oluyor diyorum. Gerçekten aldatılmış gibi hissediyorum o konu sahibinin yaşadığı hisleri taşıyorum. Psikolojim bozuldu resmen okudukça da strateji öğreniyorum. İlişkimde yalan söylendiğini hissedersem günlerce susup bekliyorum devamı gelcekmi diye. O zaman içindede eski konuşmalarımızdan davranışlarından parça parça birleştirip bi senaryo yazıyorum. Hiç alakasız bi zamanda sen şu konuyu şöyle şöyle anlatmıştın ama aslında böyleydi dimi diye geliyorum karşısına. Evet yanılmıyorum çoğu zaman ama ciddi sorunlar yaşamaya başladık bu yüzden. Kendimi ajan gibi hissedip günlerce uğraşıyorum o konunun aslını bulmak için. Herhangi birşeyi kendisine sormak yerine görev edindim resmen bunu. Hayatımı çok etkilemeye başladı.Tam okumycam bugün diyorum, insanların gerçek yüzünü öğrenmek için yine okuyorum. Sizede böyle oluyormu ya çok etkilenmeye başladım

Son düzenleme:
Kimse ilgilenmeyince triplenip sildim valla ne yalan söyliyim 🙈

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam yazıyım içimde kaldı zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağaç oldum. Meraktan çatliycam suracikta. Daha hızlı yazsana

burdakı bazı şeyler cok abartı fazla ciddiye almamanı tavsiye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…