Ruyalarim

hatta sen sadece uyarı alırsın

Uyarı yeter bana. Ben çok korkarım.

Konu Sahibi fazla etkileniyor galiba.
Kaç Yasindasin?

Insan korktuğu şeyleri rüyasında görür
Mesela benim yanimda fareden bahsedilir o gece fare görürüm rüyamda

Kurtardım biraz:) kimse konu dışı yazdın diyemez

Söke sokeeeeee

Mune yokki :

Son düzenleme:

muneye sokmez bunlarrr

21 ama ben burdaki konulari okudukca boyle olmaya basladim ozellikle su aldatma hikayeleri falan. Iliskimde bile her cumlenin altinda bisey arjyorum artik asiri bir guvensizlik hali basladi. Hadi ruyalar bilincalti ama reel hayattada boyle olmasi kendimi hic iyi hissettirmiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kanka mesela gece rüyanda gorumcenı gorsen naparsın?

bence anın tadını cıkar heran boyle bişey olacak dıye dıken ustunde yaşayamazsınkı

Ya bilmiyorum sayfalarca yorum oluyor okudukca sasiriyorum gerilim filmi izler gibiyim

bak ben sana anlatıyım burdakı konular bıraz ekstrem konular yanı senın etkılendıgın konular bıraz ekstrem konulardır mutlaka
bırde yorumlarda kk da hep vurun suçluya durumu olur yanı burdakıler boyle yorum yapıyo o yuzden cok fazla düşünme
ve sana son tavsıyem bı derdın varsa bıle içinde patlasın gercekten buraya konu acma sebebıde 2. şıkta anlattıgım durum:13::13:

Bazen tarafsız bir görüş de istiyor insan yada ne biliyim hiç tanımadiği insanlardan her kesimden fikir. Hani bu konu çok fazla yönlendirmeye açık değilse bile bazen öyle çaresiz durumlar oluyor ki insan çok farklı tarzlarda yetiştirilmiş insanlardan her eğitim kesiminden her yaştan görüş elde ediyor. Bazıları çok duygusal bazıları ise tamamen mantıksal yaklaşıyor. O yüzden çok sıkı takip etmeye başladım son zamanlarda ama şu çekmeceden çıkan prezervatifler sanal üzerinden aldatmalar faceden sahte profillerle eşlere atılan buluşma taleplerine eşlerin hemen atlaması. Unutulmayan eski sevgililer, tek gecelik aldatmalar neler neler. Aldatmayacak insan adam gibi insan yokmu diye düşündürüyor. Özelikle aldatılma konusuna taktım insanın 40 kez söylediği olurmuş ya yakında öyle bi başlık açarsam da şaşırmayın. Her insan aynıymış gibi geliyor artık içten pazarlıklı. Ve ben burayı takip ettiğimden beri mutlu olamıyorum ama takibide bırakamıyorum

Alinmayin yazacaklarima ancak okumaktan kendinizi alamiyorsaniz -insanlarin gercek yuzunu gormek icin giriyorum vb cumlelerle kendinizi kandirdiginizi dusunuyorum- bunun yerine bos vaktiniz oldugunu ya da kafa dagitmaya ihtiyaciniz oldugunu kabul edip kk da gecirdiginiz zamana alternatif olarak reel hayatta bir hobi edinmenizi tavsiye ederim.
Mesela burada okuduklarinizdan bir seruven gibi takip etmeniz dedektif gibi ipucu arama isteginizi polisiye romanlarla ve belki sonra daha farkli kitaplarla gecirebilirsiniz hem buraya nazaran tamamen kurgu mu biyografi mi oldugu konusunda daha net ayrimlara sahip oldugu icin suanki sorundan kurtulmak adina ilerde gerceklere karsi duyarsizlasmaniz gibi baska bir sorunu da tetiklemez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kanka mesela gece rüyanda gorumcenı gorsen naparsın?

Drama olur :)))))

Aslında burdaki konular bi yandan iyi insanın gözünü acıyor

Benim Pilim bitiyor kızlar
Şarja geçiyorum opuldun kanka

Son düzenleme:

burda cok mutlu olanlarda var aslında ama forumda bdv hep önde olduğu için biz hep dertleri görüyoruz aslında

Aslında baştan sona hak verdim. Kafa dağıtmaya girip daha çok kafamın bulanmasıyla çıkıyorum. Ve önerinizide dikkate aldım gerçekten buna ihtiyacım var bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…