rüyalarıma giriyor hastane çantası...eksiğim var mı?

selinim25

Başlangıç:95 Guncel;76.5 Hedef;65
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
1.791
1.094
333
arkadaşlar nasipse doğumuma az kaldı çookk garip hissediyorum kendimi.eşimle sadece ikimiz varız bu şehirde hiç akrabamız yok.annem doğuma gelecek kayın validemde.kızıma bakabilecek miyiz çok yorulursam bıkarmıyım?ya eksik bir şeyler yaparda ona zarar verirsem diye korkuyorum.elimde değil bunları düşünmemek.her zaman hayırlı sağlıklı evlat istedik.bebeğimiz olmasınıda eşimle çok istedik.çünkü olmaması da gerçekten büyük imtihan.bir şeyler aldık bebek için.
iki gündür rüyalarımda benden kan geliyor ama sancım yok bir türlü hastane çantasını hazırlayıpta evden çıkamıyorum nedense.aldığımız şeyleri yıkadım ütüledim dün.kendime aldıklarımıda bu gün yıkadım.ama çantayı hazırlamadan size de sormak istedim eksik bir şey var mı diye.
bebek için:altlı üslü pijama 2 tane(biri ayaklı) kendim için:bir uzun gecelik
iki tane çıtçıtlı zıbın 2 tane pijama takımı
bir tulum
bir içlik(şu beyaz uzun kollu olanlardan) bir alt pijama
bir ayaklı pijama 2 çorap
bir uzun kollu bluz
kilot atlet bir patik
şapka
ikişer tane çorap eldiven tülbent,terlik
5 tane ağız mendili.
2 tane battaniye ped,ıslak mendil
bebek havlusu
küçük havlu çamaşır,havlu
yeni doğan ıslak mendili
yeni doğan bezi gögüs pedi
bunlardan gereksiz yada eksik olan var mı?

Kendine geceliğin dışında birde pijama al. Bebek içinde havluya gerek yok. Bebek bezini unutma.Hayırlı doğumlar şimdiden

Bwbwge citcitli. badi yeeine ic zibin varya habi boleroya benzeyen
5 li 10 lu setlerin icinden cikan onlatdan koy.
cunku gobegi dusmemis olacagi
icin citcitli kullanisli olmaz.
bengobek dusjnce citcitli badiye gecmistim...
pijama daha rajat oluyor iater sezaryen ister normal dogum
kulotunu da su anne isi olan yuksek bel kilotlardan koy tutkunun oluypr ya anne kilotlari.
sezeryan oldum ben cok rahat ettim onunla dikise gelmiyordu. normal yaparsamda
rahat oluyor. gobegini tituyor...

Arkadaş da yazmış ama kendin için de muhakkakyedek bir pijama bulundur, ben kullanmıştım...lekelnmişti pijamam....

İç çamaşırı, çorap al bir de kendine... Hastane çok sıcak oluyor ama, geçen fotoğraflara bakarken, farkettim bir ara hırkamı giymişim... İnsan üşüyor demek ki tamamen de unutmuşum.... Ev yapımı komposto yap tercihen kayısı, sıcak sıcak kavanoza koy, kapat, kapağı tutsun, doğumdan sonra birileri getirir sana...hem kabızlıktan korur, sezeryanda ilk onu veriyorlar, normal doğumda da insan sıvı şeyleri istiyor...

Hastaneden anne için bir şey vermiyorlarsa, ped, hasta bezi de gerekebilir....

Bebişlere aman aman çok şey gerekmiyor... İhtiyaç olursa eşin hemen gider alır, çok stres yapma...

Kendine geceliğin dışında birde pijama al. Bebek içinde havluya gerek yok. Bebek bezini unutma.Hayırlı doğumlar şimdiden

havluyu annem ille koy dedi ama açıkçası bende tereddütlüydüm teşekkürler bir alt pijama daha ayarladım teşekkürler

doğumun nasıl olacağı belli değil bir arkadaş gecelik fazla al sezaryanda pijama giyilmiyor dedi o biraz tereddüte düşürmüştü..

çok teşekkür ederim komposto hiç aklıma gelmemişti evet uzun bir hırka koymayı düşünüyordum isabet olmuş

Merhaba. Benim ilk doğumum sezeryandı. Gecelik senin işine yaramaz. Doktor gelip dikişlerine baktığında komple üstünü açmam gerekir . Ben kendime siyah bir eşofman altı almıştım rahat etmiştim. Çünkü kanaman olursa belli olmaz siyahtan

kesinlikle dogru pijama sezeryanda rahat degil gecelik bende 2 çocugumu sezaryenle dogum yaptım biri genel anestezi digeri epidural

bakalım nasıl olacak doğum dr.on gün daha bekleyelim.bugün kırk doldu normalde.ama gerekli olursa bir gecelik daha almayı düşünüyorum.teşekkür ederim

Canm bnm rabbim kolay dogumlar nasip etsin öncelikle
Cok düşündgnden ruyana gırıyor korkma Allahın izniyle yawrunu dogurup kıcagına alacaksın canm bnm kendine rahat bi südyen almanı öneririm bu bir ikinciside meme ucu kremi cocuk ilkten cok hırcın emiyor yawrum ac olunca yani al yanında bulunsun ilk cocugunda meme ucu cok canını yakıyor(kendini acıdan cekip cocugu memeden sogutmaman için soyluyorum dktorum sen kendını kastıgında sütün gelmiyor demişti acıdıgı için cekıyorum demiştimde krem önerdi ) o yusden dedim
Bebegine yenidoganın bir paket bezini bulundur hmn yapıyolar keratalar
Baskada eksiğin yok canm
Bir önerim daha bn normal dogum yaptım ve hasta bezi almıştım ama hiç kullanışlı bulmadım doktor kontrole geldı alttan dikmişti zaten canın yanıyo bide ıgrasıyısun bn çocuk bezi aldırdım buyuk boydan ondan kullandımm canm kenarlarını kesıp cok rahattı walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…