Rüyam ve sevgilimi kıskanmam

bu konununda içerigini sileceksen bosa yorum yapmayalım

eveettt, eski konu da öylee... eski konuyu silmiş şimdi :)

Kiz tam kontak birsuru askim boyle dedi bitanem dedi sirnasti soyle oldu sonunda diye dertmiş gibi sacma sapan seyler aciyor bide siliyor onlar icin ceza aldimi bilmiyorum sevgillisinin bile hayali olabilecegini dusunmeye basladim o derece sorunlu goruyorum

Gördüğün rüya aslında senin bilinç altında düşündüğün bir şey belli çünkü hiç inksr edip şaşırmamışsın, bu ne biçim bir rüya dememişsin.
Sence bu normal mi?
bi konusunda da 'abisini benden cok ozlemis demek' diye triplere girmis, kustahliga bak, sanki sokaktaki adamdan bahsediyo.. iste bunlar hep kendini dunyanin merkezi sanma..

'normal mi' kismini okuyunca bana gelen sinir size de geliyo mu kizlar

basligimin amaci pohpohlanmaktir, cunku ben egosantrik bi ergenim..
imza:konu sahibi..

Her konusunda illaki sevgilisinin kendisine soylediklerini alintiliyor.

Sonra sevgilim dediki " tabiki askim seni annemde cok seviyorum."
Sevgilim de cevap olarak "askim kiskanmani gerektirecek bisey yok.Ailemi trişkadan seviyorum.Bu dunyada en cok seni seviyorum tabiki."

Durun karpuz kabugunu sokayim aklina.Belki sorar sevgilisine :)
Linda sevgiline sorsana bir çölde sen,sevgilin ve ablasi olsa;sadece sevgilinde bir bardak su olsa sana mi verir yoksa ablasina mi

Cevabi duyar gibiyim.

" Olur mu askim tabiki de sana veririm "

Şooo ablasını kontrole götüren ona kızan kişi degilmisiniz siz.
Siz çok fenasınız. Görümceniz size iyi görümcelik yapsa bari. bıdı bıdı cocugun başını yer bitirirsin valla
şu hani sevgilisiniz ablası hamileydi onu dr ye götürüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…