bu konununda içerigini sileceksen bosa yorum yapmayalım2 yıllık bir birbilkteliğim var Allah nasip ederse okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz..
Erkek arkadaşım kıskançtır ama beni rahatsız etmiyo bu durum kıskandığı zaman bile güzel tatlı bir dille ifade eder hiç sesini yükseltmez..
Bugünde rüyamda erkek arkadaşımı ve ailesini gördüm biz farklı şehirlerdeyiz ı Yüzden özlem çekiyorum..
Rüyamda onun ailesi benim ailem oturuyoruz ablasına öyle bi sarılmış ki rüyamda bile kıskanarak uyandım..
Tabi bunu söyledim seni ablandan kıskandım nasıl sarılmıştı sana öyle ben sana hasretken dedim..
Erkek arkadaşım sadece şunu dedi : "aşkım benim sen benim herşeyim olacaksın, sadece beni kıskan " dedi..
Arkadaşlarım sakın kıskandığını söyleme
Kızabilir ablamdan mı kıskanıyosun diye demişlerdi ben söyledim ve tepkisi Hiçte öyle olmadı bu normal mi
Eski konulari var kactane. Acin okuyun. Erkek Arkadasi evlenince anliyacak neye cattigini.Yok ben vurgulamak için tekrar söyledim rüya diye
Bilinçaltında var bu hanım kızımızın ki görmüş rüyayı, normalde ben görsem ne alaka yaaa derim
okuyamazlar çunku hepsını sılmısEski konulari var kactane. Acin okuyun. Erkek Arkadasi evlenince anliyacak neye cattigini.
eveettt, eski konu da öylee... eski konuyu silmiş şimdi :)Bela degil onceki konusunuda okudum kizda nasil bir asssagilik kompleksi varsa burada gidermeye calisiyor sadece dert olmayan aslinda hosuna giden seyleri dertmis adi altinda buraya aciyor ama aslinda dert degil :))) gozuktugu uzere ruya gormus kiskanmis sevgilisi cok guzel birsey soylemis bunun onunda hosuna gitmis sizce bu normal mi diyede buraya yaziyor okadar dert oldugundan degil
inş evlenmeden anlayıp kaçarEski konulari var kactane. Acin okuyun. Erkek Arkadasi evlenince anliyacak neye cattigini.
bi konusunda da 'abisini benden cok ozlemis demek' diye triplere girmis, kustahliga bak, sanki sokaktaki adamdan bahsediyo.. iste bunlar hep kendini dunyanin merkezi sanma..Gördüğün rüya aslında senin bilinç altında düşündüğün bir şey belli çünkü hiç inksr edip şaşırmamışsın, bu ne biçim bir rüya dememişsin.
Sence bu normal mi?
'normal mi' kismini okuyunca bana gelen sinir size de geliyo mu kizlarBela degil onceki konusunuda okudum kizda nasil bir asssagilik kompleksi varsa burada gidermeye calisiyor sadece dert olmayan aslinda hosuna giden seyleri dertmis adi altinda buraya aciyor ama aslinda dert degil :))) gozuktugu uzere ruya gormus kiskanmis sevgilisi cok guzel birsey soylemis bunun onunda hosuna gitmis sizce bu normal mi diyede buraya yaziyor okadar dert oldugundan degil
varmısın bahsine ?bi konusunda da 'abisini benden cok ozlemis demek' diye triplere girmis, kustahliga bak, sanki sokaktaki adamdan bahsediyo.. iste bunlar hep kendini dunyanin merkezi sanma..
sasirtici ama 21 yasindaymis :-Ovarmısın bahsine ?
yaş 15-16 olsa gerek
kimlik resmi istiyorumsasirtici ama 21 yasindaymis :-O
egosantrizm icin de pek kartoloz bi yas..
aynenkimlik resmi istiyorum
inanmamı beklemeyin yoksa
gerilme dostummmmaynen
okurken sinirlerimi ziplatti ya
basligimin amaci pohpohlanmaktir, cunku ben egosantrik bi ergenim..
imza:konu sahibi..
şu hani sevgilisiniz ablası hamileydi onu dr ye götürüyorduŞooo ablasını kontrole götüren ona kızan kişi degilmisiniz siz.
Siz çok fenasınız. Görümceniz size iyi görümcelik yapsa bari. bıdı bıdı cocugun başını yer bitirirsin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?