Rüyam ve sevgilimi kıskanmam

Ablasına bile sarılamayacaksa kime sarılacak bu adam? Hayır bunu kıskanmanın mantığı ne?
Sevgilin normal bir tepki vermiş. Ama sen her kıskandığını dile getirip daha fazla arkasını kaldırma adamın bence.

Linda sevgiline sorsana bir çölde sen,sevgilin ve ablasi olsa;sadece sevgilinde bir bardak su olsa sana mi verir yoksa ablasina mi

Cevabi duyar gibiyim.

" Olur mu askim tabiki de sana veririm "

çok beğendim soruyoru bende sorayım

kizlaaarr, suyu bana verecekmis, sizce NORMAL Mİ?

bi konu vardi, adam esine demis ki, senin kendi ten kokunu daha cok seviyorum, parfum kullanma..
hatun hemen telasa dusmus, 'sizce esim NORMAL Mİ?'
dovecem ya ben bunlari, yazarken bile delleniyom

bi konu vardi, adam esine demis ki, senin kendi ten kokunu daha cok seviyorum, parfum kullanma..
hatun hemen telasa dusmus, 'sizce esim NORMAL Mİ?'
dovecem ya ben bunlari, yazarken bile delleniyom

Vay arkadaş bence bunlarin maksat gelip burda bakin sevgilim,kocam bana bunu dediyi gostermek.Bu da bir yol.Aklima baska bir secenek gelmiyor cunku.

Bence erkekler kıskanılmayı seviyor, benim sözlüm onu kıskanayım ona kıskançlıktan bağırayım mest oluyor. Ama ben çok kıskanç değilim ne yazık ki arada bir bilerek yapıyorum çok hoşuna gidiyor
Ama o çok kıskanç beni bazen delirtiyor

Mantıklı insan ablasından kıskanmana tepki verir. Ama onun da işine gelmiş. Bundan sonra bişeye kıskandığınfa sen beni rüyada ablamdan kıskandın simdi bana laf ediyorsun diye sokar lafı

Rüyanda gördüğün için mi kıskanacak. Umursamamış ne olacak ki?

Normal olmayan sensin. Daha önce açtığın konu:
(her ne kadar içeriği silsen de akıllı hatunlar mesajını alıntılamışlar)

Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...

Başka bir konu
(gene içerik silinmiş)

Kızlar sevgilimle gün içinde kısa kısa mesajlaştık ama sohbet havasında değil kim ne zaman gördüyse o zaman cevap verdi..
Ben de özlemiştim işteydi telefonla konuşuruz diye bekledim eve gidince..Sınavları falanda var işte bi taraftan yoruyo onu çok yorgunum aşkım uyuyabilirim dedi ben de tamam aşkım dedim sonra yarım saat geçti mesaj atmış bitanem benim diye baktım cevap vermedim..
Aradan bir saat geçti daha uyumadın mı ben uyudun sandım diye..
Yok uyuyamadım aşkım çok halsizim anneme masaj yaptırdım abimde burda okey atalım dedi okey oynıcaz dedii..
Ben seni ders çalışsın diye telefonla konuşmak istediğim halde diyememiştim iyi oyunlar yazdım..
oyundan sonra bana mesaj atmış aşkım benim seni ihmal ettim biliyorum zaten oynamak istemiyodum ama bugünü kendime ayırmak istedim abim yarın gidiyo yazmış..
Ben de abin zaten her hafta sizde senden daha mı önemli dinlenseydin yazdım..
Özür diledi falan sadece beni özle ben seni özlüyorum falan yazmış telefonda bana yakınlaşmaya falan çalıştı ben de "sen beni değil oyunu özlemişsin" diyince aşkım lütfen çocukça tripler atma abim oynayalım diyince kıramadım yazdı..
Ben de Sen bana bebeksin sen demiyo musun atarım özledim aşkımı dedim..
Aşkım bebeğimsin sen benim ama bebek olman güzelde böyle çocukça tripler yapınca bilmiyorum yazmış ( gülerek)
Gönlümü aldı sırnaştı :) konuştukta telefonda...
Çok sinirlendim ben o ders çalışsın zaten işleri de bu ara yoğun diye telefonla konuşalım bile diyemedim o beni hiç özlememiş demek ki abisiyle okey oynuyor.. 4 gündür zaten doğru düzgün konuşmadık..
Böyle işte kızlar bi dert değil ama sizinle paylaşmak istedim ne düşünüyorsunuz..

Gene başka bir konu ve gene içerik silinmiş
Arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Bu arada ailesi beni tanıyo otururken bunlar ablası sevgilime xx sen de evlenince bizi evinde abim gibi böyle ağırlıcak mısın demiş..
Sevgilimde tabi ki abla bizim evimiz sizin eviniz kendi eviniz gibi kalabilirsiniz dedim aşkım öyle değil mi falan dedi bana..
Ben rahatsız oldum ablasıyla sevgilimin bu konuyu konuşmalarından siz ne düşünüyorsunuz ben mi kuruntu yapıyorum ?

Yani gözüktüğü üzere sevgilinin ailesine kafayı takan sensin. Sorun sende.
Konuları açıp sonra içeriği silmen ise buradaki herkese yaptığın ayrı bir saygısızlık.
Eminim ki bir süre sonra bu konuyu da sileceksin.

Arkadasin sorunlu hemen ayril...

Arkadasim buralari okuyup "ayy benim hic derdm yok.sefgilim on numara mirc mirc mirc.ama cok heycansiz boyle.ruyami anlatiimde bizimde bi derdimiz olsun..." gibi seyler dusunup acilarin cocugu mu olmaya mi calisiyorsunuz.

dipnot: ten kokusu parfum olayini yazan aradas gercek mi yahu :)

ay hatirladim vatandasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…