- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
tam işte o hatun panpaşu hani sevgilisiniz ablası hamileydi onu dr ye götürüyordu
Linda sevgiline sorsana bir çölde sen,sevgilin ve ablasi olsa;sadece sevgilinde bir bardak su olsa sana mi verir yoksa ablasina mi
Cevabi duyar gibiyim.
" Olur mu askim tabiki de sana veririm"
kizlaaarr, suyu bana verecekmis, sizce NORMAL Mİ?Her konusunda illaki sevgilisinin kendisine soylediklerini alintiliyor.
Sonra sevgilim dediki " tabiki askim seni annemde cok seviyorum."
Sevgilim de cevap olarak "askim kiskanmani gerektirecek bisey yok.Ailemi trişkadan seviyorum.Bu dunyada en cok seni seviyorum tabiki."
Durun karpuz kabugunu sokayim aklina.Belki sorar sevgilisine :)
Linda sevgiline sorsana bir çölde sen,sevgilin ve ablasi olsa;sadece sevgilinde bir bardak su olsa sana mi verir yoksa ablasina mi
Cevabi duyar gibiyim.
ayy aygerilme dostummmm
komşu kızı olsaydı keşke birde
hergün bi topikle gelirdi
ezikmiyiz bizayy ay
bizi niye kimse boyle sevmiyo kralice
galibaezikmiyiz biz
bi konu vardi, adam esine demis ki, senin kendi ten kokunu daha cok seviyorum, parfum kullanma..Her konusunda illaki sevgilisinin kendisine soylediklerini alintiliyor.
Sonra sevgilim dediki " tabiki askim seni annemde cok seviyorum."
Sevgilim de cevap olarak "askim kiskanmani gerektirecek bisey yok.Ailemi trişkadan seviyorum.Bu dunyada en cok seni seviyorum tabiki."
Durun karpuz kabugunu sokayim aklina.Belki sorar sevgilisine :)
Cevabi duyar gibiyim.
Allah sevgilinize sabir versin. Böyle devam ederseniz ayrilmasi yakindir, onun icin en iyisi bu olucak gibi, nefes bile aldirmazsiniz siz insana.Kızabilir ablamdan mı kıskanıyosun anlamında
bi konu vardi, adam esine demis ki, senin kendi ten kokunu daha cok seviyorum, parfum kullanma..
hatun hemen telasa dusmus, 'sizce esim NORMAL Mİ?'
dovecem ya ben bunlari, yazarken bile delleniyom
yine diyorum, bunlarin yaşı egosantrik tripler icin pek kartolozVay arkadaş bence bunlarin maksat gelip burda bakin sevgilim,kocam bana bunu dediyi gostermek.Bu da bir yol.Aklima baska bir secenek gelmiyor cunku.
2 yıllık bir birbilkteliğim var Allah nasip ederse okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz..
Erkek arkadaşım kıskançtır ama beni rahatsız etmiyo bu durum kıskandığı zaman bile güzel tatlı bir dille ifade eder hiç sesini yükseltmez..
Bugünde rüyamda erkek arkadaşımı ve ailesini gördüm biz farklı şehirlerdeyiz ı Yüzden özlem çekiyorum..
Rüyamda onun ailesi benim ailem oturuyoruz ablasına öyle bi sarılmış ki rüyamda bile kıskanarak uyandım..
Tabi bunu söyledim seni ablandan kıskandım nasıl sarılmıştı sana öyle ben sana hasretken dedim..
Erkek arkadaşım sadece şunu dedi : "aşkım benim sen benim herşeyim olacaksın, sadece beni kıskan " dedi..
Arkadaşlarım sakın kıskandığını söyleme
Kızabilir ablamdan mı kıskanıyosun diye demişlerdi ben söyledim ve tepkisi Hiçte öyle olmadı.. Erkekler genelde bu gibi durumlarda kızarmış, senin sevgilin sinirlerini aldırdı herhalde diyolar..sizinkiler nasıl böyle davranması normal mi[/Q
2 yıllık bir birbilkteliğim var Allah nasip ederse okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz..
Erkek arkadaşım kıskançtır ama beni rahatsız etmiyo bu durum kıskandığı zaman bile güzel tatlı bir dille ifade eder hiç sesini yükseltmez..
Bugünde rüyamda erkek arkadaşımı ve ailesini gördüm biz farklı şehirlerdeyiz ı Yüzden özlem çekiyorum..
Rüyamda onun ailesi benim ailem oturuyoruz ablasına öyle bi sarılmış ki rüyamda bile kıskanarak uyandım..
Tabi bunu söyledim seni ablandan kıskandım nasıl sarılmıştı sana öyle ben sana hasretken dedim..
Erkek arkadaşım sadece şunu dedi : "aşkım benim sen benim herşeyim olacaksın, sadece beni kıskan " dedi..
Kızabilir ablamdan mı kıskanıyosun diye demişlerdi ben söyledim ve tepkisi Hiçte öyle olmadı.. Erkekler genelde bu gibi durumlarda kızarmış, senin sevgilin sinirlerini aldırdı herhalde diyolar..sizinkiler nasıl böyle davranması normal mi
yani eşim olsa ablamdan mı kıskanıyorsun der geçer ama bana saçma geliyor abladan kıskanma falan biraz ruh hastalığı gibi geliyor,gerçi sen rüyanda görmüşsün sonuçta rüyada duygular kontrol edilmiyor
Mantıklı insan ablasından kıskanmana tepki verir. Ama onun da işine gelmiş. Bundan sonra bişeye kıskandığınfa sen beni rüyada ablamdan kıskandın simdi bana laf ediyorsun diye sokar lafı2 yıllık bir birbilkteliğim var Allah nasip ederse okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz..
Kızabilir ablamdan mı kıskanıyosun diye demişlerdi ben söyledim ve tepkisi Hiçte öyle olmadı.. Erkekler genelde bu gibi durumlarda kızarmış, senin sevgilin sinirlerini aldırdı herhalde diyolar..sizinkiler nasıl böyle davranması normal mi
ay hatirladim vatandasi :)Normal olmayan sensin. Daha önce açtığın konu:
(her ne kadar içeriği silsen de akıllı hatunlar mesajını alıntılamışlar)
Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
Başka bir konu
(gene içerik silinmiş)
Kızlar sevgilimle gün içinde kısa kısa mesajlaştık ama sohbet havasında değil kim ne zaman gördüyse o zaman cevap verdi..
Ben de özlemiştim işteydi telefonla konuşuruz diye bekledim eve gidince..Sınavları falanda var işte bi taraftan yoruyo onu çok yorgunum aşkım uyuyabilirim dedi ben de tamam aşkım dedim sonra yarım saat geçti mesaj atmış bitanem benim diye baktım cevap vermedim..
Aradan bir saat geçti daha uyumadın mı ben uyudun sandım diye..
Yok uyuyamadım aşkım çok halsizim anneme masaj yaptırdım abimde burda okey atalım dedi okey oynıcaz dedii..
Ben seni ders çalışsın diye telefonla konuşmak istediğim halde diyememiştim iyi oyunlar yazdım..
oyundan sonra bana mesaj atmış aşkım benim seni ihmal ettim biliyorum zaten oynamak istemiyodum ama bugünü kendime ayırmak istedim abim yarın gidiyo yazmış..
Ben de abin zaten her hafta sizde senden daha mı önemli dinlenseydin yazdım..
Özür diledi falan sadece beni özle ben seni özlüyorum falan yazmış telefonda bana yakınlaşmaya falan çalıştı ben de "sen beni değil oyunu özlemişsin" diyince aşkım lütfen çocukça tripler atma abim oynayalım diyince kıramadım yazdı..
Ben de Sen bana bebeksin sen demiyo musun atarım özledim aşkımı dedim..
Aşkım bebeğimsin sen benim ama bebek olman güzelde böyle çocukça tripler yapınca bilmiyorum yazmış ( gülerek)
Gönlümü aldı sırnaştı :) konuştukta telefonda...
Çok sinirlendim ben o ders çalışsın zaten işleri de bu ara yoğun diye telefonla konuşalım bile diyemedim o beni hiç özlememiş demek ki abisiyle okey oynuyor.. 4 gündür zaten doğru düzgün konuşmadık..
Böyle işte kızlar bi dert değil ama sizinle paylaşmak istedim ne düşünüyorsunuz..
Gene başka bir konu ve gene içerik silinmiş
Arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Bu arada ailesi beni tanıyo otururken bunlar ablası sevgilime xx sen de evlenince bizi evinde abim gibi böyle ağırlıcak mısın demiş..
Sevgilimde tabi ki abla bizim evimiz sizin eviniz kendi eviniz gibi kalabilirsiniz dedim aşkım öyle değil mi falan dedi bana..
Ben rahatsız oldum ablasıyla sevgilimin bu konuyu konuşmalarından siz ne düşünüyorsunuz ben mi kuruntu yapıyorum ?
Yani gözüktüğü üzere sevgilinin ailesine kafayı takan sensin. Sorun sende.
Konuları açıp sonra içeriği silmen ise buradaki herkese yaptığın ayrı bir saygısızlık.
Eminim ki bir süre sonra bu konuyu da sileceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?