Rüya Yorumları ruyami yorumlarmisiniz ?

smartieslidondurma

bir yangini sondurecek mucizeler elbet vardir
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
782
775
53
arkadaslar meraba ,
ben bir ruya gordum.Ruyamda annem cope bicak atmis oluyor ve ben anne o bicagi niye attin o daha yeni ve set halinde kullaniriz evde diyorum ve asaya cope bicagi geri almaya gidiyorum. Ve bicagi aldigimda surekli copun orda oyalaniyorum.niye eve geri gidemedigimi hatirlamiyorum ama annemle ben o copun orda surekli dolandik. Ve o ara uyanmisim. Ruya tabirlerine baktim ama ruyami butun halde yorumlayamadim.bu arada turkcem pek iyi degil .kusura bakmayin.

Şayet sen ibadet yapmıyorsan.. Şuna dikkat etmelisin.
Annen bir şey söylediğinde, o sözlere uyman gerekiyor. Onu ikna etmeye çalışma, çünkü sana doğru gelen bir şey, sonuç itibari ile kötü bitebilir. Annenin vereceği tavsiyeler belki o an senin isteklerine uygun düşmese de sonuç olarak iyi bitmesi daha muhtemel. Bu sebep ile itiraz etmeden sözlerine uyman gerekir, istediğin hale getirmek için Anneni ikna etmeye çalışmamalısın. Çünkü hisler etkili oluyor.. Hisler de kelimelere aktarılması çok güç olduğundan, senin sözlü ikna çabaların, Annenin hislerinin üstünü örter. Doğal olarak sana mantıklı açıklamalar yapamaz, Annenin aklı Anneni, senin sözlerini kabul etmeye iter. Ve senin dediğin olur. Bu da iyi sonuçlar getirmeyebilir. Tek yapman gereken Annenin her tavsiyesini dinlemek.

Back
X