bende ruyamı anlatayım..yegenımın elınden tutuyorum bır yer gıdıyoz...sonra bana dıyokı sunnetlık kıyafet aldım bak teyze dıyor..ben de olurmu sen kızsın erkekler gıyer dedım...o da benım degıl bak orda bırı var ve beı o cocugun yanına goturuyor..sonra kıyafetlerı o cocuk gıyor..cocuk coook guzelll masmavı gozlerı vardııı...ben erkek cocuk sanıyorum..ama o da kızmıss...cocuk sonra yanıma gelıyor kucagıma alıp sevıyorum..beyaz mtenlı cok guzel sunnet kıyefetlerı gıymıs bır kız cocugu
hayırdır ınsallah.....
Ben de rüyamda sarraf dükkanına giriyordum,kolumda bilezikler gördüm.Bir de mahkemeye vermişim birilerini bir sürü kişi lehime şahitlik ediyor ve kazanıp çok mutlu çıkıyorum adliyeden.bunları 2-3 gün önce gördüm.Dün gece de karnıyarık suyuna daha lezzetli olsun diye süt koyuyordum ve yediğimizde tadını çok beğeniyorduk.bildiğiniz sütü içine lıkır lıkır döküyordum.Allahım sen hayırlara çıkar yarabbim.Bizlere hamişlik müjdesini tez zamanda hayırlısıyla ver yarabbim aminn.
bengisu muhakkak haberdar et cunku bende ruyamda bembeyaz bir muhabbet kusu gordum okadar guzeldiki elimde tutuyodum opuyodum cok tatlıydı ve benimde adetim senin gibi salı carsamba engec ayın 4u.Allhim yuzumuzu guldrsun insallah
Hanimlar, burada ruyalarimizi paylasalim. hem anilarin guzel bir tazelenmesi olur hem de eglenceli olur.
ben henuz bir evlat sahibi degilim. Allah'imin yazmasini bekliyiorum.
gecen hafta cumayi cumartesiye baglayan gece ruyamda cesitli tepsilerden baklava yiyordum. boyle bildigimiz cesit degil. boyle gul gibi. degisik degisik. oyle lezzetliydiler ki...
sabah arkadasima gittim. bana kizin olacak dedi. ruya tabirlerinde de mujdeli haber diyor.
benim en buyuk mujdeli haberim bebisimin gelmesidir.
bende eşimin cinsel organını gördüm ve o ay hamile kalmışım meğerse canım anlattım bu topiğe rüyamı geri sayfada bak bakalım benziyor mu rüyalarımız
kızlar bende iki gün önce şöyle bi rüya gördüm:rüyamda abim bana bi ayet getiriyo bunu oku sana oku diye gönderdiler diyo.ama bi ayetin üstü kırmızı boyayla belirtilmiş..orda(herkes çocuğunun cinsyetini kabullenmeli kimse olanı hor görmemeli) diye yazıyo..sonra kucağımda kızım var (bu arada iki yaşında bi kızım var ellerinizden öper) birde yanımda yeni doğmuş çıplak bi bebek var,eşim niye bebeği kucağına almıyorsun diyo bende kızımı yanıma bırakıp o bebeği alıyorum eşim cinsiyetine bak diyo bi bakıyorum erkek çocuğuymuş..sonra uyandım..biraz sonra tekrar bi rüya gördüm bu sefer iki altın yüzük takıyorum parmağıma..hayırdır inşallah rabbim hayırlıca kızıma bi kardeş nasip etsin ...amiiiinnn..sizce nedir bunun anlamı..
kızlar merhabaa.bende çeşitli rüyalar görüyorum.geçen yıl hamile kalmadan önce rüyamda cikolata yiyodum çok.ve hep sevdiklerimin beni öptügünü görüyordum.sonra hamile oldugumu ögrendim ama düştü...:çok üzgünüm:şimdilerde de çok rüyalar görmeye başladım.ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN Kİ en son rüyam şuydu;eşim ve ben yeşil bir alanda ama tertemiz oyun parkı gibi biryer böyle,el ele koşuyoruz çocuklar gibi zıplıyorum,daha sonra kendimizi EYÜP SULTAN CAMİİNDE buluyoruz geziyoruz içini ve ardından da benşm yenş dogum yapan amcamın gelinini evinde buluyorum kendimi.bu sefer tek başımayım ve amcamın gelini hoşgeldin diyor,bak halası kızıma diyor gözleri nasıl da bakıyor diyor.bebişe bi bakıyorum ki kocaman yani yeni dogmuş gibi degil de 6-7 aylık gibi.bana gülümsüyor kızlar gözlerimin içine bakıyor ve kucagıma alacakken yere düşüyor yatagın kenarından ama kendini yere vurmadan kaldırıp alıyorum ve gülüyor yine...ve eşimde geçen gün rüyasında benim ona adet oldugumu söyledigimi görmüş.dün gece de birsürü şeker yüyordum.hayır olsun inş.vee şimdi söyleyecegime şaşıracaksınız ama adetim 17 gün geçti ve 5 kere test yaptım negatif.normalde çatlama ignesinden en geç 17 gün sonra olması gerekiyor.ama sanırım herzamanki gecikmelerimdn birisi yine.çünkü benim sorunum adet düzensizligine baglı.hayırlısı artık.sizce bu rüyalar iyiye mi alamet?hepinizi öptüm:çok üzgünüm:
Merhaba kızlar...:1hug:
Öncelikle hepinizin rüyalarını okudum teker teker... Rüyalarında görüpte hamile oldugunu öğrenenleri okudukça içim açıldı daha cok umutlanmaya basladım. Kibele arkadasım öncelikle sunu söyliyim bence fazla kafana takma. Çünkü bazen kafamıza cok taktıgımız stres yaptıgımız bir olay rüyamıza girebiliyor. Allah ol diyice muhakkak olacaktır ama umutlanmamak elde değil. Konu bebiş olunca 1 ay beklemeyi bile cok görüyoruz
Ben dün gece ki rüyamı gün içinde acaba ne anlama geliyor diye düşünürken burada tesadüfen baslıgı gördüm öylesine girdim ve öyle cok umutlandım ki inşallah hiç birimizn umutları boşuna değildir:Saruboceq: Aralık ayında 2 güncük adet oldum onu merak ediyordum ha bire acaba üstüne mi oldum yerleşme kanamasımı vs vs:1shok: Dün gecede rüyamda adet oldugumu görüyorum. Açıp pedime bakıyorum cok az kan gelmiş. Önce Tüh diyorum yine hamile değilim. Sonra içimden bir ses bu yerleşme kanaması diyor.
Biraz önce internetten baktım anlamına adet internetteki rüya tabirlerinde hiyaz olarak geçiyor. Birkac anlamı var ya dîni güçsüzlükmüş yada kısır bir kadının hamile kalmasına işaretmiş. Umuda kapılmakta istemiyorum açıkcası,üzülürüm sonra hiç olmayacak psikolojisine giriyorum sonrada senağlama Bakalım aralık ayının sonunda yada ocagın basında adet günüm. O zamana kadar sabredip test yaptırmamaya calısıcam. Ama eger o 2 günlük kanama üstüne olan kanamaysa cıkarmı bilmiyorum kafam karmakarısık.
İnşallah hepimizin rüyaları gerçek olur. Yüce Rabbim bizede o insan oğluna verdigi en mükemmel mükâfatı bizede tattırır.
Canim imkanin varsa Eyup Sultan's gidip bir dua et istersen. Adak da adayabilirsin. lokum falan dagitiyorlar.
ucgozlu bir bebek gordum arkadasımın bebegı 3gozu varmıs , birde test yaptım 3 cizgi hayır olsun anlamı
bengisu muhakkak haberdar et cunku bende ruyamda bembeyaz bir muhabbet kusu gordum okadar guzeldiki elimde tutuyodum opuyodum cok tatlıydı ve benimde adetim senin gibi salı carsamba engec ayın 4u.Allhim yuzumuzu guldrsun insallah
esimin kuzeni beni gorus bebegim oluyormus erkek mavis battaniyeler icindeydi okadar tatliydki cok sevdim die mesay atmis. bakalim ins ruyasi cıkar
Rahmetli dedem bebek tulumu gibi mavi bisiler giymis yataktaydi tekrar olum dosegiymis yani.etrafinda bir suru adam var. Biride babam. Babamin kulagina fisir fisir bisiler soyluo. Sonra dede nerde dioruz dede banyoda diolar.
2.kismindada bir adam yine mavi tulumlu bir bebegi okudu durdu hocaymis ama bebek kimin bilmiorum arkasindan yigenimi verdik 1aylik onu okudu sonra adini sordu yigenimin soyledik oyle uyandim bakalim daha var reglime 1 hafta
buarada annemde beni gormus elimde yogurt kabımla kosa kosa bayırdan iniyomusum elimdede anahtar varmıs. bende bayramda anneme supriz yapıp tr ye gitcem belkide tutmus mayamla giderim yogurt ona delildir ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?