canim ben bu basliktan sonra 2 kere kaldim. biri dis gebelik, biri normal sukur.
kibelecim nur kim canım,nurada yaz demişsin ya..öptüm canım...
Müjde alırsam paylaşmaz mıyım sizle kibelecim,aşkolsun.ha bu arada bu gördüğüm rüyayı da bayuramdan hemen önce gördüm ,yumurtlama dönemlerydi ve çalışmalara başlamıştık...Rüyamda annemle ve akrabalarla mevlana törenlerine katılmışız ve töreni görmedim ama tören çıkışında elimizde mevlana şekerleri herkese dağıtıyorduk,bildiğiniz beyaz mevlana ve hurma şekerleri.kutunun içinde bir hurma bir de mevlana şekeri kaldı annem de bunlar da sana kalsın kızım sen al dedi,aldım.şu aralar da mevlana törenleri var,17 aralık çarşamba...Allahım hayıra çıkarsın inşallah.buna ne dersin?Bu rüyayı önce anlattığımdan daha önce görmüştüm.
evet canım biliyorum okudum hepsini.çok çok sevindim.ALLAH sag salim kavuşmanızı nasip etsin bebişinle...benim rüyalar bu işte.sen nasıl yorumladın rüyamı canım.benim umudum yok aslında çünkü normaldede gecikiyor.ama igneden snra olmam gerekirdi o yüzden düşünmeden edemiyorum.
Canim ya cok guzel bir ruya gormussun ama inan ben yorumlayamiyorum. bazi ruyalar asikar oluyor. yani hemen anlasiliyor manasi ama bazilarinda derin bir anlam gizli olabiliyor. Sen ne kadar guzel Eyup sultan'i gormussun. oyle herkesin ruyasina gormez o cami. bunda var bir hikmet. Sen bir an once mubarek bir gun git Eyup Sultan's guzelce duani et. Emin ol Allah yakinda bebegine kavusturacaktir seni.
Bebegine kavusunca da derdi bitmiyor:)
Merhaba kızlar...:1hug:
Öncelikle hepinizin rüyalarını okudum teker teker... Rüyalarında görüpte hamile oldugunu öğrenenleri okudukça içim açıldı daha cok umutlanmaya basladım. Kibele arkadasım öncelikle sunu söyliyim bence fazla kafana takma. Çünkü bazen kafamıza cok taktıgımız stres yaptıgımız bir olay rüyamıza girebiliyor. Allah ol diyice muhakkak olacaktır ama umutlanmamak elde değil. Konu bebiş olunca 1 ay beklemeyi bile cok görüyoruz
Ben dün gece ki rüyamı gün içinde acaba ne anlama geliyor diye düşünürken burada tesadüfen baslıgı gördüm öylesine girdim ve öyle cok umutlandım ki inşallah hiç birimizn umutları boşuna değildir:Saruboceq: Aralık ayında 2 güncük adet oldum onu merak ediyordum ha bire acaba üstüne mi oldum yerleşme kanamasımı vs vs:1shok: Dün gecede rüyamda adet oldugumu görüyorum. Açıp pedime bakıyorum cok az kan gelmiş. Önce Tüh diyorum yine hamile değilim. Sonra içimden bir ses bu yerleşme kanaması diyor:ecrin_bebek:
Biraz önce internetten baktım anlamına adet internetteki rüya tabirlerinde hiyaz olarak geçiyor. Birkac anlamı var ya dîni güçsüzlükmüş yada kısır bir kadının hamile kalmasına işaretmiş. Umuda kapılmakta istemiyorum açıkcası,üzülürüm sonra hiç olmayacak psikolojisine giriyorum sonrada senağlama Bakalım aralık ayının sonunda yada ocagın basında adet günüm. O zamana kadar sabredip test yaptırmamaya calısıcam. Ama eger o 2 günlük kanama üstüne olan kanamaysa cıkarmı bilmiyorum kafam karmakarısık. fisfisfis
İnşallah hepimizin rüyaları gerçek olur. Yüce Rabbim bizede o insan oğluna verdigi en mükemmel mükâfatı bizede tattırır. :CüvCüv:
ruyamda 2tane muabbet kusu gordum..bırı yesıl bırı mavı ay cok guzellerdı.anlamını bılıyomusunuz
Canim ya cok guzel bir ruya gormussun ama inan ben yorumlayamiyorum. bazi ruyalar asikar oluyor. yani hemen anlasiliyor manasi ama bazilarinda derin bir anlam gizli olabiliyor. Sen ne kadar guzel Eyup sultan'i gormussun. oyle herkesin ruyasina gormez o cami. bunda var bir hikmet. Sen bir an once mubarek bir gun git Eyup Sultan's guzelce duani et. Emin ol Allah yakinda bebegine kavusturacaktir seni.
Bebegine kavusunca da derdi bitmiyor:)
kibelecim,adetim normalde pazartesi yani 21 artalık ama bugün kanlı akıntım geldi ara ara da geliyor,adet olacakmışım gibi geliyor korkuyorum.inşallah yerleşme kanaması ya da üstüne görmedir diyorum.moralim çok bozuk.adet olursam jinekoloğa gideceğim artık,tahlillerim yapılsın tekrar,şubatta da eşim görünecek.çok umutluydum bu ay ama olmayacak sanırım.Jinekoloğa adetliyken mi? sonrasın da mı gitmek gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?