Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar bende rüyasını görüpte hamile kalanlardanım.....

adetten 3-4 gün önce yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim testi yapmadan önce belki aynı gün yada birkaç gün önce bir rüya gördüm.....kendi evimim salonundayım ve evin salonu çok kalabalık ben hamileymişim ve mevlüt okutuyorum gördüm ve hemen bir gün sonrada bir erkek bebeğim var altını değiştirirken gördüm öyle kızlar şükür şimdi hamileyim keseyi gördük sıra kalp atışlarını görmekte......

zaten adağım vardı hamile kalırsam yapacaktım mevlüt hiç aklımda yoktu bu rüyayı gördükten sonra ve hamile kaldıktan sonra allahın izniyle herşey yolunda giderse ve kalp atışlarınıda duyarsak 1 ay sonra falan mevlüt okutmayı düşünüyorum......

valla ben hamileliğimde daha hamile olduğumu bilmeden rüyasını gördüm bir ben değil birçok arkadaşım görüp beni aradı...sonra daha hamile olduğumu öğrenmeden kürtajımı bile gördüm...geçen ay bebek gördüm sonra test yaptım pozitif çıktı..sonra rüyamda düşük parçaları gördüm sabah kalkınca bebeğim kimyasa gebelikmiş düştü..
(((((((((((((((((

Müjde alırsam paylaşmaz mıyım sizle kibelecim,aşkolsun.ha bu arada bu gördüğüm rüyayı da bayuramdan hemen önce gördüm ,yumurtlama dönemlerydi ve çalışmalara başlamıştık...Rüyamda annemle ve akrabalarla mevlana törenlerine katılmışız ve töreni görmedim ama tören çıkışında elimizde mevlana şekerleri herkese dağıtıyorduk,bildiğiniz beyaz mevlana ve hurma şekerleri.kutunun içinde bir hurma bir de mevlana şekeri kaldı annem de bunlar da sana kalsın kızım sen al dedi,aldım.şu aralar da mevlana törenleri var,17 aralık çarşamba...Allahım hayıra çıkarsın inşallah.buna ne dersin?Bu rüyayı önce anlattığımdan daha önce görmüştüm.

canim ben bu basliktan sonra 2 kere kaldim. biri dis gebelik, biri normal sukur.

evet canım biliyorum okudum hepsini.çok çok sevindim.ALLAH sag salim kavuşmanızı nasip etsin bebişinle...benim rüyalar bu işte.sen nasıl yorumladın rüyamı canım.benim umudum yok aslında çünkü normaldede gecikiyor.ama igneden snra olmam gerekirdi o yüzden düşünmeden edemiyorum.

kimse yokmu kızlaarrr canım sıkılıyo çokkk:çok üzgünüm:nolur bir yorum yapın rüyama sizce iyi bişey mi gördüm ALLAH ABİLİR TABİKİ AMA NE BİLİYİM SİZLERDEN BİŞYLER DUYMAYI SEVİYORUMM.:çok üzgünüm:

ne kadar heyecan verici rüyada görüp hamile kalmak
inş isteyenlere de nasip eder rüyaları çıkar hayırlısıyla.
ben de rüyamda görmüştüm adetim gecikip de şüphelenmeye başlayınca.
rüyamda elimde bi yumurta kolisi tutuyordum ama koli tamamen dolu değildi. büyük bi kısmında yumurta vardı. bazı yumurtalar da çatlaktı. yine de çoğu sağlamdı. ama ben çatlakları görünce endişelenmiştim.
ertesi gün yorumuna baktığımda yumurta erkek bebeğe dalalet ediyordu. birkaç gün sonra da hamile olduğumu öğrendim. şimdi 11 haftalığım herşey yolunda elhmd ama çatlak yumurtaları hatırladıkça endişeleniyorum. Rabbim bebeğimi korusun

Canim reglin ne zaman?

Canim ya cok guzel bir ruya gormussun ama inan ben yorumlayamiyorum. bazi ruyalar asikar oluyor. yani hemen anlasiliyor manasi ama bazilarinda derin bir anlam gizli olabiliyor. Sen ne kadar guzel Eyup sultan'i gormussun. oyle herkesin ruyasina gormez o cami. bunda var bir hikmet. Sen bir an once mubarek bir gun git Eyup Sultan's guzelce duani et. Emin ol Allah yakinda bebegine kavusturacaktir seni.

Bebegine kavusunca da derdi bitmiyor:)

ayy öyle deme yaa olsunda derdi bitmesin:))inş istiyorum en yakın zamanda gitmeyi.cvp verdigin için teşekkür ederim.öptüm

aaaayyy kibelecim kusura bakma bir harfte böyle yanlış anlamışım.:1rolleyes:.tabiki hayırlısıyla sonuç alırsam burada yazarım canım benim..:roflol::1hug:

AMİİİİİİNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!

Ben de buradaki tüm rüyaları okudum ama gerçekleşmeden yazmama kararı almıştım fakat bu ay gördüğüm rüyalardan biri(bu ay çoook rüya gördüm) ikimizin de benziyor .Rüyamda adet oluyorum fakat iki damla kan varmış sadece.Eşime de gösteriyorum rüyamda bak diyorum adet oldum ama sadece iki damla kan var diyorum.Bu arada bugün adet günüm ama sanırım bu ay geç yumurtladım gecikecek.Dua edin olur ben de hamiş olayım artık

kızlar eşimle az önce telefonda konuştum bana gece beni rüyasında gördügünü söyledi.hamileymişsin bana hamileyim diyormuşsun dedi.hayır olsun yarabbimmmmm.kızlar rüyalardan anlayan varmı aranızda.

valla ben evleneli 2 sene bitecek.ben evlendiğim günden beri neredeyse her gece görüyorum ama yok öle bişiii.her gece ya doğurur ya emzirir ya dogumdan yenı cıkmıs bbegımı kucagıma almıs yada dogum anımı gorurum ama nafıle

kibelecim,adetim normalde pazartesi yani 21 artalık ama bugün kanlı akıntım geldi ara ara da geliyor,adet olacakmışım gibi geliyor korkuyorum.inşallah yerleşme kanaması ya da üstüne görmedir diyorum.moralim çok bozuk.adet olursam jinekoloğa gideceğim artık,tahlillerim yapılsın tekrar,şubatta da eşim görünecek.çok umutluydum bu ay ama olmayacak sanırım.Jinekoloğa adetliyken mi? sonrasın da mı gitmek gerekiyor?

canim insallah hamilesindir. ama bu kanli akintilar gelmeye basladiktan sonra kisa sure sonra hamile kaliyor insan. inan bana. ben 1 ay sonra kalmistim. mayista reglimden 5 gun once iliskiden sonra leke geldi bir daha gelmedi. 5 gun sonra adetim soktu. ama sonraki ay hamileydim.

adetliyken git cunku 3. gun bazi testler yapiliyor 3. gun onlari kacirmamis olursun.
ama canim bak preseed denemeni tavsiye ederim. bir iki ay da preseed dene. zaten preseed de soyle diyor. 6 ay deneyip de hamile kalamzsaniz kesin doktora gidin. adamlar oyle guveniyor urunlerine. eger prioblem yoksa 6 icinde hamile kalirsiniz diyor. ben iki sfeerde de oyle kaldim.Rabbim sebep kildi benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…